O tânără din Galați, desfigurată după și-a mărit buzele la o manichiuristă: "Patru luni de dureri". Avertismentul medicilor

 Dumba Gabriela
.

O tănără din Galați a fost desfigurată, de-a dreptul, după ce a ales să-și mărească buzele la manichiuristă și nu la medicul estetician, așa cum era normal. În locul unor buze mari, tânăra s-a ales cu dureri groaznice și cu aspect inestetic, fiind supusă ulterior unei intervenții chirurgicale pentru refacerea buzelor. Medicii lansează un avertisment în urma acestui caz terifiant!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

O tănără din Galați, care visa la buze mai mari cu bani puțini, a fost convinsă de manichiuristă să se lase pe mâna ei în acest scop. Au urmat probleme serioase pentru tânăra respectivă și o operație de trei ore pentru refacerea buzelor și îndepărtarea a zeci de biluțe care s-au format în buzele ei, ca urmare a injectării unor substanțe de către o persoană necalificată în acest sens.

Tănăra desfigurată a trecut printr-o operație grea pentru refacerea buzelor

Un clip care prezintă drama unei tinere din Galați, desfigurată după o procedură de mărire a buzelor, a stârnit un val de reacții pe TikTok. După patru luni de dureri și aspect inestetic al buzelor, tânăra a fost supusă unei operații care a durat trei ore pentru refacerea buzelor.

Tânăra ar fi fost supusă unei proceduri cu Hialupen, costul produsului fiind în valoare de 47 de lei. Tânăra ar fi fost convinsă de manichiurista ei să îi facă și injectarea.

„Povestea de astăzi. O tânără din Galati se duce la o manichiuristă să-i mareasca buzele cu HIALUPEN, costul produsului fiind de 47 de lei. Dupa aceea, ii propune sa ii injecteze din acidul de hialupen in buze!!!
Rezultatul:
– 4 luni de dureri si aspect inestetic !
– zeci de bilute extrem de dure lipite de mucoasa si unele injectate subcutanat.
– 3 topiri fara niciun rezultat dintre care 2 topiri in clinica noastra.
– interventie chirurgicala de peste 3 ore pentru exereza acestor bilute fara sa taiam si sa stricam fibrele din muschiul buzei ( orbicularul buzelor )

– 3 bilute erau exact langa artera principala a buzei si daca o nimerea putea sa duca la o necroza a buzei”, a postat pe TikTik medicul care a operat-o pe tânăra din Galați.

Medicul Mourtada Sleiman a lansat și un avertisment pentru tinerele care își doresc buze mai mari și acceptă diverse intervenții făcute de persoane necalificate în acest sens.
„Sfatul nostru: sa va injectati numai la medici acreditati si cu experienta și șa nu acceptati orice produs sa fie injectat in buze”, este sfatul postat de medicul respectiv pe TikTok.

Cum arată Alexandra Nechita, „micuța Picasso’, la 38 de ani. Pictorița locuiește în America și are doi copii: „Sunt recunoscătoare pentru viața mea’

Citește și: Mihaela Borcea a fost înlăturată de la conducerea hotelului din Olimp al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel explică decizia: „Nimeni din familie nu se va mai ocupa. A fost închiriat…

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Jorge a câștigat imunitatea personală și poate trimite un coleg la duelul eliminatoriu

Ce este Hyaluron Pen, procedura acceptată de tânăra din Galați, desfigurată de manichiuristă în dorința de a avea buze mai mari

Pe TikTok, Instagram și YouTube, sunt o mulțime de clipuri cu femei care se dau pe buze (și ocazional pe pomeți și bărbie) cu dispozitivul și lasă tehnologia cu presiune a stiloului să le injecteze ce vor sub suprafața pielii.

Dar hyaluron pen nu este doar un instrument de frumusețe, mai mult ca sigur că intră în definiția Administraţiei pentru Alimente și Medicamente (FDA) ca dispozitiv medical, fiindcă este construit să injecteze substanțe sub suprafața pielii cu „tehnologie sub presiune'. Deși tehnologia asta a fost aprobată de FDA pentru utilizare în anumite tratamente, experții spun că oamenii care folosesc hyaluron pen ca să-și augmenteze și umple buzele și fețele își pun sănătatea în pericol, scrie vice.com.

În cazul tinerei din Galați, rezultatul a fost dezastruos.

În online, fanii descriu hyaluron pen ca fiind o soluție „neinvazivă', „nedureroasă' și „fără ace' pentru fillere. Conform medicilor, descrierile astea cool ascund un adevăr dureros: hyaluron pen crește riscul de infecții, cât și de leziuni permanente la nivelul feței și asupra vederii.

„Este un fals sentiment de siguranță, faptul că au impresia că nu are ace', a spus Whitney Bowe, medic dermatolog și expertă în injectare. Să-ți bagi în piele o doză de acid hialuronic sau un produs de îngrijire facială, chiar dacă nu are ac, nu este deloc sigur.'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton