Triplă crimă în București: un bărbat de 46 de ani şi-ar fi ucis mama şi doi fraţi. Procurorii, șocați de ce au găsit în casă: "Sunt mai multe cuțite, 20 de plăgi înjunghiate"

 Dumba Gabriela
.

Triplă crimă în București. Poliția a fost alertată în seara zilei de 6 august chiar de presupusul suspect și, ajunși la fața locului, un apartament din zona Calea Moșilor, oamenii legii au găsit trei morți: o femeie de 73 de ani și doi dintre fiii săi, o femeie de 44 de ani și un bărbat de 47. Mobilul crimei ar fi banii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Presupusul criminal este chiar unul dintre fiii femeii în vârstă, însă anchetatorii nu exclud ca și fratele geamăn al acestuia să fie complice la tripla crimă. Între timp au ieșit la iveală noi date despre triplul asasinat. 

Femeia ucisă ar fi avut, în trecut, ordin de restricție împotriva presupusului criminal, fiul său

Mama ucisă de fiul său avusese în trecut ordin de protecţie, dar l-a retras. Potrivit anchetatorilor, atunci când au sosit polițiștii la fața locului, principalul suspect a fost calm și chiar le-a indicat anchetatorilor locul unde erau cadavrele.

Două dintre victime, frate și soră, ar fi fost băgate în saci, spun anchetatorii, iar mama acestora ar fi fost găsită fără suflare în baie.

„S-a auzit un țipat din partea surorii lui care dintr-odată s-a oprit, acela cred că a fost și momentul când s-a realizat crima', a declarat un vecin.

Criminaliștii au izolat perimetrul și au început cercetările. Două persoane au fost aduse la audieri. Este vorba despre gemenii femeii ucise, doi bărbați în vârstă de 46 de ani.

„Victimele au multiple plăgi înjunghiate, chiar și 20 de plăgi înjunghiate. Există semne că în casă s-a făcut curat, au fost șterse urmele de sânge, bineînțeles criminaliștii au găsit în continuare niște urme pe care le pot valorifica. Bănuiala, așa la prima vedere, ar fi că cel din locuință ar fi autorul', a declarat Alexandru Anghel, procurorul de caz.

Citește și: Bianca Brad a avut mereu o siluetă ideală: „Pe corpul meu se făcea tiparul pentru hainele care ajungeau în magazine’. Care a fost cea mai mare teamă a ei în cariera de model

Citește și: De ce e supărată mama Biancăi Drăgușanu pe Dan Capatos: „Îl iubea foarte mult. Pentru că suntem vecini…’ / Acum 10 ani, prezentatorul TV și blondina au fost colegi de emisiune

„Unul dintre gemeni ar fi încercat să vină aici dimineaţă, dar a găsit uşa închisă. Din datele pe care le avem nu sunt indicii că ar fi fost în locuinţă în momentele critice”, a declarat marţi seară procurorul de caz, Alexandru Anghel.

Banii ar fi motivul triplei crime din București

Primele date ale anchetei arată că banii ar fi motivul principal al triplei crime din București. Suspectul i-ar fi împrumutat mamei sale suma de 80.000 de euro, iar aceasta nu i-a mai returnat-o.

„Erau scandaluri pe aici, țipete. Toți patru locuiau cu mama. Împreună. Am înțeles că unul lucra și cel care era acasă dintre gemeni prima dată a omorât un frate, pe maică-sa, când a venit sora am înțeles că a țipat, a omorât-o și pe soră”, a declarat un vecin la Antena 3.

Principalul suspect în cazul triplului omor de pe Calea Moşilor din Bucureşti a fost reţinut pentru 24 de ore, au anunţat miercuri reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton