Turistă româncă în Thassos, revoltată pe cei care fac plajă pe prosop, după ce a plătit 15 euro pe un șezlong: "Te simți ca la Eforie"

 Dumitrache Laura
.

Turistă româncă în Thassos, revoltată pe cei care fac plajă pe prosop, după ce a plătit 15 euro pe un șezlong. Turiștii români ajunși în vacanță în Grecia au fost dezamăgiți de condițiile de pe litoral. Aceștia au declarat că s-au simțit exact ca în stațiunea Eforie, de pe litoralul românesc. O femeia a povestit prin ce a trecut și de ce a rămas cu un gust amar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Turistă româncă în Thassos, revoltată pe cei care fac plajă pe prosop, după ce a plătit 15 euro pe un șezlong. O româncă a povestit prin ce a trecut după ce a ajuns la Marble Beach, una dintre cele mai cunoscute plaje din Grecia. Femeia a comparat locul cu Eforie, stațiunea de pe litoralul românesc. Aceasta a fost dezamăgită de ce a trăit în stațiunea grecească.

Marble Beach greciaMarble Beach grecia

Turista a declarat că a plătit 15 euro pentru un șezlong aproape de apă, iar plaja a început să se aglomereze destul de mult. Mai mult, turiștii cu prosoape și umbrele i-au blocat priveliștea.

Citește și;Cum trăiesc turiștii români din Rodos coșmarul cauzat de incendiile de vegetație: „O catastrofă. Drumurile sunt închise”

Citește și:Tarif exorbitant pentru turiștii care vor să pună cearceaful pe o plajă din Mamaia: „200 ron/zi sau 1500 euro/sezon”. Cum motivează proprietarii

Citește și::TOP 3 destinații turistice perfecte pentru această vară! Iată cum să organizezi un concediu de neuitat!

Citește și:Cât costă un sejur pe litoralul românesc, la începutul lunii iunie. Mamaia revine în preferințele turiștilor

Turistă româncă în Thassos, revoltată pe cei care fac plajă pe prosop, după ce a plătit 15 euro pe un șezlong

O româncă a povestit prin ce a trecut pe o insulă din Grecia. Aceasta a mers pe Marble Beach, una dintre cele mai cunoscute plaje din Grecia și a dezvăluit că a rămas cu un gust amar. Femeia a închiriat un șezlong aproape de apă, dar turiștii cu prosoape și umbrele au aglomerat plaja. Românca a menționat că nu este pentru prima oară când merge pe această insulă din Grecia.

„La ora 8 am fost pe plajă, cu șezlong, știind că urmează să se aglomereze destul de rapid. Deși am plătit 15 euro pentru un șezlong, nu mă așteptăm să fiu îngrămădită de prosoapele + umbrelele celor care s-au pus în fața noastră (fără a plăti șezlong).

Este loc sub soare pentru toată lumea și mă bucură faptul că atât de multă lume află de această minunată plajă, dar ar fi plăcut să fie puțin mai „aerisit' și totuși să fie o diferența între cei care au plătit suma de 15 Euro și cei care au ales varianta free cu propriul prosop și umbreluță. Postarea este pur informativă pentru cei care vor să vină aici, să știe la ce să se aștepte (pe lângă frumusețea locului)', a scris internauta pe pagina Forum Grecia de pe Facebook.

Insula Marble Beach a fost comparată cu stațiunea Eforie

Plaja Marble Beach din Grecia a fost comparată cu stațiunea Eforie, de pe litoralul românesc. Multe persoane sunt de părere că multe dintre insulele grecești încep să se asemene cu cele din România. „Superb, te simți că la Eforie' sau „Realist vorbind, lucrurile încep să se manelizeze pe insula', sunt doar două dintre comentariile lăsate de oamenii care au citit postarea turistei care și-a petrecut vacanța în Grecia.

În ultima perioadă, tot mai multi români aleg să-și petreacă concediul de vară în Grecia, pe insulele grecești. Românii s-au plâns de faptul că în Constanța este foarte scump.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton