"Aș ruga-o să înceteze cu mascarada și cu banii la procurori. Băiatul ei trăiește, trebuie să plătească". Tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, i-a trimis un mesaj Mirunei Pascu

 Dumitrache Laura
.

Tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, în localitatea 2 Mai, a reacționat după ce a citit stenogramele din referatul procurorilor care a dus la arestarea preventivă a mamei tânărului, Miruna Pascu. Răzvan Dragomir le-a transmis un mesaj părinților lui Vlad Pascu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a provocat tragedia de la 2 Mai, a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile. Femeie este acuzată că a amenințat-o pe iubita fiului ei, că va publica poze compromitătoare cu ea, dacă nu îi va minti pe procurorii DIICOT cu privire la consumul de droguri al lui Vlad Pascu.

miruna pascu arestatmiruna pascu arestat

Răzvan Dragomir, tatăl Robertei, tânăra ucisă în accidentul provocat de Vlad Pascu, a reacționat după ce a mama lui a fost arestată preventiv. Tatăl Robertei i-a transmis un mesaj Mirunei Pascu, arestată vineri pentru 30 de zile.

Citește și: Vlad Pascu, adus în cătuşe de la Constanţa la DIICOT Bucureşti. Primele declarații ale șoferului drogat din 2 Mai: „Nu pot da timpul înapoi!”

Citește și:Rudele victimelor ucise de Vlad Pascu la 2 Mai cer reîncadrarea faptei din ucidere din culpă în omor calificat: „Au fost audiați și ceilalți doi tineri care au fost răniți. Situația…”

Citește și:Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai, nu mai poate scăpa de închisoare cu executare. Tânărul va fi judecat sub incidența legii Anastasia

Citește și:Tragedia din 2 Mai, înregistrată de camera GoPro a lui Sebi, studentul ucis de Vlad Pascu: „Ai grijă, ai grijă! Băi, nu-mi vine să cred …! Nu, nu, nu!”

Tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, i-a trimis un mesaj Mirunei Pascu

Tatăl Robertei Dragomir, tânăra ucisă în accidentul provocat de Vlad Pascu, la 2 Mai, a reacționat după ce mama acestuia a fost arestată preventiv. Miruna Pascu a fost arestată pentru 30 de zile, fiind acuzată de șantaj. Răzvan Dragomir a transmis un mesaj pentru mama lui Vlad Pascu.

În urma acestor stenograme, am rugămintea către doamna Miruna să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii ,cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența. În paranteză, banii către diverși procurori. De bine, de rău, copilul ei trăiește, este în viață, toată lumea trebuie să plătească', a declarat Răzvan Dragomir, la Antena 3 CNN.

Tatăl Robertei: „Îi invit din nou la cimitir”

Răzvan Dragomir susține că procurorul care se ocupă de cazul fiicei sale, ar trebui să renunte la caz și să-i lase pe alți specialiști să se ocupe. Tatăl Robertei este de părere că Miruna Pascu, joacă teatru. De asemenea, bărbatul le-a spus părinților lui Vlad Pascu să meargă la mormântul fiicei sale.

Și chiar am o întrebare către domnul Mihai Pascu. Cumva sfidează și moartea fiicei mele? Este o întrebare personală și chiar aștept răspuns. Nu vorbesc despre droguri. Are cine se ocupadpe acești doi nesimțiți, Miruna și Mihai Pascu, mai ales pe dna. Miruna. Aș ruga-o eu să înceteze cu mascarada, cu plânsul.Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebi, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o. Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou', a mai spus Răzvan Dragomir, la Antena 3 CNN.

De asemenea, tatăl Robertei susține că procurorul care se ocupă de cazul fiicei sale ar trebui să renunte si să lase pe altcineva să se ocupe de caz. Către doamna procuror de la Mangalia, nici măcar nu vreau să-i irostesc numele, este depășită și trebuie să-i lase pe alții să aplice legea. Rușine, doamnă! Nu lăsați avocații, nu le dați acces la dosar. Mai întâi și mai întâi să-și facă curățenie în curtea dumneaei, la Mangalia, cu polițiștii mânjiți și corupți de către Mihai Pascu. Da, doamnă, de acela care sfidează pe toată lumea', a acuzat tatăl Robertei.

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu a fost arestată preventiv, fiind acuzată de procurori că ar fi amenintat o tânără din anturajul fiului ei că va face publice date compromitătoare despre ea dacă îl va denunta pe acesta.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton