O tânără de 18 ani despre care apropiații spun că ar fi avut o relație cu șeful Poliției din Broșteni a fost găsită moartă în casă: "Ieri a turbat, după ce m-a caftit s-a dus la lucru" / Anunțul făcut de IPJ Suceava

 Cica Cristina
.

O tânără de 18 ani despre care apropiații spun că ar fi avut o relație cu șeful Poliției din Broșteni a fost găsită moartă în casă. Oficialii Poliţiei judeţene Suceava efectuează verificări interne, după ce tânăra s-ar fi sinucis în urmă cu două zile. Apropiații susțin că ar fi avut o relație cu şeful Poliţiei din Broşteni. În vârstă de 35 de ani, bărbatul ar fi fost violent cu ea, potrivit spuselor celor din jurul fetei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

O tânără în vârstă de 18 ani a fost găsită moartă în locuința sa din Broșteni pe data de 12 august, în jurul orei 22.00, „prezentând urmele unui act suicidal', conform IPJ Suceava. Autoritățile au deschis un dosar penal în acest caz, întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…”

Citește și: Ce salariu va avea Mircea Lucescu la Națională: „Am vrut să vin gratis, mi-au spus că nu se poate. Iau de zece ori mai puţin decât luam prin alte părţi”

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Salman Khan are un trecut amoros tumultuos. Acuzații grave din partea actriței Aishwarya Rai, fostă Miss World și fosta lui iubită: „Am ajuns la capătul abuzului și infidelității. A fost un coșmar!”

O tânără de 18 ani a fost găsită moartă în casă

Potrivit unui comunicat oficial, la nivel intern se efectuează verificări, după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora fata ar fi avut o relație cu șeful Poliției din Broșteni, care e cu 17 ani mai în vârstă decât ea şi ar fi obișnuit să o lovească.

„În cauză a fost efectuată şi necropsia cadavrului, fără a fi evidenţiate urme ale vreunei infracţiuni intenţionate.

De asemenea, având în vedere apariţia în spaţiul public a unor date, privind o presupusă relaţie anterioară cu un lucrător din cadrul IPJ Suceava, conducerea unităţii a dispus în regim de urgenţă şi verificări, prin Biroul Control Intern, pentru stabilirea existenţei unor eventuale abateri de la Codul Deontologic al poliţistului sau alte aspecte de interes în cauză„, a precizat IPJ Suceava.

Tânără de 18 ani ar fi avut o relație cu Șeful Poliției din Broșteni

Tânăra, provenită din sistemul social de protecţie, şi-a sunat sora înainte de a comite gestul necugetat, însă la momentul în care sora ei a ajuns în apartament a fost prea târrziu. Și-a găsit sora spânzurată, pootrivit Monitorului de Suceava.

Apropiații spun că polițistul o bătea, astfel că localnicii din Broșteni au luat decizia de a face o petiţie, prin care solicită instrumentarea corectă a cazului, potrivit libertatea.ro.

„Ieri a turbat, după ce m-a caftit s-a dus la lucru. Avem mai multe informaţii cum că toată tragedia din noaptea de 12.08 care a avut-o drept victimă pe Ioana Pavăl a fost muşamalizată. 1. Ioana a sunat la 112 înainte să facă gestul necugetat, iar la faţa locului s-a prezentat sora ei însoţită de comisarul care i-a făcut viaţa un calvar. De ce el? Având în vedere altercaţiile şi despărţirea celor doi, cu siguranţă Ioana ar fi sunat la secţie, ci nu pe el.

Telefonul Ioanei a fost luat la secţia din Broșteni, acolo unde lucrează comisarul. 3. Nu s-a solicitat criminalistica, lucru care este inacceptabil, sinuciderea poate fi mascată, mai ales că este implicat un om cu «grade»', se arată în petiţie, ce a fost semnată de peste 1700 de persoane. 

Şeful Poliţiei Broşteni a fost demis din funcţie

Șeful Poliţiei Oraşului Broşteni a fost demis din funcţia de conducere, a anunțat IPJ.

Începând cu data de astăzi, 14.08.2024, şeful Poliţiei Oraşului Broşteni a fost eliberat din funcţia de conducere, urmând să îşi desfăşoare activitatea pe o funcţie de execuţie, din cadrul unei secţii rurale de poliţie, arondată Poliţiei Municipiului Suceava.

Poliţia Română este un garant al respectării legii, dar şi al normelor deontologice, astfel de măsuri dispuse având rolul de a întări încrederea populaţiei în instituţie şi de a înlătura orice dubii privind abordarea profesionistă, imparţială şi obiectivă a tuturor problematicilor din sfera de competenţă„, a transmis IPJ Suceava.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton