Tânărul înjunghiat la Craiova a făcut primii pași. Emanuel este supravegheat zi și noapte de medici și familie

 Dumitrache Laura
.

Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova se simte mai bine și a ieșit de la Terapie Intensivă. Emanuel, în vârstă de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de un elev de 17 ani, în Grădina Botanică din Craiova. Studentul se afla împreună cu prietena lui, Meliss, în vârstă de 14 ani, care a fost ucisă în timpul atacului. La momentul actual, Emanuel este supravegheat zi și noapte de medici și a făcut primii pași.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Săptămâna trecută, Emanuel a ajuns de urgență la spital după ce a fost înjunghiat în Grădina Botanică, în timp ce se plimba cu prietena lui, Meliss, în vârstă de 14 ani. Un elev de la Liceul Militar, în vârstă de 17 ani i-a atacat cu un cuțit, si din nefericire, Meliss a decedat din cauza rănilor grave. Emanuel a fost transportat în stare critică la spital, iar medicii s-au luptat să-i salveze viața.

crima craiovacrima craiova

Timp de câteva zile, Emanuel s-a zbătut între viață și moarte, iar medicii s-au luptat pentru a-i salva viața. Din fericire, tânărul se simte mai bine, iar în urmă cu două zile a ieșit de la Terapie Intensivă. Mai mult, Emanuel a făcut primii pași și este supravegheat zi și noapte.

Citește și:„Îmi pare rău pentru ea, dar pentru el mai puțin”. Tânărul de 17 ani care a ucis o fată de 14 ani și a înjunghiat un băiat în Grădina Botanică din Craiova și-a recunoscut faptele

Citește și:Emanuel, băiatul înjunghiat în Craiova, a ieșit de la Terapie Intensivă: „Conștient, evoluție favorabilă” / Ce obeicte au găsit polițiștii în geanta criminalului

Citește și:„Am crezut că l-am omorât și fata era martor, văzuse totul”. Declarația tânărului de 17 ani care a ucis o adolescentă de 14 în Grădina Botanică din Craiova

Citește și:Mama băiatului înjunghiat de elevul din Craiova, primele declarații: „N-a sărit la bătaie niciodată, nu ar face rău” / Ce relație avea cu fata ucisă

Tânărul înjunghiat la Craiova a făcut primii pași

Emanuel, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova se simte mai bine. Studentul a ieșit de la Terapie Intensivă în urmă cu două zile, iar ieri a făcut primii pași. Potrivit Mediafax, tânărul a mers prin salon, fiind mutat la secția de Chirurgie Toracică. În saloanele de la Spitalul de Urgență Craiova au intrat doar cei din familie.

De asemenea, medicii îl supraveghează zi și noapte pe Emanuel, iar bunica lui i-a fost alături pe timpul nopții. Medicii nu au permis nici măcar polițiștilor să intre în salon, pentru ca Emanuel să nu preia vreo bacterie. După ce l-au deconectat de la aparatul de ventilație mecanică, echipa de medici au reușit să-l stabilizeze.

Pacientul, conștient, cooperant, stabil respirator si hemodinamic, este transferat din clinica ATI în clinica Chirurgie Toracica a spitalului nostru, unde își va continua tratamentul.Evoluție favorabila! Eforturile colegilor noștri care au supravegheat, îngrijit si tratat pacientul, încă de la locul unde a suferit agresiunea și până în acest moment, nu au fost în zadar', au declarat medicii în urmă cu câteva zile.

Gestul tânărului de 17 ani putea fi prevenit

Săptămâna trecută, un tânăr de 17 ani a înjunghiat un student de 19 ani și a ucis o adolescentă de 14 ani, în Grădina Botanică din Craiova. Elev la Liceul Militar, Mario i-a atacat pe Emanule și Meliss în timp ce se plimbau în parc. Din păcate, rănile i-au fost fatale adolescentei, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să o salveze. Criminalistul Dan Antonescu este de părere că oamenii din jurul agresorului ar fi trebuit să ia atitudine, iar în acest fel ar fi putut fi prevenită această tragedie.

Aș face o paralelă între simbolistica celor care acum câțiva ani de zile intraseră în atenția publicului drept sataniști, care peste tot încercau să își lase urmele, semnele, mesajele și mai ales în cimitire. Omorau pisici, găini negre și ce mai făceau ei.

Sataniștii deja putem spune că au căzut în desuetudine și au apărut acești copii care sunt ușor de manipulat prin astfel de jocuri. Sunt oameni care au o viață, sentimente și destinul lor, pe care tu le ignori pentru că în jocul video după ce ai omorât dușmanii, ei doar dispar. Aici victimele nu dispar, a explicat specialistul.

Agresorul de la Craiova a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Adolescentul de 17 ani care a comis crima din Grădina Botanică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Avocatul elevului a explicat cum a ajuns clientul său comită oribila crimă. Acesta venise în Craiova din Calopăr, comuna unde tatăl său este șef de post. S-a plimbat prin centrul orașului, iar apoi a ajuns în Grădina Botanică unde i-a întâlnit pe Emanuel și Meliss.

A spus că nu-i cunoștea pe cei doi. De trei ori l-am întrebat, și eu și doamna procuror. A zis că nu-i cunoștea. A trecut pe lângă ei, s-a uitat la fată insistent, fata s-a uitat la el, iar celălalt băiat care era cu fata i-a reproșat de ce o privește așa, i-a dat doi pumni în falcă și-n stomac.

Clientul meu a avut atunci un exces de furie, a deschis rucsacul, a scos mănușile și cuțitul. S-a dus după băiat, l-a doborât, l-a înjunghiat, după aceea s-a dus după fată pentru că îi era frică să nu spună ce a văzut. Asta a fost motivația lui. Și-a pus masca și a fugit spre ieșirea din spate a Grădinii Botanice”, a declarat avocatul Florin Ciocoiu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton