Primele imagini ale accidentului de la 2 Mai, când Vlad Pascu a omorât doi tineri. Avocatul Cuculis: "Copiii se aflau în afara părții carosabile"

 Dumitrache Laura
.

Au apărut primele imagini cu accidentul de la 2 Mai. Camerele de supraveghere arată momentul în care mașina condusă de Vlad Pascu a intrat într-un grup de 8 tineri și a ucis doi dintre ei. Imaginile au fost publicate, iar Adrian Cuculis, avocatul victimelor a făcut primele declarații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Reamintim că pe 19 august, Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani s-a urcat drogat la volanul mașinii sale și a intrat într-un grup de 8 tineri, în localitatea 2 Mai. Din nefericire, doi dintre tineri au fost ucisi pe loc. Vlad Pascu se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

imagini accident 2 mai 2023imagini accident 2 mai 2023

Adrian Cuculis, avocatul familiilor victimelor a publicat pe site-ul Indrumări juridice. eu imagini cu momentul accidentului de la 2 Mai. Acestea arată că tinerii se aflau în afara carosabilului în momentul în care au fost loviti de masina condusă de Vlad Pascu.

Citește și: „Aș ruga-o să înceteze cu mascarada și cu banii la procurori. Băiatul ei trăiește, trebuie să plătească”. Tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, i-a trimis un mesaj Mirunei Pascu

Citește și:„Mă doare în cot de părerea lumii”. Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, convorbire șocantă cu mama lui, în arest. Femeia plănuia să-l scoată din închisoare pe motive medicale

Citește și:Tânăra care a denunțat-o la DIICOT pe mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, declarații șocante: „M-a amenințat cu…”/ Miruna Pascu și-a recunoscut vina

Citește și:Tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat din 2 Mai, a intrat cu scuterul în jurnaliști, la ieșirea de la DIICOT. A lovit doi cameramani

Primele imagini ale accidentului de la 2 Mai, când Vlad Pascu a omorât doi tineri

Au apărut primele imagini cu accidentul tragic de la 2 Mai, în care doi tineri au fost uciși. Două capturi foto de pe camerele de supraveghere au fost publicate de avocatul Adrian Cuculis și arată cum Vlad Pascu intră cu mașina într-un grup de 8 tineri și a ucis doi dintre ei. Aceste imagini demonstrează că tinerii se aflau în afara carosabilului în momentul în care au fost loviți de Vlad Pascu. „În ceea ce-l privește pe Vlad Pascu și ceea ce trebuia lămurit, s-a lămurit prin surprinderea accidentului de circulație de către o cameră de supraveghere.Deși s-a suspicionat că acesta rula și cu farurile stinse, din imagini reiese că ar fi fost pornite, a spus Adrian Cuculis pe site-ul  indrumari-juridice.eu.

Avocatul a explicat că imaginile arată momentul în care Vlad Pascu lovește primul grup de copii și se îndrepta spre al doilea grup din față. „La 0,5 secunde de la acest moment sunt lovite și victimele din primul grup și se poate observa aruncarea peste mașina și telefoanele mobile aprinse ce cad pe asfalt. Copiii se aflau în afara părții carosabile. Mergeau pe marginea drumului, având în vedere că acolo se află cvasi trotuarul, iar din imagini se observă clar că aceștia mergeau în afara părții carosabile, trecuți astfel în afara liniei de marcaj', a mai spus avocatul familiilor victimelor.

Vlad Pascu este în arest preventiv

Vlad Pascu se află în arest preventiv din 20 august, la o zi după ce a ucis doi tineri. Acesta era drogat în momentul accidentului. Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu a fost și ea arestată preventiv pentru 30 de zile.Femeia este acuzată că a încercat să o șantajeze pe fosta iubită a fiului ei după accident. De asemenea, femeia este suspectă că i-a furnizat droguri lui Vlad Pascu.

Tânărul de 19 ani le-a declarat jurnalistilor, imediat ce a fost scos în cătușe din masina politiei, că regretă fapta săvârșită. 'Îmi pare rău, nu mai pot da timpul înapoi'. Soții Pascu au fost chemați să dea declarații după o amplă acțiune organizată în Capitală când polițiștii au făcut 11 perchezitii la domiciliile suspecților, inclusiv în apartamentul în care locuiește mama lui Vlad Pascu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton