Un american a rămas surprins că în România nu se fură ca în America. Orașul în care a ajuns și ce l-a impresionat

 Tudorache Simona
.

Un american a fost cucerit de România și a ținut să le recomande și conaționalilor săi să ajungă aici ori de câte ori pot, pentru că nu vor avea regrete. El a vizitat Timișoara și a rămas impresionat de tot ce a întâlnit în oraș. Americanul a povestit despre viața din România într-un video, sperând astfel să îi facă și pe alții să călătorească și să îi observe frumusețea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

A remarcat că localurile din zonă își lasă mesele și scaunele afară și nimeni nu le fură, lucru de neconceput în America. Ba mai mult, a observat că personalul unui restaurant a lăsat și un pian afară, ceea ce în SUA nu ar fi fost posibil. Americanul a făcut o comparație între infracționalitatea din SUA și cea din România.

Un turist american recomandă România și vorbește despre lucrurile care l-au impresionat

Un turist din America a făcut cea mai bună reclamă țării noastre. După o simplă vizită, el a remarcat că nu știa nimic, cu adevărat, despre România și a ținut să precizeze de ce merită vizitată.

„Americanii nu vin în această țară și nu înțeleg de ce.  Mă aflu în centrul orașului, cu nimeni altcineva în jur. Priviți acest loc, nici țipenie de om. Mă aflu într-un oraș obișnuit din România și priviți în jur, localurile din zonă își lasă mesele și scaunele afară, peste noapte, și nimeni nu le fură. Dacă eram în Statele Unite și îți lăsai mesele peste noapte afară fără să fie legate cu un lanț masiv, erau furate și nu le mai vedeai niciodată! Și priviți, aici toate localurile o fac.  Asta nu are cum să fie adevărat. Au un McDonalds 'drive thru', dar e unul pentru picioarele tale. Doar te duci la geamul ăsta și faci comanda, nici măcar nu ai nevoie de o mașină ca să faci asta!

Și pe asta chiar n-o s-o credeți! Nu numai că-și lasă mesele și scaunele afară, peste noapte, nesupravegheate, dar lasă chiar și un pian. E un pian adevărat. Nu e asigurat cu un lanț sau nimic altceva. Cred că valorează zeci de mii în bani românești. De ce nu-l fură nimeni?  Poate de vină e mentalitatea mea, tipică New York-ului, dar, acolo cineva l-ar fi furat la doar un minut după ce-ar fi fost lăsat fără supraveghere. O să spun asta: trebuie să începem să venim în România!', spune turistul american, în clipul video cu titlul  – 'Bro learning US is actually just a 3rd world country playing dress up' ('Frate, am învățat că SUA sunt doar o țară din lumea a treia, disimulată' )”,
spune el.

Citește și: Pensionarii români care primesc medicamente compensate cu 90%. Anunțul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate

Citește și: Cum poți afla online ce vechime ai în câmpul muncii, pas cu pas. Ce trebuie să știi despre munca la negru

Citește și: Litoralul pentru toți 2024. Cât costă o noapte de cazare la mare, în România, în luna septembrie / Lista hotelurilor înscrise în program

Citește și: Vlad Pascu va fi internat într-o clinică din Constanța. Autorul accidentului din 2 Mai susține că are nevoie și de psihiatru: „E chiar mai greu decat în regim închis”

Citește și: Alfred Bulai a fost reținut pentru 24 de ore, în dosarul agresiunilor sexuale de la SNSPA. Procurorii i-au percheziționat astăzi casa și mașina

Cum au reacționat americanii

Reacția conaționalilor săi nu s-a lăsat prea mult așteptată. Aceștia au apreciat în comentariile lor siguranța vieții din România. Donald Trump și Kamala Harris au dezbătut în campania lor electorală ce se petrece în multe cartiere americane și au vorbit despre siguranță.

https://twitter.com/InternetH0F/status/1830516066251911308





Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton