Patru artiști ai ansamblului Florile Bucovinei au murit într-un accident rutier, în Suceava: "V-ați grăbit să ajungeți primii la Festivalul Îngerilor, Acolo Sus"

 Dumba Gabriela
.

Patru artiști ai ansamblului Florile Bucovinei au murit într-un accident rutier, în Suceava. O tragedie uriașă a avut loc noaptea trecută în Suceava, în localitatea Dorna Candrenilor. Patru artiști ai ansamblului Florile Bucovinei, cu vârste cuprinse între 18 și 31 de ani, au murit într-un accident rutier, după ce mașina în care se aflau a părăsit șoseaua și a intrat într-un stâlp de electricitate. Un alt coleg al lor se află în stare gravă la spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Patru artiști ai ansamblului Florile Bucovinei au murit într-un accident rutier, în Suceava. Cei cinci erau membri ai Ansamblului 'Florile Bucovinei' din Rădăuți și se întorceau de la Zilele orașului Târnăveni, acolo unde au urcat pe scenă și au susținut un moment artistic la invitația organizatorilor. Ovidiu Foca, director al Casei de Cultură Rădăuți, a confirmat că cele cinci persoane implicate în teribilul accident făceau parte din ansamblul care își facea repetițiile în acea clădire mageriată de acesta.

811935maxim.1692603715811935maxim.1692603715

Patru artiști ai ansamblului Florile Bucovinei au murit într-un accident rutier, în Suceava

În urma cumplitului accident din noaptea de duminică spre luni, de pe DN 17, de la Dorna Candrenilor, patru persoane au decedat, trei la fața locului și una la spitalul din Vatra Dornei, iar o a cincea a ajuns la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava în stare gravă.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Suceava, tragedia a avut loc în dimineața zilei de luni, în jurul orei 03:35. Cel care a provocat accidentul a fost un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Dornești, care se afla la volanul autoturismului în timp ce circula pe DN 17, dinspre Bistrița către Vatra Dornei.

„Luni dimineață, la ora 03:35, un tânăr în vârstă de 19 de ani din com. Dornești, jud. Suceava, în timp ce conducea autoturismul, prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă, circulând pe DN 17 din com. Dorna Candrenilor, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate. În urma producerii evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto și a două pasagere din autoturism, de 18 și 26 de ani din localitățile Rădăuți și Marginea, jud. Suceava', a transmis IPJ Suceava.

La scurt timp după anunțarea decesului celor trei, o a patra persoană a pierdut lupta cu viața. Este vorba de un bărbat de 31 de ani din comuna Frătăuții Vechi, care a decedat după transferarea lui la Spitalul din Vatra Dornei.

Citește și: Câți bani face Alina Ceușan lunar, ca influencer: „Se câștigă foarte bine. Sunt luni când sunt peste această sumă…'

Citește și: Un bebeluș mort a fost găsit într-o pungă, la Hotelul Marriott din București. Cine este mama copilului

Cine sunt tinerii de la Ansamblul Florile Bucovinei care au murit în accidentul din Suceava

Cele patru persoane din autoturismul marca Audi care au decedat sunt Robert Ionel Mafteian, de 19 de ani, cel care ar fi fost și șofer, Maria Balan, de 26 de ani, Ioana Tiperciuc, de 18 ani.

Cei trei au murit la fața locului, în timp ce Andrei Pintilescu, de 31 de ani, a decedat la spital.

În stare gravă este Ștefan Tanasiev, de 29 de ani, care era stabil și conștient și care a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, traumatism la nivelul umărului stâng si al genunchiului drept, potrivit monitorulsv.ro.

Cea mai tânără dintre victime, Ioana Tiperciuc, era elevă a Colegiului Național 'Eudoxiu Hurmuzachi' din Rădăuți. Venea acasă mai repede cu mașina prietenului ei pentru a putea participa la înmormântarea bunicului. În mod normal, ar fi trebuit să fie în autocarul pe care membri ansamblului îl aveau la dispoziție și care a plecat de la Târnăveni abia luni dimineață.

Ovidiu Foca, director al Casei de Cultură Rădăuți, a confirmat că cei cinci fac parte din ansamblul care își face repetițiile în această clădire.

'Ansamblul a fost înființat în 1980, iar cei care vin aici sunt amatori, fac totul din plăcere. Într-adevăr, au fost invitați la Târnăveni, iar unul din ei avea un deces în familie și de aceea a plecat mai repede și nu cu autocarul pe care l-am pus la dispoziție și care a plecat spre casă undeva în jurul orei 9.00. E o veste care pur și simplu mă lasă fără aer', a spus Ovidiu Foca.

V-ați grăbit să ajungeți primii la Festivalul Îngerilor, acolo …sus….

Vestea morții fulgerătoare a celor ce ne-au fost colegi și prieteni dragi ne-a lăsat un gol imens în suflete și în Familia Ansamblului Folcloric FLORILE BUCOVINEI. Suntem alături de familiile îndoliate la ceas de grea încercare…

Drum lin către ceruri, dragii noștri dragi! Nu vă vom uita niciodată, MARIA, IOANA, ANDREI și ROBERT!„, au transmis, pe pagina de Facebook, reprezentanții Casei de Cultură Rădăuți.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton