O femeie a murit târâtă de tramvai, în Arad, încercând să urce căruciorul în care se afla fiica ei cu dizabilități. În ce stare se află fetița

 Radulescu Ruxandra
.

O femeie a murit, târâtă de tramvai, în Arad, încercând să urce căruciorul, în care se afla fiica ei cu dizabilități. Scene de groază într-o stație de transport public din Arad, acolo unde o femeie însoțită de fiica ei, în scaun rulant, a fost târâtă de un tramvai. Femeia a reușit să urce mai întâi căruciorul, în care se afla fiica ei, însă șoferul a închis ușile, fără să se asigure, și a pornit tramvaiul. Mama fetiței nu a dat drumul căruciorului în care se afla fiica sa, pierzându-și viața în mod tragic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

O femeie a murit, târâtă de tramvai, în Arad, încercând să urce căruciorul, în care se afla fiica ei cu dizabilități. O tragedie cumplită s-a petrecut într-o stație de transport public din Arad, chiar sub ochii călătorilor. O mamă, 55 de ani, și-a pierdut viața în mod tragic, în timp ce încerca să urce căruciorul în care se afla fiica ei cu dizabilități, în vârstă de 12 ani. Femeia a reușit să urce mai întâi căruciorul, dar ea nu mai apucat să ajungă în tramvai, deoarece vatmanul a închis brusc ușile, pornind autovehicului. Femeia care, până în ultima clipă, nu a dat drumul căruciorului în care se afla fiica ei, a fost târâtă de tramvai, decedând la spital.

Pasagerii s-au alertat imediat, au sunat alarma și au sunat la 112.

O femeie a murit, târâtă de tramvai, în Arad, încercând să urce căruciorul, în care se afla fiica ei cu dizabilități

Femeia care a fost târâtă de tramvai a fost transportată în stare critică la spital, însă, în ciuda eforturilor medicilor, aceasta a decedat la câteva ore după ce a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad.

Fiica femeii, cu handicap sever și dependentă de scaun rulant, nu a fost rănită, însă a fost transportată, de asemenea, la spital, fiind sesizată și Direcţia de Asistenţa Socială şi Protecţia Copilului.

Vatmanului i s-a întocmit dosar penal

Vatmanului i s-a întocmit dosar penal, iniţial pentru vătămare corporală din culpă, ulterior, după decesul femeii, încadrarea faptei fiind schimbată în ucidere din culpă, potrivit aradon.ro.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, „la data de 14 august a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 31 de ani, din Arad, în timp ce conducea un tramvai pe Calea Aurel Vlaicu, a acroșat o femeie de 55 de ani. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, decedând ulterior. Testarea cu aparatul alcooltest a vatmanului a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton