Miruna Pascu, mama șoferului drogat de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv 30 de zile, după ce i-a fost respinsă contestația. Femeia a cerut să fie pusă în libertate

 Calin Maria Bianca
.

Miruna Pascu, mama șoferului drogat de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv 30 de zile, după ce i-a fost respinsă contestația. După ce fiul ei a intrat cu mașina într-un grup de tineri din 2 Mai și a omorât 2 dintre ei, fiind drogat la volan, Miruna Pascu a fost și ea arestată preventiv. Suspectă că ar fi amenințat două martore, dar și că i-ar fi dus droguri fiului ei, acum i-a fost respinsă contestația de a fi pusă în libertate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Miruna Pascu, mama șoferului drogat de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv 30 de zile, după ce i-a fost respinsă contestația. Miruna Pascu a încercat tot ce i-a stat în putință pentru a-și salva fiul de închisoare, însă ceea ce nu știa era faptul că telefoanele erau interceptate, astfel că toată discuția ei cu Vlad Pascu a fost făcută publică. Mai mult decât atât, este acuzată și că a amenințat două martore din dosarul tragediei din 2 Mai. Acuzațiile nu se opresc însă aici!

pascu8pascu8

Citește și: Tânăra care a denunțat-o la DIICOT pe mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, declarații șocante: „M-a amenințat cu…”/ Miruna Pascu și-a recunoscut vina

Citește și: Miruna Pascu, arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce i-ar fi adus droguri fiului ei: „Ea îi mai dădea pastile…” / A amenințat două martore

Citește și: Cum arată acum fosta soție a lui Viorel Lis. Teodora i-a fost alături vreme de 16 ani și i-a dăruit o fiică

Citește și: Ani Crețu de la Vacanța Mare nu-și suporta soțul, înainte să formeze un cuplu: „Nu l-am suferit deloc, am făcut nunta după 14 ani”

Miruna Pascu, mama șoferului drogat de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv 30 de zile, după ce i-a fost respinsă contestația

După numeroasele acuzații care i se aduc, atât din partea martorelor, una dintre ele făcând chiar declarații pe larg despre ea și anturajul lui Vlad Pascu, cât și prin prisma conversației cu fiul ei, Curtea de Apel București a respins contestația ei. Prin urmare, Miruna Pascu, mama șoferului drogat care a ucis doi oameni în 2 Mai, rămâne pentru încă 30 de zile în arest, în ciuda încercărilor ei de a-i convinge pe judecători că trebuie să fie lăsată în libertate.

Mai mult, nu doar că i s-a respins contestația pe motiv că este nefondată, ci Curtea de Apel București a decis să prelungească arestul preventiv pentru Miruna Pascu, pe motiv că a încercat să constrângă persoane din anturajul fiului său sau să mintă în favoarea lui, conform SpyNews.ro.

Cum a încercat Miruna Pascu să scape de arestul preventiv

Miruna Pascu nu putea coordona lucrurile din spatele gratiilor și nici nu putea acționa pentru a-și salva fiul de închisoare, astfel că a enumerat numeroase motive pentru care trebuie să fie în libertate. Bineînțeles, a cerut prin intermediul avocaților o măsură mai blândă decât cea a arestului preventiv, explicând că își dorește să fie pusă în libertate, însă totul a fost în zadar.

Mai mult, printre declarațiile cu care încearcă să își apare fiul se numără și divorțul de soțul ei, explicând că fiul lor, Vlad, a rămas în grija tatălui, cu care și locuia, motiv pentru care nu știa ce se întâmplă în viața lui.

Custodia comună i-a permis fiului Vlad, minor la acea dată, să părăsească căminul familiei, a ales să locuiască cu tatăl. Învederează că Pascu Miruna a fost privată și viciată de posibilitățile pe care le avea atât din punct de vedere legal, cât și ca părinte, să își supravegheze fiul și iată că aceste derapaje pe care le-a avut fiul său au condus în cele din urmă la această dramă pe care familia Pascu o are în prezent', au transmis avocații Mirunei Pascu, în numele ei, potrivit Antena 3 CNN.

Dialogul halucinant între mama lui Vlad Pascu și una dintre martore

'Eu am fost la DIICOT – Constanța și am spus adevărul, am declarat inclusiv faptul că știam de la Pascu Vlad că mama lui îi mai dădea pastile de Xanax.
Acest subiect l-am abordat și în discuția cu Pascu Miruna, care s-a făcut că nu e în cunoștință de cauză și că ar fi fost vorba de niște pastile pe care le-ar fi avut ea în casă de pe niște rețete mai vechi de-ale ei și de-ale lui Vlad
.', a declarat una dintre martore.

„Miruna Pascu: Nu le zici nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net…nu asta făceați de fapt?
Martoră: – Aa…adică să neg filmulețele?
Miruna Pascu: Da…că poți să faci mișto, nu-i așa? Păi tu vrei să spui că voi luați nu știu ce c***?…
Martoră: Nu știu, chiar nu știu dacă să mint sau nu. Într-adevăr, în acel videoclip, dacă nu eram sub influență, nu-l făceam niciodată. Până la urmă… că na…
Miruna Pascu: Nu erai sub nimic! Nu trebuie să spui în viața ta așa ceva…draga mea, pentru că nimeni nu poate să spună după un clip.
Martoră: Cum adică?!
Miruna Pascu: Într-un clip poți să fii orice…e ca și cum ai juca teatru, da?
Miruna Pascu: – Serios vorbesc, ia-ți un avocat dacă vrei să mergi pe ideile astea, pentru că iți repet, nu există o declarație a nimănui, decât doar dacă vrei tu să declari, și după o poză pe internet nimeni nu te poate învinui de nimic…nu există probă toxicologică, nu există nimic, înțelegi sau nu înțelegi?
Martoră: Și dacă nu merg la Constanța, crezi că mi se poate face ceva?
Miruna Pascu: Daca nu mergi, cel mai bine, poți să spui, ia-ți o adeverință medicală că nu ai putut să ajungi.
Martoră: A… și crezi că…
Miruna Pascu: Că tot ai fost la Dermato, nu poate să-ți dea o hârtie?
Martoră: Mi se poate face… nu, chiar nu știu asta, mi se poate face ceva dacă nu merg?
MIRUNA: Nu, nu, poți să spui, trebuie să scoți o adeverință medicală și încă o dată îți spun, eu ajung la București mâine după-amiază și eventual o să aranjez o întâlnire între tine și avocatul lui Vlad, că eu nu pot vorbi, dar avocatul poate, ca să-ți explice niște lucruri clare și eventual poate să vină și mama ta’
, a fost conversația dintre mama lui Vlad Pascu și una dintre martore.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton