Sute de blocuri din București rămân fără apă caldă și căldură în zilele următoare. Programul pe sectoare

Peste 500 de blocuri din sectoarele 3, 4 şi 6 ale Capitalei vor rămâne fără apă caldă și căldură zilele următoare din cauza lucrărilor de înlocuire și modernizare la reţeaua de termoficare, anunță luni Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor, după cum anunță CMTEB.

Sute de blocuri din București rămân fără apă caldă și căldură

„Intervențiile sunt necesare pentru efectuarea unor reparații pentru îmbunătățirea eficienței rețelei, respectiv pentru reducerea pierderilor și semnificativ a riscului de producere a unor alte disfuncționalități', anunță Termoenergetica, într-un comunicat.

Astfel, vor fi efectuate următoarele intervenții:

Lucrări în Sectorul 3

Lucrări de modernizare a conductelor vor fi în zona Bulevardului Camil Ressu din Sectorul 3. Acestea impun sistarea furnizării agentului termic pentru prepararea apei calde și a încălzirii către 4 puncte termice (42 blocuri) până în data de 01 noiembrie 2024 – ora 23.00.

De asemenea, intervenții vor fi în zona Bulevardului Nicolae Grigorescu și a străzii Constantin Brâncuși din Sectorul 3.

„Se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru încălzire și apă caldă către 9 puncte termice (86 blocuri) până în data de 30 octombrie 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1963, această porțiune de rețea având peste 60 de ani de funcționare', anunță Termoenergetica.

Totodată, în zona Bulevardului Nicolae Grigorescu, se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor care impun sistarea furnizării agentului termic pentru încălzire și apă caldă către 15 puncte termice (196 blocuri) până în data de 31 octombrie 2024, ora 23.00.

Citește și: Laura Cosoi și-a botezat cea de-a patra fiică, în Maramureș: „Tot ce mi-am dorit’. Petrecerea a avut loc în aer liber, iar invitații s-au bucurat de mâncare la ceaun și obiceiuri locale / Dana Rogoz, buna prietenă a actriței, nu a fost prezentă

Citește și: Silviu Biriș, primele declarații după ce s-a căsătorit în secret: „Trebuie să faci ceva de care să te bucuri, să nu ai regrete niciodată'

Citește și: Ce pensie are Mihaela Tatu după o carieră de 40 de ani: „Mi-a dat Dumnezeu sănătate să pot să lucrez mai departe. Cu pensia pe care o am, nu poți să trăiești. Ți-ai plăti o chirie…’

Lucrări în Sectorul 4

În zona străzii Reșița din Sectorul 4, se vor executa lucrări de întregire a conductei și de integrare a racordurilor pentru câteva obiective, în cadrul proiectului POIM – Reabilitarea sistemului de termoficare al Municipiului Bucureşti – Lot 4, Obiectiv 20 – care impun sistarea furnizării agentului termic pentru încălzire și apă caldă către 13 puncte termice (166 blocuri) și 5 agenți economici din 29 octombrie până în data de 01 noiembrie 2024.

Lucrări în Sectorul 6

De asemenea, în zona bulevardului Timișoara din Sectorul 6, se vor executa lucrări de înlocuire a unor porțiuni de conducte. Aceste lucrări impun sistarea furnizării agentului termic pentru încălzire și apă caldă către 2 puncte termice (29 blocuri) până în data de 29 octombrie 2024, ora 23.00.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute. Vă reamintim faptul că termenele inițiale de repunere în funcțiune a sistemului de termoficare sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor', menționează Termoenergetica.

Compania amintește clienților că au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton