Un poliţist din Cluj, prins drogat la volanul unei maşini neînmatriculate, a fost arestat. Agentul este cercetat și într-un dosar de viol

 Dumba Gabriela
.

Un polițist din Cluj, depistat drogat la volanul unei mașini neînmatriculate, a fost arestat preventiv de către procurorii care i-au întocmit dosar penal. Anchetatorii au luat această decizie după ce rezultatul probelor biologice a confirmat că agentul în vârstă de 38 de ani consumase substanțe interzise. Polițistul mai are un dosar penal, după ce, în 2022, a fost acuzat de viol.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Polițistul de 38 de ani din Cluj care urcase drogat la volan, după cum a arătat acum aproximativ două săptămâni testul rapid, a fost arestat preventiv. Anchetatorii au luat această decizie după ce rezultatul probelor biologice a confirmat că bărbatul consumase substanțe interzise.

Agentul a ieșit pozitiv la cristale și Mefedrona

Agentul de 38 de ani a fost oprit la un control de rutină. În plus, colegii lui au aflat că se afla la volanul unui vehicul cu numere de înmatriculare provizorii expirate. Deși polițistul din Cluj a susținut la început că drugtestul a avut rezultat pozitiv din cauza unor medicamente pe care le lua pentru a putea dormi, probele IML au arătat cu totul altceva.

Astfel, la analiza probelor de sânge a reieșit că polițistul consumase un drog de tip cristal, iar în probele de urină a fost gasită Mefedrona, sau „cocaina saracilor”, așa cum o mai numesc cunoscătorii. Are aceleași efecte psihoactive precum cocaina, dar prețul e mult mai mic.

Contactat acum o săptămână de reporterii Știrilor Pro TV, agentul a declarat că avea prescripție medicală pentru tratament care să îl ajute să doarmă și să combată anxietatea, ceea ce ar fi dus la rezultatul pozitiv la testul rapid antidrog.

Citește și: Irina Columbeanu, amintiri emoționante despre vila din Izvorani, unde a copilărit: „Era cea mai frumoasă casă din lume, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea’. Ce spune despre tatăl ei, Irinel Columbeanu

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană, de dragul celor doi copii ai lor: „El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să…’

Astfel, prin ordonanța procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca de ieri, în cadrul unui dosar penal – 4842/187/P/2024  – s-a dispus punerea în mișcare a acţiunii penale faţă de un polițist inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substante şi respectiv punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În fapt, s-a reţinut că autorul, agent de poliţie în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, aflat în timpul liber, în 6 iulie în jurul orei 14 a condus pe drumurile publice din Florești o mașină marca Volkswagen Golf, pe care erau aplicate plăcute cu numere provizorii expirate din 8 martie, autoturismul fiind astfel neînmatriculat. S-a stabilit totodată că suspectul se afla sub influența substanțelor psihoactive, în probele biologice de sânge recoltate fiind evidențiată prezenţa de clorometcatinonă (CMC), iar în probele de urină s-a evidentiat prezenta de mefedronă și clorometcatinonă (CMC).

Prin referatul procurorului a fost propusă arestarea preventivă a inculpatului iar Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca a admis propunerea, scrie actualdecluj.ro.

Polițistul din Cluj este cercetat și într-un dosar de viol

Agentul de 38 de ani, din Cluj, este cercetat și într-un alt dosar, de viol, după ce o tânără l-a acuzat în urma cu 2 ani că a profitat de ea în timp ce dormea după o petrecere.

Săptămâna viitoare ar urma să se pronunțe judecătorii în acel dosar, care l-a ținut atunci timp de 30 de zile după gratii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton