Românii vor putea pleca în vacanță după 15 mai! Ludovic Orban a făcut anunțul: "Grupurile mai mari de trei persoane nu vor fi permise"

 Oana Pantazi
.

Unul dintre cele mai așteptate anunțuri a fost făcut de premierul Ludovic Orban – românii vor putea pleca în vacanță după 15 mai. Evident, în anumite condiții…

Odată cu apropierea perioadei de relaxare stabilite de Guvern începând cu ziua de 15 mai, ne vom relua în mare măsură viețile, însă nu în aceleași condiții de dinainte, urmând a fi respectate în continuare regulile de distanțare socială. Nu vom mai fi obligați să avem declarațiile la noi, în schimb va trebui să purtăm măști

Grupurile mai mari de trei persoane nu vor fi permise și, de asemenea, trebuie să ne resemnăm cu gândul că nu vom putea sta la terase sau în restaurante, ca înainte. Patronii de localuri s-au reorientat însă, iar acum fac livrări în regim de take away, la geam. Nici în privința nunților nu s-a stabilit exact cum va fi, însă până pe data de 15 mai acestea se vor desfășura doar în cadru restrâns (8 persoane).

Vestea bună, așteptată de toți românii, este că, după data de 15 mai vom putea pleca în concediu. Premierul Victor Orban a făcut anunțul, menționând însă că urmează a fi stabilite curând condițiile în care vom putea părăsi localitatea.

'O să fie inclus (n.red. – mersul în vacanță) în lista motivelor întemeiate pentru care se poate ieşi, care va fi o listă mai largă decât motivele obişnuite', a declarat premierul Ludovic Orban.

Rămâne de văzut care vor fi aceste condiții… Deja știm că distanța pe plajă între șezlonguri va fi de doi metri, dar cum nu se vor mai face rezervări la all-inclusive, suntem curioși ce se va stabili în privința restaurantelor și a cafenelelor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton