"Frate, mor de durere! Simt că nu mai rezist". Ultimele clipe de viață ale tânărului de 32 de ani, trimis acasă de medicii spitalului din Urziceni

 Radulescu Ruxandra
.

Ultimele clipe de viață ale tânărului de 32 de ani, trimis acasă de medicii spitalului din Urziceni. În urmă cu câteva zile, cazul femeii surdo-mute lăsate să nască pe asfaltul din fața spitalului de către un medic de la Spitalul din Urziceni, a șocat opinia publică. Acum, familia unui bărbat de 32 de ani, căruia același medic i-a refuzat îngrijiri medicale de urgență, a ales să vorbească despre tragica moarte a tânărului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ultimele clipe de viață ale tânărului de 32 de ani, trimis acasă de medicii spitalului din Urziceni. Cazul femeii care a fost nevoită să nască singură, pe podeaua spitalului, întrucât medicul de la Spitalul din Urziceni, a refuzat să-i acorde îngrijiri medicale, scoate la iveală nereguli grave care au rezultat într-o tragedie, în cadrul aceleiași instituție. În aceeași noapte, în care tânăra a fost lăsată să nască pe asfaltul rece de la poarta spitalului, de către un medic de la Spitalul Urziceni, George, un tânăr de 32 de ani a venit de urgență la spital, cu dureri mari de piept. Din nefericire, bărbatul a fost trimis acasă, cu o hârtie și recomandarea a două nume de medici. Câteva ore mai târziu, tânărul a murit. Fratele acestuia a decis să vorbească despre această tragedie, ce a avut loc după ce personalul de la Spitalul din Urziceni ar fi refuzat să ofere îngrijirile medicale adecvate.

Ultimele clipe de viață ale tânărului de 32 de ani, trimis acasă de medicii spitalului din Urziceni

George în vârstă de 32 de ani și-a sunat fratele, într-o noapte, spunându-i că se simte foarte rău, acesta din urmă sunând la Ambulanță. În mod suprinzător, i s-a răspuns sec că nu mai există ambulanțe disponibile, așa că George a fost adus de fratele său la spital, abia după 40 de minute. Odată ajuns la spital, familia lui George susține că tânărul a fost ignorat și tratat superficial și în cele din urmă, trimis acasă, fără nicio explicație. Câteva ore mai târziu, George a murit.

Acesta a lăsat în urmă o soție și o fetiță în vârstă de doi ani. Familia este hotărâtă să dea spitalul în judecată, după ce, în urma autopsiei au fost găsite modificări ale plămânilor și ale cordului. 

'La ora 17.36 m-a sunat, la 17.43 l-am sunat înapoi. Și mi-a zis, ca niciodată: Frate, mor! Simt că nu mai rezist. Fă ceva! Am sunat la ambulanță. La aproximativ 15 minute am sunat iar la ambulanță să văd dacă a plecat către el. Să văd pe ce rută o ia, să se ducă vărul nostru înaintea ambulanței. Să câștigăm timp. La ambulanță mi-au zis că încă n-au plecat, că n-au ambulanțe. Stătea pe scaune şi aștepta să intre să-l consulte cineva. Îmi spune, uite ce mi-a zis doctora sau asistenta: Cum ai stat două zile cu dureri în piept, poți să mai stai 20 de minute. 'A ieșit după 10 minute și mi-a zis: Mi-a făcut o injecție. I-a zis să se ducă la doctor, să facă niște raze la plămâni luni.

La 22.46 i-am scris un mesaj: Ce faci, cum te simți? Şi nu mi-a răspuns. Am zis că poate doarme. De la 3.20 la 4.11 mi-a sunat telefonul încontinuu, n-am putut să mă trezesc. L-am sunat pe cumnatul lui când am văzut primele apeluri și mi-a spus: George a murit! Georgiana, soția lui, mi-a spus: Sunt ăștia de la ambulanță, îl resuscitează', explică fratele tânărului.', a declarat fratele lui George pentru observatornews.ro.

O tânără de 24 de ani a fost lăsată să nască la poarta Spitalului din Urziceni

Zilele trecute, la Spitalul din Urziceni o tânără a născut pe trotuarul, din fața instituției, după ce personalul medical ar fi refuzat să o interneze pe motiv că nu exista medic specialist de gardă.

Tânăra a intrat în travaliul și a fost nevoită să nască la poarta spitalului. De acolo au fost preluate mama și fetița de o ambulanță, care le-a dus la Spitalul din Slobozia, la 60 de kilometri depărtare.

Ministerul Sănătății a declanșat o anchetă, iar personalul medical responsabil este cercetat de poliție pentru abuz în serviciu.

Am trimis o echipă a isnepctiei sanitare de stat la faţa locului. S-au dat sancțiuni. Eu cred că o demisie de onoare sau demiterea managerului acestei unităţi medicale de către primarul din Urziceni este şi morală şi potrivită.', notează ȘtirilePROTV.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton