Părinții lui Vlad Pascu știau că se droghează de la 13 ani și că a avut două dosare la DIICOT, dar au refuzat ajutorul specialiștilor: "Ne-au ignorat total"

 Radulescu Ruxandra
.

Părinții lui Vlad Pascu știau că se droghează de la 13 ani și a avut două dosare la DIICOT, dar au refuzat ajutorul specialiștilor. Vlad Pascu, șoferul de 19 ani care ucis doi tineri, după ce s-a urcat drogat la volan, era consumator de stupefiante de la 13 ani. Procurorii DIICOT i-au deschis de două ori dosar penal. Părinții lui Vlad Pascu au refuzat solicitarea Agenției Națională Antidrog (ANA), de acorda ajutor psihologic fiului lor, pentru a-l ajuta să scape de dependența de droguri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Părinții lui Vlad Pascu știau că se droghează de la 13 ani și a avut două dosare la DIICOT, dar au refuzat ajutorul specialiștilor. Vlad Pascu, tânărul de 19 ani, provenit dintr-o familie influentă, care a ucis doi tineri după ce s-a urcat, drogat, la volanul mașinii, era consumator de substanțe interzise de la vârsta de 13 ani. Acesta a avut două dosare penale la DIICOT, care ulterior au fost clasate. Deși părinții săi erau conștienți că fiul lor avea probleme cu drogurile, au refuzat ajutorul Agenției Naționale Antidrog (ANA). Șefa ANA, Ramona Dabija, a dezvăluit care a fost reacția părinților lui Vlad Pascu, când li s-a solicitat să vină cu fiul lor pentru a fi evalua psihiatric și a scăpa de dependență.

soferul-drogat-ucigas-iertat-de-diicotsoferul-drogat-ucigas-iertat-de-diicot

Părinții lui Vlad Pascu știau că se droghează de la 13 ani și a avut două dosare la DIICOT, dar au refuzat ajutorul specialiștilor

În decembrie 2022, procurorii DIICOT au întocmit al doilea dosar pe numele lui Vlad Pascu, după ce mai fusese cercetat o dată pentru deținere de droguri. Procurorul DIICOT care l-a anchetat, l-a trimis pentru a fi ajutat să scape de dependența de stupefiante la Agenția Națională Antidrog. Șefa ANA, Ramona Dabija, a declarat că părinții lui Vlad Pascu nu au răspuns însă invitației trimise în decembrie 2022.

„Deși noi am invitat familia Pascu, pe Vlad Pascu și pe părinții lui, să vină la ANA pentru a le acorda sprijin psihologic, aceștia ne-au ignorat total, nu ne-au contactat niciodată', a spus Ramona Dabija pentru Gândul.ro.

Citește și: Ce avere fabuloasă au părinții lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai. Miruna și Mihai Pascu apar în dosarul lui Sile Cămătaru

Citește și: Monica Tatoiu susține că a fost amenințată cu moartea, în trecut, de părinții șoferului care a ucis doi tineri în 2 Mai: „Îl știu de când era mic. Am avut trei sau patru ani procese cu tatăl copilului”

Vlad Pascu se lăuda cu banii și consumul de droguri pe rețelele de socializare

Odată ce s-a văzut scăpat de de urmărirea penală și de o posibilă condamnare, Vlad Pascu a continuat să se drogheze și să posteze clipuri pe social-media în care se laudă cu afacerile pe care le-ar deține și consumul de substanțe.

'Țin să fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, business-uri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună', spunea Vlad Pascu într-o filmare, ținând să arate și celor care îl urmăreau mai multe folii cu medicamente analgezice din grupa opioizilor, care dau dependență la consum mare și care se eliberează doar cu rețetă medicală.

Cu trei luni înainte de a se urca drogat la volan și a produce un accident în care au murit o fată de 20 de ani și un băiat de 21 de ani, chiar tatăl lui le spunea polițiștilor că fiul său este un 'consumator de substanțe interzise' și că are 'episoade psihotice'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton