Nepoata unui primar din Călărași, găsită moartă după ce a acceptat o provocare de pe TikTok. Adolescenta olimpică de 15 ani și-a pus piciorul patului pe trahee

.

Nepoata primarului din Dor Mărunt a fost găsită moartă după ce a acceptat o provocare de pe platforma de socializare TikTok. Adolescenta în vârstă de 15 ani din Călărași și-a pus piciorul patului pe trahee și a decedat într-un mod cumplit. Înainte de a se stinge din viață, fata ar fi lăsat un bilet de adio în camera ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

O adolescentă în vârstă de 15 ani, nepoata primarilor din Lehliu-Gară și Dor Mărunt, a fost găsită moartă în urma unei provocări periculoase de pe TikTok. Incidentul a avut loc în propria ei casă, iar descoperirea tragică a fost făcută de două colege și tatăl uneia dintre acestea, care nu au reușit să o salveze.

Citește și: Amenzi de până la 5.000 de lei pentru părinţii care nu semnează contractul educaţional. Ce obligații prevede documentul și care este opinia avocatului

Citește și: Cine este „Șacalul”, bărbatul acuzat că le-a ucis pe tinerele Denisa și Delia, în Constanța. Nicolae Mitrea era sub control judiciar și filat de polițiști

Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să meargă la Asia Express: „Ocupă prea mult timp și prea puțini bani. Nu mai vreau să fac televiziune”. Cu ce se ocupă în prezent

Citește și: Adrian Dumitru, alias Adrian Elicopter de luptă, declarații incredibile după ce a fost prins beat la volan și a făcut scandal cu poliția: „Înțeleg că unii oameni de la 2-3 beri nu mai pot să conducă, nu mai pot să se țină pe picioare, dar nu este cazul la mine. S-au adresat niște injurii, e ceva normal, dar nu lucruri grave'

Nepoata unui primar din Călărași, găsită moartă după ce a acceptat o provocare de pe TikTok

O adolescentă în vârstă de 15 ani, care era olimpică, a fost găsită moartă în Călărași, după ce a acceptat o provocare periculoasă de pe platforma de socializare TikTok. Tragedia s-a petrecut în propria ei casă, iar descoperirea șocantă a fost făcută de două colege de clasă și tatăl uneia dintre ele, care s-au prezentat la fața locului. Oamenii au sunat la numărul unic de urgență 112, însă, din păcate, medicii nu au mai reușit să îi salveze viața adolescentei, care nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

Nepoata primarului din Dor Mărunt s-a asfixiat printr-o metodă greu de imaginat. Ea și-a pus piciorul patului pe trahee. Ipostazele în care a fost găsită au fost unele tulburătoare din toate punctele de vedere.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei. Primele verificări sugerează că gestul fetei a fost inspirat de o provocare virală pe TikTok, care s-a dovedit a fi fatală în cazul ei.

Cum a fost găsită minora

Ipostazele în care minora a fost găsită de colegele ei și tatăl uneia dintre acestea în propria casă au fost unele tulburătoare. Adolescenta în vârstă de 15 ani, care era olimpică, își îndesase în gură șosete, deoarece aceasta a vrut să-și blocheze respirația.

La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță din zona Lehliu Gară, iar medicii de pe ambulanță au declarat decesul fetei.

Adolescenta de 15 ani ar fi lăsat un bilet de adio în camera ei

La locul incidentului, anchetatorii ar fi găsit un bilet de adio în camera adolescentei în vârstă de 15 ani. Surse apropiate au transmis că adolescenta traversa o perioadă dificilă în ultimele zile și ar fi discutat despre ideea de a-și lua viața.

Autoritățile care se ocupă de acest caz investighează acum discuțiile și interacțiunile adolescentei olimpice din ultima vreme, pentru a înțelege mai bine motivele care au dus la această tragedie.

Sursa foto: Facebook

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton