Șoferul beat care a lovit mortal trei tineri, în Alba, ar fi făcut-o intenționat, pentru a se răzbuna: "A vrut să-i omoare, i-a tăiat ca trenul"

 Radulescu Ruxandra
.

Șoferul beat care a lovit mortal trei tineri, în Alba, ar fi făcut-o intenționat, pentru a se răzbuna. Palko Eduard-Norbert, tânărul de 19 ani care s-a urcat beat la volan și a ucis trei tineri, în urma unui accident rutier, ar fi provocat intenționat tragedia. Familiile celor trei victime, care și-au pierdut viața în accidentul cauzat de Palko Eduard-Norbert, susțin că acesta ar fi pus la cale întreaga nenorocire, pentru a se răzbuna.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Șoferul beat care a lovit mortal trei tineri, în Alba, ar fi făcut-o intenționat, pentru a se răzbuna. Accidentul rutier din Alba, soldat cu moartea a trei tineri, a fost cauzat de un șofer de 19 ani, care s-a urcat la volan, după ce consumase băuturi alcoolice. Cei trei tineri, Bogdan Stinea, Patrick Adrian și Daniel Doru se aflau pe marginea DN 1, la ieșirea din localitatea Sântimbru, județul Alba, când mașina pe care o conducea Palko Eduard-Norbert i-a lovit puternic, curmându-le pe loc viața. Azi, familiile victimelor îi conduc pe ultimul drum, dar sunt hotărâte să își facă dreptate. Rudelor tinerilor au o ipoteză halucinantă și susțin că șoferul ar fi provocat intenționat accidentul.

morti-alba_ad52467eedmorti-alba_ad52467eed

Șoferul beat care a lovit mortal trei tineri, în Alba, ar fi făcut-o intenționat, pentru a se răzbuna

Șoferul, care era băut în momentul impactului, are doar 19 ani și deținea permisul de conducere de la sfârșitul anului trecut. După tragedia pe care a provocat-o, acesta va rămîne 30 de zile în arest preventiv. La trei zile după incidentul tragic, membrii familiilor îndoliate au făcut declarații șocante, susținând că, de fapt, moartea acestora nu ar fi fost un accident, iar Eduard și-ar fi cunoscut victimele.

Citește și: Şoferul drogat, care a ucis doi tineri în 2 Mai, ar fi fost prins cu droguri şi la 13 ani. Dezvăluiri șocante despre Vlad Pascu

Citește și: „Ne-a lovit cu o viteză foarte mare’. Darius, unul dintre tinerii spulberați de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai, mărturisiri înfiorătoare despre tragedie

Declarația tatălui lui Daniel Doru, unul dintre băieții uciși în accidentul din Alba, se apropie de ipoteza celorlalte familii îndoliate. Bărbatul a spus că pe șosea nu era nicio urmă de frână, ceea ce l-a făcut să creadă că Eduard nu ar fi încercat să evite impactul și că nenorocirea ar fi fost premeditată.

„Au fost la Rima și au venit acasă și s-au gândit să meargă să bea o bere. S-au întors să meargă la benzinărie și s-a întâmplat…. Fiul meu cel mare a sunat o pe nevastă: Hai, că a făcut accident. L-a lovit pe Dani mașina!'. Șase(n.red. erau în grup), 3 au scăpat și…(…). Am înțeles că a fost și beat, frână deloc, ar merita pedeapsa pe viață! Copiii înapoi nu vin, oricum. A vrut să-i omoare. Nici un pic de frână, măcar dacă punea frână, poate scăpau, așa i-a tăiat ca trenul…', a declarat Emil Doru, tatăl lui Daniel Doru, pentru  alba24.ro.

Tragedia din Alba, trasă la indigo după accidentul de la 2 Mai

Accidentul din Alba de pe DN1 s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o săptămână după ce un accident similar a avut loc la 2 Mai, unde doi tineri au fost spulberați de un șofer de 19 ani, sub influența stupefiantelor.

Accidentul din Alba a avut loc în jurul orei 3.30. Șoferul este un tânăr de 19 ani, pe nume Palko Eduard-Norbert din localitatea Oiejdea, judeţul Alba. Acesta a lovit cu mașina șase persoane care mergea pe marginea șoselei, la ieșirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei staţii de alimentare cu carburant, olițiștii care au ajuns la fața locului au găsit 6 persoane lovite, trei dintre ele fiind decedate. Tinerii decedați au vârstele de 17, 18, respectiv 25 de ani.

'În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv', a informat IPJ Alba.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton