Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat în stațiunea 2 Mai, după ce a fost audiat de Poliție: „În sfârşit, ancheta a intrat în linie dreaptă şi sper să rămână aşa”. Ce spune despre Vlad Pascu

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a spus tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat în stațiunea 2 Mai, după ce a fost audiat de Poliție. Cătălin Dragomir trăiește cel mai crunt coșmar al unui părinte, fiica sa, Roberta, a fost ucisă într-o fracțiune de secundă, când Vlad Pascu, șoferul drogat, a accidentat-o mortal în stațiunea 2 Mai. Tatăl tinerei a ieșit de la audieri și se arată încrezător în anchetă, susținând că, fără mediatizarea cazului ce a generat o revoltă în masă, situația ar fi fost trecută cu vederea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce a spus tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat în stațiunea 2 Mai, după ce a fost audiat de Poliție. Cătălin Dragomir este părintele Robertei, tânăra a cărei viață a fost curmată la doar 20 de ani, după ce a fost accidentată mortal de Vlad Pascu, ce se urcase drogat la volan. Șoferul este dintr-o familie influentă și avea deja două dosare la DIICOT, pentru posesie și consum de droguri. Tatăl fetei ucise în 2 Mai, în urma accidentului rutier, cauzat de Vlad Pascu, a făcut primele declarații, după ce a fost audiat.

roberta-si-sebastian-tinerii-ucisi-de-vlad-pascu-in-accidentul-de-la-2-mai-sunt-inmormantati-astazi-2roberta-si-sebastian-tinerii-ucisi-de-vlad-pascu-in-accidentul-de-la-2-mai-sunt-inmormantati-astazi-2

Ce a spus tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat în stațiunea 2 Mai, după ce a fost audiat de Poliție

Tatăl îndurerat al Robertei, tânăra ucisă în accidentul de mașină, provocat de șoferul drogat, Vlad Pascu, trăiește cea mai mare suferință a unui părinte. Cu toate acestea are speranța că anchetatorii își vor face treaba, iar vinovatul va fi pedepsit. Cătălin Dragomir e de părere că, fără mediatizarea cazului și revolta în masaă a opiniei publice, fapta ar fi fost tratată cu superfcialitate.

Citește și: Cine sunt tinerii uciși de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai. Andrei și Roberta erau studenți

Citește și: Tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat din 2 Mai, ar fi plecat din ţară, după tragedie. Bărbatul și-ar fi închis telefonul

Citește și: Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai, a intrat în sevraj în arest. „Nu doarme absolut deloc și nici nu mănâncă”

'Eu cred că în sfârşit ancheta a intrat în linie dreaptă şi sper să rămână aşa şi chiar am încredere în autorităţi. De ce? Din cauza dumneavoastră, presa, cărora vă mulţumesc tuturor. Exact asta am urmărit eu, Cătălin Ştefan Dragomir, să facem presiune, să nu scăpăm. Avem atâtea cazuri în urmă şi vă mulţumesc.

Şi eu am auzit, aşteptăm să se depună la dosar. Eu, nicio secundă, cât mai mai vorbit cu dvs, nu am pronunţat cuvintele droguri, drogat, decât criminal. De ce? A fost conducător auto în primul şi în primul rând, starea lui nici nu mă interesează. Ca şi conducător auto, ai băgat cheia în contect, ai plecat la drum, îţi asumi. Eu totuşi sper ca în România noastră să nu se mai întâmple aşa ceva', a declarat Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, potrivit Spynews.ro.

Tatăl Robertei face mărturisiri cutremurătoare după accident

Roberta și Andrei au murit în accidentul de la 2 Mai,produs de un tânăr de 19 ani, aflat sub influența drogurilor. Tatăl Robertei a făcut primele declarații despre moartea fiicei sale. Bărbatul a mers la morgă pentru a-și recunoaște copilul, iar ulterior a făcut declarații sfășietoare despre moartea Robertei. Acesta a fost anunțat de nepot. și el implicat în accident, de faptul că fiica lui nu mai este printre noi.

„Nu i-am luat maşină, tocmai luase carnetul, mi-a făcut o surpriză. I-am luat loc de veci acum. Am fost să o recunosc, nici pe soție, nici pe bunică nu le-am lăsat să intre, a fost împrăștiată A fost un copil cuminte, nu ne-a dezamăgit niciodată. Era bursieră, era la facultatea de geografie', a spus Cătălin Ştefan Dragomir, tatăl fetei de 20 de ani, moartă în accident, conform Antena 3.

Să plătească. Adică, să facă puşcărie până se căieşte. Pușcărie să facă băiatul. Oamenii ăștia, adică părinții, să sufere și ei cum suferim și noi, atât și nimic mai mult. Dacă l-aș avea în fața mea pe băiatul ăsta teribilist nu l-aș atinge nici măcar cu o palmă, deja l-a bătut soarta', a mai spus tatăl Robertei, tânăra ucisă în accidentul de la 2 Mai.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton