Ultima dorință a fetelor de 15 ani care s-au sinucis în Lupeni: "Am plecat mai repede ca anul 2023". Polițiștii au găsit două bilete de adio la locul tragediei

 Dumba Gabriela
.

S-a aflat care a fost ultima dorință a fetelor de 15 ani care s-au sinucis împreună, în Lupeni. Două bilete de adio au fost găsite de anchetatori. Unul, în hainele fetelor, celalalt pe clădirea dezafectată, alături de telefoane, pixuri şi un pachet de ţigări. Mai mult, o prietenă a elevelor a spus că Alexandra și Georgiana aveau probleme cu părinții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anchetatorii hunedoreni încearcă să facă lumină într-o poveste tulburătoare şi de neînţeles, înregistrată la Lupeni. Două adolescente de 15 ani au murit împreună, după ce au căzut de pe o clădire dezafectată. Apar informații șocante despre viața celor două eleve din orașul Uricani, una dintre ele fiind legată de consumul de droguri.

doua-fete-lupeni-pus-capat-zilelor-impreuna-eleve-874636doua-fete-lupeni-pus-capat-zilelor-impreuna-eleve-874636

Ultima dorință a fetelor de 15 ani care s-au sinucis în Lupeni

Cele două adolescente de clasa a 9-a din Uricani, Alexandra și Georgiana, au scris, în grupul de Whatsapp, un mesaj înainte de a se arunca de pe clădire. 

'Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră! Pa!', a fost ultimul mesaj pe care ambele fete l-au postat pe grupul de WhatsApp. 

Totodată, două bilete de adio au fost găsite de anchetatori. Unul, în hainele fetelor. Celălalt, pe clădirea dezafectată, alături de telefoane, pixuri și un pachet de țigări. Biletul de adio lăsat de una dintre fetele de 15 ani, pe care aceasta scrisese Lumea e rea', pare să vorbească însă despre o suferinţă a tinerelor.

În biletul găsit pe clădire, fetele cereau să fie înmormântate împreună, iar mai jos erau scrise două versuri dintr-o melodie.

Totodată, una dintre adolescente a lăsat un mesaj tulburător pe TikTok în noaptea fatidică. O imagine în care apăreau un pachet de țigări și mai multe foi, pe care probabil au fost lăsate mesajele scrise, a fost însoțită de următoarele cuvinte: „Am plecat mai repede ca anul 2023'.

În seara tragediei, fetele au luat un taxi până în Lupeni, localitate aflată la cinci kilometri distanţă. Au ajuns la o fabrică, lăsată în paragină de zeci de ani. Una a sunat acasă şi i-a spus mamei ce are de gând să facă. Tatăl ei a apelat 112, apoi a plecat disperat să o caute. Deşi a ajuns înaintea autorităţilor, a fost prea târziu.

Trupurile neînsuflețite au fost depuse la capela din Uricani.

Citește și: Ce relație au avut, de fapt, Irina Loghin și Benone Sinulescu. Gheorghe Turda spune adevărul: „Au avut chimie pe scenă. L-a plăcut ca artist, ca bărbat mai puțin’

Citește și: Anunțul oficial al Antenei 1 despre Chefi la cuțite. Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia sunt noii jurați ai emisiunii

Fetele care s-au sinucis în Lupeni ar fi consumat droguri

Cu o seară înainte de a recurge la gestul extrem, una dintre adolescente ar fi sunat la 112 spunând că este agresată fizic. Conform surselor din anchetă, polițiștii ajunși la fața locului nu au găsit semne de agresiune, dar și-au dat seama că este vorba de un conflict în familie după ce părinții ar fi aflat că tânăra consumă substanțe interzise. Copilele ar fi fost la o petrecere înainte de a recurge la gestul extrem. Acum, analizele toxicologice vor dezvălui dacă adolescentele de 15 ani erau drogate sau băute atunci când au decis să-și ia viața. 

Între timp, părinții celor două adolescente au fost audiați de poliție. Potrivit surselor Antena 3 CNN, mama uneia dintre copile le-a declarat anchetatorilor că fiica ei avea un comportament ciudat în ultima săptămână.  

Una dintre prietenele apropiate ale victimelor a mărturisit că cele două fete obișnuiau să consume droguri. Fata susține că deține filmări în care acestea apar în timp ce se drogau. Ba chiar, una dintre tinere s-ar fi sinucis după ce familia ar fi aflat că obișnuiește să ia astfel de substanțe.

„Gigi avea probleme cu tatăl ei. I-a lăsat un bilet în care i-a scris că e din cauza lui o să moară. Și a avut un iubit de care s-a despărțit și i-a scris și lui: Să știi că te-am iubit mereu și a zis că acum e liniștită că poate să moară. Știu că avea foarte multe probleme în familie și sora ei a zis asta. Cred că făceau diferență între ele două.

De a doua fată care s-a omorât cu Gigi a aflat mama ei că se droghează. Am și filmări pe telefon cu ele când se drogau. Gigi de mult timp făcea chestiile astea, se droga. Eu cred, e părerea mea, nu știu, că Gigi a luat-o cu ea pe Delia la chef', a declarat prietena fetelor, potrivit România TV.

Se aşteaptă şi rezultatele complete ale analizelor de laborator, care ar putea indica dacă fetele consumaseră înainte alcool sau droguri.

foto: Antena 3

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton