Tânăra care și-a omorât prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a recunoscut crima. A fost reținută pentru 24 de ore

 Dumitrache Laura
.

Crima de la Mangalia a șocat o țară întreagă. Alina Elena Ciobanu a fost ucisă de prietena ei cea mai bună, Loredana. Tânăra și-a omorât prietena în camera de hotel prin înjunghiere la nivelul gâtului și i-a abandonat trupul neînsuflețit într-un parc din Mangalia. Loredana a fost reținută de autorități pentru 24 de ore.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alina Elena Ciobanu a fost ucisă cu bestialitate de prietena ei cea mai bună. Loredana și Alina lucrau împreună la un hotel din Mangalia, dar relația lor nu mai era ca înainte, iar sâmbătă dimineața, Loredana a decis să-și ucidă prietena, chiar în camera în hotel.

crimacrima

Fata de 18 ani care și-a ucis prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a recunoscut crima și a fost reținută pentru 24 de ore. Loredana va fi dusă la Tribunalul Constanta cu propunerea de arestare preventivă. Aceasta și-a recunoscut fapta.

Anchetatorii au precizat că tânăra de 18 ani şi-a recunoscut fapta. Ea a înjunghiat-o pe colega sa cu un cuţit în zona gâtului, iar rana suferită a dus la decesul victimei.

Citește și: Crimă la o bază sportivă din Mamaia. Ucigașul a fost prins și a făcut dezvăluiri șocante

Citește și:Cum se simte tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Zeci de oameni donează sânge pentru Emi / Olguța Vasilescu, revoltată după crima care a șocat orașul

Citește și:Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit

Citește și:Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit

Tânăra care și-a omorât prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a recunoscut crima

Alina Ciobanu a fost ucisă cu bestialitate de prietena ei cea mai bună. Loredana, în vârstă de 18 ani și-a omorât prietena sâmbătă dimineața și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia. Anchetatorii au precizat că tânăra a fost reținută pentru 24 de ore și și-a recunoscut fapta. Ea a înjunghiat-o pe prietena ei în zona gâtului. Suspecta a fost dusă în arest și urmează să fie prezentă instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Anchetatorii au stabilit că Alina Elena a fost ucisă cu mult sânge rece, în camera de hotel. După ce a ucis-o , Loredana a pus trupul neînsuflețit într-un geamantan, apoi a chemat un taxi în fața hotelului. Pe camerele de supraveghere de la Primăria Mangalia se vede cum Loredana trăgea valiza pe alei, până a ajuns în parc. Acolo a lăsat cadavrul sub o bancă, iar apoi s-a întors la hotel, unde a făcut curat și a scăpat de arma crimei.

Ce le-a spus Loredana anchetatorilor

Loredana,în vârstă de 18 ani, și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor. Aceasta ar fi înjunghiat-o pe Alina Ciobanu în zona gâtului, iar rana a dus la decesul victimei. Prietena Alinei a fost dusă în arest.

Cele două fete au venit împreună la mare, pentru a lucra la un hotel din Saturn, pe post de cameriste. Conflictul dintre cele două a izbucnit în urmă cu ceva timp. După ce a ucis-o, Loredana i-a pus trupul într-un geamantan și a dus-o în parcul din Mangalia unde a fost găsită de un trecător.

„La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul. În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din județul Vaslui. Tot ca urmare a investigațiilor efectuate, a fost identificată și o persoană, de 18 ani, față de care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța', mai arată IPJ.', a arătat Poliția.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton