O profesoară de la liceul Ion Creangă, din București, a fost înjughiată de un elev, în timpul orei: "La fața locului s-au deplasat echipaje medicale"

 Radulescu Ruxandra
.

O profesoară de la Colegiul „Ion Creangă', din București, a fost înjughiată în timpul orei de un elev. Momente de panică la Colegiul Ion Creangă din Capitală, unde o profesoară a fost rănită cu un cuțit, în timpul orelor de curs, de către un elev de 16 ani, a informat Poliția Capitalei. Atacul a avut loc în timpul orei de japoneză, când unul dintre băieții din clasă a rănit-o pe profesoara, în vârstă de 26 de ani, cu un cuțit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

O profesoară de la Colegiul „Ion Creangă', din București, a fost înjughiată în timpul orei de un elev. Caz șocant la o instituție de învățământ din București, unde un elev îm vârstă de 16 ani a atacat și a rănit o profesoară de 26 de ani, în timpul orelor de curs. Incidentul s-a petrecut la ora de japoneză. Potrivit primelor informații, rana suferită de profesoară nu este gravă. Femeia nu a suferit răni grave și este conștientă, însă a fost transportată la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale, notează Adevarul.ro.

Incidentul a avut loc, miercuri, 5 aprilie, în jurul orei 12.40, când autoritățile au fost alertate la 112.

'La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor. În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale', a transmis Poliția Capitalei.

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după ce a fost internată de urgență. Oana Roman: ‘Starea ei s-a degradat brusc și medicii erau reținuți’

Citește și: De ce lipsește Răzvan Simion de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani' de la Antena 1: „Cu cât trec anii…'

Citește și: Emisiunea Anei Morodan de la Antena Stars a fost scoasă din grila de programe, după ce vedeta a fost prinsă băută la volan

Profesoară înjunghiată de un elev. Elevul nu era cunoscut ca fiind agresiv

Autoritățile continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.
Nimeni nu se aștepta ca atacul să aibă loc, mai ales că elevul de 16 ani nu era cunoscut ca un adolescent cu probleme de comportament sau agresiv. Polițiștii s-au deplasat imediat la Colegiul Ion Creangă din Capitală. La acest moment, elevul se află în custodia polițiștilor. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, notează Observator.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton