Trei zodii vor fi influențate de Luna Nouă Neagră de pe 19 mai. Acest fenomen se petrece o dată la 33 de luni

 Calin Maria Bianca
.

Trei zodii care vor fi influențate de Luna Nouă Neagră de pe 19 mai. Acest fenomen se petrece o dată la 33 de luni, astfel că se consideră a fi o Lună Neagră sezonieră, ceea ce înseamnă că în acest sezon de primăvară au loc patru luni noi. Spre surprinderea turturor, Luna Nouă Neagră de pe data de 19 mai aduce vești bune și influențe pozitive pentru trei zodii, care sunt cap de listă în ceea ce ține de schimbări în perioada aceasta. Iată care sunt cei trei nativi, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Din fericire, Luna Nouă Neagră, care va avea loc pe data de 19 mai aduce vibrații liniștitoare, pline de energie, schimbăr în bine și numeroase decizii cu rezultat remarcabile și frumos. Prin urmare, fie că te numeri printre cele trei zodii norocoase care vor fi puternic influențate, cert este că urmează o perioadă bună din punct de vedere astrologic.

Citește și: Horoscop 16 mai 2023. Două zodii dau lovitura azi

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Ce-i drept, după un sezon retrograd și eclipsat de Mercur, este momentul potrivit pentru vești bune. Lucrurile vor lua o altă întorsătură și totul pare că se îndreaptă spre bine în viața mai multor nativi, dar mai ales în cea a celor trei zodii care vor fi puternic influențate de Luna Nouă Neagră de pe data de 19 mai.

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cine a câștigat primul battle

Citește și: Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent, a uimit din nou, după ce a pronunțat cel mai lung cuvânt din limba română fără să se încurce. Cătălin Măruță: „Tu ți-ai propus să mă faci praf…'

Trei zodii care vor fi influențate de Luna Nouă Neagră de pe 19 mai

Nu, nu te mai ținem în suspans și îți dezvăluim că cele trei zodii sunt chiar următoarele: Scorpion, Fecioară și Balanța. În ultimele săptămâni, acești trei nativi nu au traversat cea mai bună perioadă a vieții lor, fiind destul de anxioși, stresați, obosiți și încărcați din punct de vedere emoțional. Ei bine, soarele răsare pe strada lor începând cu data de 19 mai.

Scorpion

Nu trebuie să îți mai faci griji în ceea ce ține de domeniul amoros. Sentimentele sunt unele foarte puternice din partea amândurora, astfel că sunteți mai pregătiți ca niciodată pentru marele pas. Dacă pe plan amoros totul merge bine, și din punct de vedere al sănătății totul este la superlativ acum. Când vine vorba de planul financiar, mai simți câteva goluri, însă nu pentru mult timp.

Fecioara

Fecioara se simte, în sfârșit, iubită și împlinită din punct de vedere financiar. După mai multe zile pline de stres în care te-ai tot gândit cum poți să faci bani mai mulți și să nu le mai duci grija, acum ai parte de ei, totul datorită numeroaselor eforturi din ultima vreme. Pe plan amoros totul decurge mult mai bine, lăsând în urmă tensiunile care v-au pus relația sub semnul întrebării săptămâni la rând.

Balanța

Pe 19 mai, soarele și luna aduc noi începuturi în viața ta intimă și personală. Găsești momentul potrivit pentru a îngropa securea războiului cu cei dragi și îți dorești relații bune și frumoase. De asemenea, lași totul în urmă și te axezi pe relația cu partenerul de viață și familia ta, pentru a petrece cât mai mult timp împreună. Pe plan financiar totul merge bine, având parte de o surpriză în acest sens, poate chiar un proces care se rezolvă și ai câștig.

Ei bine însă, nu doar cele trei zodii menționate mai sus sunt influențate pozitiv de Luna Nouă Neagră de pe data de 19 mai, ci și restul nativilor. Conform astrologilor, pe măsură ce soarele și luna se unesc în Taur luna aceasta, atenția nativilor se mută asupra evenimentelor frumoase, pașnice, dorindu-și pace, iubire și armonie în schimbul a tot ceea ce până acum nu a merg deloc bine.

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton