"Nu i-am luat mașină, i-am luat loc de veci". Declarațiile sfâșietoare ale tatălui fetei ucise în accidentul de la 2 Mai, de un tânăr de 19 ani

 Dumitrache Laura
.

Părinții Robertei, tânăra de 20 de ani ucisă în accidentul cumplit de la 2 Mai, se pregătesc de înmormântare. Tatăl tinerei a făcut declarații sfâșietoare, după ce a mers la morgă și și-a recunoscut copila. Bărbatul este sfâșiat de durere și își dorește ca tânărul de 19 ani care a ucis-o pe Roberta și pe Andrei în dimineața zilei de sâmbătă, să plătească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Un tânăr de 19 ani, aflat sub influența drogurilor, a ucis-o pe Roberta și Andrei, după ce a intrat cu mașina într-un grup de tineri. Roberta și Andrei au decedat în urma impactului, iar acum părinții celor doi se pregătesc de înmormântare. Iată declarațiile sfâșietoare ale tatălui fetei ucise în accidentul de la 2 Mai, de un tânăr de 19 ani!

tatal robertteotatal robertteo

Tatăl Robertei a declarat că a fost anunțat de un nepot că fiica sa a fost ucisă în teribilul accident. Bărbatul a ajuns la morgă, acolo unde, după ce a recunoscut trupul neînsuflețit al fiicei sale, a făcut primele declarații.

Citește și: Cine sunt tinerii uciși de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai. Andrei și Roberta erau studenți

Citește și:Tânăra care și-a omorât prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a recunoscut crima. A fost reținută pentru 24 de ore

Citește și:Crimă la o bază sportivă din Mamaia. Ucigașul a fost prins și a făcut dezvăluiri șocante

Citește și:Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit

Tatăl fetei ucise în accidentul de la 2 Mai, de un tânăr de 19 ani, a făcut declarații sfâșietoare

Roberta și Andrei au murit în accidentul de la 2 Mai,produs de un tânăr de 19 ani, aflat sub influența drogurilor. Tatăl Robertei a făcut primele declarații despre moartea fiicei sale. Bărbatul a mers la morgă pentru a-și recunoaște copilul, iar ulterior a făcut declarații sfășietoare despre moartea Robertei. Acesta a fost anunțat de nepot. și el implicat în accident, de faptul că fiica lui nu mai este printre noi.

„Nu i-am luat maşină, tocmai luase carnetul, mi-a făcut o surpriză. I-am luat loc de veci acum. Am fost să o recunosc, nici pe soție, nici pe bunică nu le-am lăsat să intre, a fost împrăștiată A fost un copil cuminte, nu ne-a dezamăgit niciodată. Era bursieră, era la facultatea de geografie”, a spus Cătălin Ştefan Dragomir, tatăl fetei de 20 de ani, moartă ieri în accident, conform Antena 3.

De asemenea, tatăl Robertei a vorbit și despre tânărul de 19 ani care i-a ucis fiica. Bărbatul susține că nu ar recurge la violență asupra acestuia, deși este furios. Însă, vrea ca șoferul să plătească cu ani grei de închisoare pentru că i-a ucis pe Andrei și pe Roberta. „Să plătească. Adică, să facă puşcărie până se căieşte. Pușcărie să facă băiatul. Oamenii ăștia, adică părinții, să sufere și ei cum suferim și noi, atât și nimic mai mult. Dacă l-aș avea în fața mea pe băiatul ăsta teribilist nu l-aș atinge nici măcar cu o palmă, deja l-a bătut soarta”, a mai spus tatăl Robertei, tânăra ucisă în accidentul de la 2 Mai.

Autorul accidentului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a intrat cu masina intr-un grup de tineri la 2 Mai și a ucis doi dintre ei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. După o noapte de distracție în Vama Veche, tânărul de 19 ani, s-a urcat la volanul masinii sale de lux și a gonit spre 2 Mai. Într-o curbă, individul a spulberat un grup de opt tineri, doi dintre ei, Roberta și Andrei, studenți la Geografie, au murit pe loc.

Tinerii din grup erau din București și Brașov și petrecuseră noaptea în Vama Veche și mai aveau câteva sute de metri până casa unde erau cazați. Șoferul care a provocat tragedia a fugit de la locul faptei, dar a fost prins la scurt timp. În fața anchetatorilor, tânărul a avut o explicație halucinantă. Acesta le-a spus că a plecat de la locul accidentului deoarece a crezut că a lovit o pasăre. Vlad Pascu are 19 ani și a obținut permisul de conducere în urmă cu trei luni. Testele au arătat că înainte de a se urca la volan, acesta consumase un cocktail de trei substanțe interzise, cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton