Povestea tristă de viață a lui David, elevul care a murit sub dărămăturile internatului din Odorheiu Secuiesc. Era crescut numai de mamă și de Crăciun ar fi împlinit 18 ani

 Dumitrache Laura
.

Tragedia care s-a produs la internatul unui liceu din Odorheiul Secuiesc, județul Harghita, a șocat o țară întreagă. Un tânăr de 17 ani a decedat sub dărămături, deși a fost conștient tot timpul și a comunicat cu autoritățile. David a avut o poveste tristă de viață, iar de Crăciun urma să împlinească 18 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

David, un tânăr de 17 ani a murit, după ce peretele exterior al internatului liceului Tamasi Aron, s-a prăbușit peste el. Potrivit informațiilor, adolescentul s-a stins din viață după ce a stat captiv două ore sub moloz. David a fost conștient în tot acest timp și a comunicat cu autoritățile, însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. David ar fi împlinit 18 ani de Crăciun.

daviddavid

Pompierii au făcut tot posibilul să îl salveze pe David. Alte trei fete au fost scoase de sub dărămături, iar una dintre ele se luptă pentru a supraviețui, fiind transportată în stare gravă la spital. În clădire se aflau 97 de elevi, iar un pedagog a observat câteva fisuri în zidul exterior, alertând evacuarea copiilor, dar prăbușirea i-a luat prin surprindere.

Citește și: „Crimă cu premeditare. A fost antrenat de părinți și aruncat între oameni ca un terorist sinucigaș”. Cristian Tudor Popescu, reacție dură către Vlad Pascu, șoferul care a omorât doi tineri, în accidentul de la 2 Mai

Citește și:Tânăra care și-a omorât prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a recunoscut crima. A fost reținută pentru 24 de ore

Citește și:Cum se simte tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Zeci de oameni donează sânge pentru Emi / Olguța Vasilescu, revoltată după crima care a șocat orașul

Citește și:Crimă la o bază sportivă din Mamaia. Ucigașul a fost prins și a făcut dezvăluiri șocante

Povestea tristă de viață a lui David, elevul care a murit sub dărămăturile internatului din Odorheiul Secuiesc

Tragedia de la căminul liceului Tamasi Aron, din Odorheiul Secuiesc, județul Harghita, a șocat o țară întreagă. Peretele exterior al internatului s-a prăbușit, iar patru elevi au fost prinși sub dărămături. Trei fete au fost scoase de autorități, iar una dintre ele a fost transportată la spital în stare gravă, iar medicii încearcă să îi salveze viața. David, un tânăr de 17 ani, din păcate, nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decedat după ce a fost scos de autorități de sub dărămături.

David a comunicat cu pompierii pe tot parcursul operațiunii de salvare, dar după ce a fost extras din ruine, și-a pierdut cunoștința. În ciuda eforturilor făcute de medici, David a fost declarat decedat după ce a fost resuscitat timp de 40 de minute.

David urma să împlinească 18 ani de Crăciun

Elevul care și-a pierdut viața în tragedia de la Odorheiu Secuiesc, a lăsat în urmă multă durere. David a fost crescut doar de mamă, iar de Crăciun, urma să împlinească 18 ani. Luni, tânărul s-a retras în camera sa din internat, pentru a se odihni și nu a fost conștient când unul dintre pereți a început să crape și nici nu a auzit strigătele colegilor care îl anunțau să părăsească rapid clădirea. „Erau mulți copii care ar fi putut avea aceeași soartă cu David dacă s-ar fi întâmplat doar câteva minute mai târziu. În acest internat sunt cazați 97 de copii', au mărturisit elevii de la Liceul „Tamasi Aron' din Odorheiu Secuiesc, potrivit click.ro.

Clădirea internatului a fost construită în urmă cu peste 100 de ani, iar presa locală din Transilvania a relatat că o parte a Liceului Tamasi Aron a fost recent renovată și inaugurată cu sprijinul guvernului ungar. În ciuda renovării, a avut loc o tragedie, când un zid al internatului s-a prăbusit, surprinzând patru elevi în interior. Din păcate, un tânăr de 17 ani a murit, iar o fată se află în stare gravă la spital.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton