Șoferița care a ucis un copil pe trecerea de pietoni, în 2021, condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă

 Radulescu Ruxandra
.

Șoferița care a ucis un copil pe trecerea de pietoni, condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare. Tânăra care, în 2021, a ucis un copil în vârstă de 12 ani, pe o trecere de pietoni din Siret a fost condamnată de Judecătoria din Rădăuți la 2 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe o durată de 3 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Recent, Judecătoria din Rădăuți a dat sentința în cazul unei șoferițe, care în 2021, a accidentat mortal un băiețel în vârstă de 12 ani, pe o trecere de pietoni din Siret. Femeia a fost condamnată de Judecătoria Rădăuți la o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe o durată de 3 ani.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Iată mai multe detalii despre acest caz!

Șoferița care a ucis un copil pe trecerea de pietoni, condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare

Judecătoria din Rădăuți a dat verdictul în cazul unei șoferițe, Adina Z., din Botoșani, care în 2021, pe când avea 22 de ani, a ucis un copil de 12 ani, ce traversa regulamentar pe o trecere de pietoni din Siret. Tragedia avut loc pe strada Alexandru cel Bun din Siret, în timp ce șoferița rula, aflată la volanul unui VW Passat, rula pe direcția dinspre Suceava către Vama Siret, în jurul orei 16:00.

Citește și:Vlad Pascu, adus în cătuşe de la Constanţa la DIICOT Bucureşti. Primele declarații ale șoferului drogat din 2 Mai: „Nu pot da timpul înapoi!'

Citește și:Rudele victimelor ucise de Vlad Pascu la 2 Mai cer reîncadrarea faptei din ucidere din culpă în omor calificat: „Au fost audiați și ceilalți doi tineri care au fost răniți. Situația…'

Victima, Denis H., un băiat de 12 ani, a fost resuscitat de către echipajul SMURD, care s-a deplasat la fața locului. Din păcate, în drum spre Compartimentul Primiri Urgențe Siret, copilul, cu traumatisme foarte grave, a intrat din nou în stop cardio-respirator și a murit.

Parchetul de lângă Judecătoria Rădăuți a decis că șoferița nu are circumstanțe agravante, deținea permis valabil de conducere și nu consumase alcool, dar impactul s-a produs pe trecerea de pietoni, pe unde traversa regulamentar un copil de 12 ani. Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a stabilit o culpă de 100% în sarcina conducătoarei auto.

Conform sentinței Judecătoriei Rădăuți, femeia care a cauza tragedia a fost condamnată la 2 de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în instanță. Membrii familiei copilului de 12 ani care a murit în urma accidentului ar urma să primească daune morale de aproximativ 700.000 lei, dar și această latură civilă a sentinței este atacabilă la instanța superioară.

Mesajul îndurerat al colegilor și profesorilor, pentru familia băiatului de 12 ani, ucis pe trecerea de pietoni

Copilul accidentat mortal în 2021, pe o trecere de pietoni din Siret, județul Suceava, se numea Denis H. și era elev în clasa a VI-a la o școală din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. Când a fost lovit de mașină, Denis se afla în Siret în vizită la un văr. Deși a traversat regulamentar, copilul a fost spulberat de soferița de la volanul mașinii. După aflarea veștii despre moartea băiatului, colegii și profesorii de la școala unde acesta era elev, au transmis un mesaj îndurerat prin intermediul rețelelor de socializare.

Drama familiei este una greu de descris în cuvinte. Părinții au mai pierdut un copil în urmă cu câțiva ani.

'Cadrele didactice și elevii Școlii Gimnaziale Miron Costin Suceava sunt alături de familia Hănceanu, în acest moment de grea încercare. Suntem profund îndurerați de pierderea celui care a fost elevul școlii și care va rămâne în inimile noastre prin inocența și prin bunătatea pe care ni le-a dăruit în scurta lui trecere prin lume. Drum lin printre îngeri, Denis!', au transmis profesorii și colegii la vremea aceea, potrivit botosaneanul.ro.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton