O persoană a murit la stația de metrou Unirii, după ce s-a aruncat pe șinele de tren. Călătorii au alertat Poliția

 Dumba Gabriela
.

O persoană a murit la stația de metrou Unirii, după ce a căzut pe șinele de tren. Metrorex informează că este vorba despre o sinucidere, tragedia având loc în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe direcţia Pipera. În urmă cu câteva minute, echipele de salvatori au reușit să extragă victima de sub roțile trenului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alimentarea cu energie electrică la metrou a fost întreruptă pentru ca echipele de salvatori să poată extrage victima de sub roțile trenului. La fața locului au acționat Detașamentul Special de Salvatori, SMURD, alături de echipa de salvatori de la Metrorex.

https __www.gandul.ro_wp-content_uploads_2024_02_WhatsApp-Image-2024-02-12-at-11.47.43https __www.gandul.ro_wp-content_uploads_2024_02_WhatsApp-Image-2024-02-12-at-11.47.43

O persoană a murit la stația de metrou Unirii

Metrorex a anunțat, inițial, că este vorba despre o tentativă de suicid, însă ulterior s-a confirmat că persoana a murit după ce s-a aruncat pe șinele de tren. Potrivit primelor date, ar fi vorba despre un bărbat în jurul vârstei de 60 de ani.

„Metrorex informează că astăzi, 12.02.2024, în jurul orei 11:39, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe direcţia Pipera a avut loc o tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, preciza Metrorex inițial.

Din nefericire, persoana în cauză a murit, iar circulația metrourilor este blocată. 

Citește și: Ce simptome avea Adi Nartea înainte să fie diagnosticat cu tumoare la creier: „Tot ziceam că este deviație de sept și că trebuie să merg să mă operez’

Citește și: Oana Zăvoranu, primele declarații după ce a ieșit de la procesul în care este acuzată de șantaj: „Nu am nicio speranță, am certitudinea că…

Călătorii au reclamat la Poliție că pe șinele metrolui se află un bărbat

Poliția a transmis că a primit sesizări că pe șinele metroului se află un bărbat, însă a fost prea târziu să fie salvat. Câteva secunde mai târziu a fost lovit de metroul care intra în stație.

'La data de 12 februarie, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată, în jurul orei 11.45, cu privire la faptul că, într-o stație de metrou, din Sectorul 3, o persoană, posibil bărbat, s-ar afla pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în stație.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. De asemenea, echipajele de prim-ajutor, sosite la fața locului, au intervenit pentru extragerea  persoanei în cauză.

În prezent, sunt în derulare activități de salvare a victimei. Cercetările sunt continuate de Brigada de Politie pentru Transportul Public – Serviciul Poliției Metrou, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul', a transmis Poliția în urmă cu scurt timp.

foto: Antena 3, gandul.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton