Părinții Andreei Morega, studenta ucisă de iubitul ei, Mirel, devastați de durere la mormântul fiicei lor: "Ai fost universul nostru, ai plecat fără voia ta, luând cu tine sufletul nostru și visele noastre"

 Oana Pantazi
.

Părinții Andreei Morega, studenta ucisă de iubitul ei, Mirel, devastați de durere la mormântul fiicei lor. Pentru familia Andreei Morega a fost primul Paște fără fiica lor, o sărbătoare petrecută în lacrimi, la mormântul tinerei ucise de iubitul ei. Părinții sunt copleșiți de durere la o lună de când și-au condus copila pe ultimul drum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

A trecut deja o lună de la teribila crimă care a șocat o țară întreagă, iar părinții Andreei Morega, studenta ucisă de iubitul ei, Mirel, într-o criză de gelozie, sunt copleșiți de durere. A fost primul Paște petrecut fără fiica lor, iar ei nu reușesc să facă față golului imens lăsat de pierderea fiicei lor.

434969587_839360807966722_5513988058952695516_n434969587_839360807966722_5513988058952695516_n

Părinții Andreei Morega, studenta ucisă de iubitul ei, Mirel, devastați de durere la mormântul fiicei lor

Mirel, studentul în vârstă de 23 de ani la Facultatea de Medicină din Timişoara care şi-a ucis iubita, studentă şi ea la aceeaşi facultate, cu mai multe lovituri de cuţit, a distrus, odată cu viața Andreei, și viețile părinților ei, care trăiesc azi doar pentru a-i onora memoria și cu speranța că se vor reîntâlni curând în neființă.

Citește și: Andreea, studenta de la Medicină omorâtă în Timișoara, va fi înmormântată în rochie de mireasă. Mirel, ucigașul ei, este zgâriat pe față, semn că tânăra a luptat pentru viața ei

Citește și: Crima din Timișoara. Mirel, studentul la Medicină și Teologie, a dezvăluit de ce a ucis-o pe iubita lui, Andreea, cu 31 de lovituri de cuțit

Sărbătoarea Paștelui a fost motiv de comemorare pentru familia Andreei, părinții tinerei rugându-se la mormântul fiicei lor în noaptea de Înviere. Devastați de durere, aceștia sunt neconsolați la o lună de la înmormântarea tinerei. Recent, tatăl Andreei a postat un mesaj emoționant, însoțit de două fotografii. alături de o poză de familie se află una cu mormântul tinerei, acoperit de flori și de lumânări în noaptea de Înviere.

„Ultimul Paște alături de tine, iubita lui tati, și primul fără tine. Andreiuța mea, tatăl tău are nevoie de tine, dar cum să îți cer ajutorul, când tu nu mai ești lângă mine? Ai fost universul nostru, ai plecat fără voia ta, luând cu tine sufletul nostru, și visele noastre. Lumină și odihnă veșnică, suflețelul meu!', a fost mesajul transmis de Adrian Morega, tatăl tinerei.

Tatăl Andreei, studenta din Timișoara ucisă de iubit, susține că a presimțit moartea fiicei sale

A trecut o lună de la tragedia care a îngrozit România, iar tatăl Andreei Morega, studenta ucisă de iubitul ei, Mirel, într-o criză de gelozie, este încă ăîn stare de șoc. Studentul care a comis crima a fost arestat preventiv, însă tatăl Andreei susține că nicio pedeapsă din lume nu-i mai aduce fata înapoi acasă.

Recent, Adrian Morega a povestit, cu inima împietrită de durere, că în ziua fatidică a simțit că lucrurile nu merg bine, asta mai ales după ce fiica lui nu l-a mai anunțat că s-au urcat în microbuzul spre casă și în continuare nu răspundea la telefon. Nu a stat pe gânduri și a luat mașina pentru a merge la Timișoara, după ea, ba chiar s-a oprit la Postul de Poliție din drumul său pentru a vedea dacă se cunosc informații despre fiica lui. Din nefericire însă, ce a aflat la scurt timp… l-a marcat pentru tot restul vieții, și nu doar pe el.

‘Era moartă. Eu am presimțit. Am știu că este… că nu este vie. El voia și ea a zis că o să îi spună că nu vrea să aibă o relație. Cred că i-a spus și… Știam… eu am fost convins că e ceva. M-am oprit la Herculane și acolo la postul de poliție am vorbit. S-au interesat pe acolo, nu se întâmplase nimic. Stând acolo, au mai sunat pe acolo și au aflat ceva și asta a fost. Indiferent, pe Andreea nu o mai învie! Orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă încălzește cu nimic’, a mărturisit tatăl tinerei studente la Antena 3.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton