Povestea de viață cutremurătoare a Alinei, tânăra ucisă în Mangalia: "Tata mă dădea cu capul de pereți. Am făcut foamea mulți ani"/ A fost ajutată de un om de afaceri să-și termine studiile

 Dumitrache Laura
.

Moartea Alinei, tânăra de 18 ani găsită fără suflare într-un parc din Mangalia, a șocat o țară întreagă. Adolescenta are o poveste de viață cutremurătoare, iar duminică dimineață și-a găsit sfârșitul în mâinile prietenei sale. În urmă cu trei ani, Alina povestea că tatăl ei o agresează.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alina Elena Ciobanu era din Vaslui, iar povestea ei de viață este una tristă. Tânăra de 18 ani a suferit foarte mult în copilărie, iar în ciuda greutăților și abuzurilor cu care se confrunta acasă, Alina învăța bine la școală și a muncit mult pentru a-și termina studiile.

o-tanara-de-18-ani-a-fost-gasita-moarta-intr-un-parc-din-mangalia-2o-tanara-de-18-ani-a-fost-gasita-moarta-intr-un-parc-din-mangalia-2

Alina Elena Ciobanu provenea dintr-o familie cu cinci copii, doi băieți și trei fete. Tatăl tinerei avea probleme cu alcoolul și era foarte violent, motiv pentru care mama ei și frații fugeau deseori de acasă. Ea a rămas lângă el, deoarece își dorea să-și continue studiile.

Citește și: Crimă la o bază sportivă din Mamaia. Ucigașul a fost prins și a făcut dezvăluiri șocante

Citește și:Cum se simte tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Zeci de oameni donează sânge pentru Emi / Olguța Vasilescu, revoltată după crima care a șocat orașul

Citește și:Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit

Citește și:Crimă șocantă în Berceni: o fetiță de 12 ani a fost găsită moartă în lada de la pat. Mama ei a fost arestată în Spania

Povestea de viață cutremurătoare a Alinei, tânăra ucisă în Mangalia

Alina Ciobanu este tânara de 18 ani găsită fără suflare într-un parc din Mangalia. Adolescenta are o poveste de viață tristă, umbrită de greutăți si violență. Alina era din Vaslui, iar în urmă cu trei ani, povestea că a fost victima abuzurilor, iar tatăl ei avea probleme mari cu alcoolul. Deși mama și fratii ai au fugit de acasă din cauza violentelor, Alina a rămas lângă tatăl ei pentru a continua să meargă la școală.

A fost foarte greu cu tata, condițiile practic erau imposibil de acceptat. Sunt foarte multe de spus. Prin ce am trecut eu, mama și frații mei… Sunt momente greu de înțeles.. Doar în sufletul nostru se simte adevărata durere prin care trecem mereu.Eu am vrut mereu să merg la școală, să ajung la liceu și să reușesc să îmi fac un viitor cât de cât. De foarte multe ori nu aveam ce să mănânc și chiar dacă aveam ceva acolo, nu puteam să mănânc pentru că mă ținea pe afară, dormeam pe unde apucam pe afară, iar dimineața mă duceam la școală nehrănită și obosită.

Ajunsesem într-un punct în care nu mai rezistam.Într-o noapte, a început să mă bată foarte tare, m-a dat cu capul de pereți, iar, într-un moment de pauză al lui, am încercat să sun pe mama.M-am speriat foarte tare, am crezut că mă omoară

.Motivul lui pentru care a acționat așa de brutal a fost că, aflase el cumva, că eu o mai sunam pe mama din când în când. Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist așa, dar el parcă nu a auzit. S-a înfuriat mai tare, a început să mă bată mai tare, mi-a tras două palme, am amețit și când mi-am revenit puțin a început să mă dea cu capul de pereți', mărturisea Alina pentru „Vremea Nouă'.

Alina a reușit să fugă de lângă tatăl ei

Din păcate, viața Alinei Ciobanu a fost curmată sâmbătă noaptea, după ce prietena ei a ucis-o cu bestialitate. După ce a îndurat violențe crunte din partea tatălui ei, Alina a reușit să fugă din casa tatălui ei. Tânăra povestea în urmă cu trei ani chinurile prin care a trecut. „Tremurând și plină de dureri, i-am zis că trebuie să merg la toaletă. Nu voia să mă lase. Am insistat că am nevoie la toaletă. El se aștepta să fug, pentru că i-am spus că nu mai rezist cu bătăile astea, dar i-am mai spus că poate să meargă și el cu mine și să stea la vreo 2 metri în fața ușii, că va vedea că sunt la toaletă.Am prins curaj, el fiind la aproximativ 2 metri distanță, m-am strecurat pe lângă el și în fugă am plecat de acasă. Nu m-a prins, mi-au sărit și papucii din picioare și căciula pe care o aveam în cap, mă mir și acum cum de am reușit să fug … dar nu m-am oprit până nu m-am simțit în siguranță.

Nu aveam pe cine să sun decât pe mama. Ea se afla pe atunci la mătușa mea, care îmi este tutore acum. Mama m-a chemat acolo lângă ea și astfel, prin întuneric, pe niște dealuri, am mers până am ajuns la mătușa mea.

Am încercat să găsim împreună soluții să vedem cum să facem, pentru că eu nu voiam să renunț la școala de la Delești. Am vorbit cu mama mea și ea a fost de acord ca mătușa să mă ia în plasament și toate acestea au fost pentru că doream să continui să învăț la școala din Delești', povestea Alina.  

Alina, tânăra ucisă în Mangalia, a fost ajutată de un om de afaceri să-și termine studiile

După ce povestea de viață a Alinei Ciobanu a fost făcută public, omul de afaceri Ionel Sandu, director al firmei Radical Grup Vaslui, a ajutat-o să-și termine studilile. Vreau să îi îndeplinesc Alinei dorința. Este o fată curajoasă, iar povestea ei curtemurătoare atinge sufletele tuturor celor inimoși. Mă bucur că Alina a reușit să se înscrie la liceul pe care și l-a dorit. Tot ce pot să îi ofer pentru început este plata cazării la căminul Liceului Ștefan Procopiu, pe tot parcursul celor patru ani, unde va avea asigurată masa în timpul săptămânii', declara Ionel Sandu, directorul firmei Radical Grup Vaslui.

De câteva săptămâni, Alina plecase cu prietena ei pentru a munci, pe perioada verii. Cele două se angajase camerise la un hotel din Saturn, iar divergențele între ele au început să apară. Prietena Alinei a declarat că aceasta își înșela iubitul și îi cerea să mintă pentru ea. Ele au început să se certe, iar în cele din urmă, prietena ei a atacat-o și a înjunghiat-o mortal.

I-a băgat trupul într-un geamantan, a dus-o în parc și a pus-o sub o bancă. „Doamne, vă rog să-mi spuneți că nu este adevărat! Alina era pentru noi, cei de la Radical Grup, ca și copilul nostru. De când am decis s-o ajutăm, în fiecare lună venea la noi, îi dăruiam cele de trebuință, vorbeam cu ea. Dânsa ne arăta carnetul cu note. Era foarte silitoare și niciodată nu a făcut vreun pas greșit la școală. Acum, îmi spuneți că a fost omorâtă? Nu-mi vine să cred, ce destin greu de dus a avut acest suflet deosebit. Știam că este la mare! Am primit, cu câteva zile în urmă, un mesaj de la ea și mă ruga să-i găsesc o garsonieră de închiriat până pe 15 septembrie când începea școala, că vrea să se întoarcă de la mare. Și i-am spus să vină acasă, c-o rezolvăm', a mărturisit Ionel Sandu, potrivit Adevărul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton