Motivul pentru care Loredana a desfigurat-o pe Alina, după ce a ucis-o: "În joc este gelozia și invidia". Detalii înfiorătoare au ieșit la iveală după autopsie

 Dumitrache Laura
.

Alina Ciobanu a fost ucisă cu sânge rece de prietena ei cea mai bună. Loredana Atănăsoaie și-a omorât, desfigurat și tranșat prietena și i-a abandonat trupul neînsuflețit sub o bancă, într-un parc din Mangalia. Un criminalist a explicat motivul pentru care tânăra de 18 ani și-a desfigurat prietena după ce a ucis-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Moartea șocantă a Alinei Ciobanu, tânăra de 18 ani găsită fără viață într-un parc din Mangalia, a șocat o țară întreagă. Și mai șocant este faptul că tânăra a fost ucisă chiar de prietena ei din copilărie. Loredana a înjunghiat-o la nivelul gâtului, a desfigurat-o și a tranșat-o, apoi i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia.

imagini crima de la mangaliaimagini crima de la mangalia

Un pescar a gâsit trupul Alinei, duminică dimineață. Acesta a spus că tânăra era desfigurată și avea înțepături la nivelul gâtului. După autopsie au ieșit la iveală detalii înfiorătoare despre moartea cruntă a Alinei.

Citește și: Primele imagini din noaptea crimei de la Mangalia. Loredana a fost surprinsă de camerele de supraveghere din parc, după ce a abandonat cadavrul prietenei sale

Citește și:Primele imagini din noaptea crimei de la Mangalia. Loredana a fost surprinsă de camerele de supraveghere din parc, după ce a abandonat cadavrul prietenei sale

Citește și:„Dacă mai trimiți pe cineva la mine la ușă, atât îți trebuie. Nu am cum să o conving să se împace cu tine'. Noi mesaje între Loredana, autoarea crimei din Mangalia, și iubitul tinerei ucise

Citește și:Alina, tânăra ucisă în Mangalia, a agonizat 30 de minute: „Autoarea nu a avut complici. A fost ajutată de un coleg…”. Procurorul de caz a făcut o serie de precizări în cazul crimei

Motivul pentru care Loredana a desfigurat-o pe Alina, după ce a ucis-o

Alina Ciobanu a fost ucisă duminică dimineața de cea mai bună prietenă, în camera de hotel unde locuiau. Trupul neînsuflețit a fost abandonat într-un parc din Mangalia, iar ulterior a fost găsit de un pescar. Alina a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit în ceafă, tranșată și transportată la 30 de minute după deces în parcul în care a fost descoperită. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, Viorel Teliceanu a dezvăluit că acesta este motivul pentru care nu au fost găsite urme de sânge în taxiul în care a fost urcată valiza.

Un detaliu care a atras atentia anchetatorilor a fost faptul că Alina a fost desfigurată cu sălbăticie. Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a declarat pentru Gândul că în astfel de cazuri, agresorul își desfigurează victima din cauza unui sentiment de gelozie și invidie.

„Au mai fost crime în care o femeie a ucis o pe alta. O să vedeți până la sfârșitul acestei cercetări că în joc este componenta sexuală și anume gelozia, invidia pe care o poartă una dintre ele vizavi de cealaltă.

Acest mobil este foarte puternic și foarte generator de agresivitate. Atunci când apare între două femei un bărbat, am mai avut chestiuni de genul acesta, nu se pune problema a nu se deșira întregul fir în conformitate cu adevărul.Fata este învățată cu munca, învățată de mică cu greutățile, la hotel muncește… Ridică mese, scaune, covoare etc Deci problema care s-ar pune, dacă a putut sau nu să ducă trolerul și cadavrul, este exclusă.

Deci, este posibil ca mărturisirea fetei să fi fost completă și să fie corespunzătoare adevărului.Această tânără va fi supusă unei expertize medico-legale psihiatrice, pentru că are 18 ani și este vorba despre infracțiunea de omor. Medicul legist, în comisie, își va expune și el opinia de specialitate cu privire la discernământ.Să așteptăm cu încredere rezultatele anchetei', a declarat Butoi.

Autoarea crimei din Mangalia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul care a descoperit cadavrul Alinei într-un parc din Mangalia a rămas șocat de modul în care tânăra arăta. Acesta a declarat că fața Alinei era complet desfigurată și avea mai multe răni la nivelul gâtului. Bărbatul a izbucnit în lacrimi după ce a aflat modul oribil în care a fost ucisă tânăra de 18 ani.

„Fata era chircită sub bancă (…), era înghesuită acolo, faţa ei era desfigurată total, nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul. (…) Avea părul creţ, negru, brunetă. Am intrat într-o spaimă …, nu avea faţă deloc, era bătută faţa ca să nu se cunoască, avea la gât, undeva, înţepături (…). Când au venit legiştii, au constatat că era moartă de cinci ore. Era moartă. La miezul nopţii nu umblă nimeni pe aici', le-a spus bărbatul jurnaliştilor din presa locală din Constanța.

Mama Loredanei a declarat că fiica ei i-a spus că Alina a căzut pe scări și nu i-a mărturisit nimic despre crimă. De asemenea, se pare că victima l-ar fi anunțat pe patronul hotelului unde lucra că nu se mai întelege cu Loredana. 'Între ele a fost numai răutate și invidie. Adică fata asta își vedea de treaba ei, învăța bine, era o fată liberă, cuminte, și Loredana probabil o fi avut ceva pică, și nu s-a lăsat până când nu…',  a spus una dintre mătușile Alinei.

Loredana, în vârstă de 18 ani, a recunoscut fapta în fața procurorilor și a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Aceasta urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a vedea dacă a avut discernământ în momentul în care a ucis-o pe Alina.

Sursa foto: Facebook/Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton