Tatăl Andreei Morega, studenta ucisă de iubitul ei, Mirel, sfâșiat de durere la o lună de la tragedie: "Abia aștept ziua revederii, să te pot îmbrățișa și să vorbim despre ultima ta zi din viață"

 Dumba Gabriela
.

A trecut o lună de la tragedia care a îngrozit România, iar tatăl Andreei Morega, studenta ucisă de iubitul ei, Mirel, într-o criză de gelozie, este sfâșiat de durere. Părinții tinerei sunt încă în stare de șoc, încercând să facă față golului lăsat în urma pierderii fiicei lor. Tatăl Andreei Morega a transmis, pe Facebook, că abia așteaptă ziua în care își va revedea fiica și să afle, de la ea, ce s-a întâmplat în ziua tragediei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cazul crimei de la Timișoara a șocat întreaga opinie publică. Colegilor și multora dintre cei care l-au cunoscut pe Mirel nu le-a venit să creadă când au auzit despre tragedie, mai ales că aveau conturată o cu totul altă imagine despre el. Pe de altă parte, părinții studentei de la Medicină sunt sfâșiați de durere.

434938722_836440258258777_5925157886951144803_n434938722_836440258258777_5925157886951144803_n

Tatăl Andreei Morega a postat un mesaj sfâșietor la o lună de la moartea fiicei sale

La o lună de la tragedie, tatăl Andreei a împărtășit pe rețelele sociale un mesaj cutremurător, mărturisind că nu poate accepta faptul că fiica sa a fost ucisă într-un mod atât de violent.

„Greu e fără tine, Andreiuța mea! A trecut o lună de când ne-ai părăsit, o lună de lacrimi și suspine, o lună de când viața noastră s-a schimbat ireversibil. Mi-e atât de dor de tine, suflețelul meu, din ce în ce mai dor. Abia aștept ziua revederii, să te pot îmbrățișa și să vorbim despre ultima ta zi din viață.

Lumină veșnică, suflețelul meu!', a scris Adrian Morega, tatăl Andreei Morega, pe pagina sa de Facebook și a postat o fotografie cu fiica lui.

Anterior acestui mesaj, tatăl Andreei Morega a mai postat altul, la fel de sfâșietor: „NU TE VOI UITA NICIODATA,IUBITA MEA, TE VOI IUBI MEREU, O SA VIN SA AM GRIJA DE TINE, SUFLETELUL MEU!”

Citește și: Ce i-a spus Mirel, ucigașul din Timișoara, tatălui său care l-a vizitat în arest: „Nu pot să-l privesc în ochi să-i spun ceva. Ce a fost în mintea lui, spune…'

Citește și: Mirel, ucigașul studentei de la Medicină din Timișoara, și-ar fi agresat și fosta iubită: „Încerca să o controleze, era imposibil de stat cu el. Se purta ca și cum era proprietatea lui'

Citește și: Mama lui Răzvan Ciobanu, declarații sfâșietoare la 5 ani de la moartea designerului: „Iau zilele, de la Dumnezeu, așa cum vin'

Ce le spunea Mirel prietenilor despre Andreea, studenta la Medicină din Timișoara pe care a ucis-o

Rudele și cunoscuții Andreei susțin că cei doi nu ar fi avut o relație. La polul opus, apropiații lui Mirel erau de părere că cei doi aveau o relație, dat fiind comportamentul celor doi tineri.

Un coleg de facultate, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa studentei, susține că Mirel nu avea motive să fie gelos, însă Mirel a simțit că ar putea să-l părăsească și atunci acest gând l-ar fi împins la gestul necugetat.

‘Părea un băiat cu bun simț, atent și grijuliu. Era într-adevăr într-o relație cu Andreea, dar probabil, fiind o fată mai cuminte, mai retrasă, nu a oferit detalii legate de acest aspect, poate din rușine spunea că se vede cu el ca amic, dar erau iubiți. Motive de gelozie palpabile nu cred că avea, fata era foarte cuminte. Poate doar, fiind mai retrasă, dorind să încheie relația cu el, nu a știut să comunice și să exprime ceea ce vrea cu adevărat. Probabil că el își făcuse multe speranțe și a simțit că pierde tot în acele momente’,a declarat un coleg de facultate al lui Mirel pentru Gândul.

Colegul de facultate al lui Mirel susține că tânărul era foarte atent la detalii în relația cu Andreea și mereu vorbea cu entuzism despre ea.

‘Nu știu să fi avut o fată așa cuminte alături, așa concentrată pe învățat și probabil vedea un viitor împreună cu ea, iar gândul că îl lasă de izbeliște l-a făcut să-și piardă mințile. Andreea era o persoană specială, caldă, mereu cu zâmbetul pe buze, cu bun-simț, era dedicată facultății și își urma visul cu orice preț.

Era o persoană pe care cred că oricine și-ar fi dorit să o aibă aproape. Mirel vorbea cu entuziasm despre ea, îi cumpăra flori sau diverse cadouri, era atent cu ea și părea încântat și împlinit. Nouă, prietenilor, când l-am întrebat, ne-a zis că sunt împreună din decembrie. Părea un cuplu normal, se mai țineau de mână, o mai vizita la cămin, nimic să pară ieșit din comun. Părea că se potrivesc’, a mai spus tânărul pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton