„Este un miracol!” Un bărbat a supraviețuit 66 de zile pe mare, pe o barcă gonflabilă. Fratele și nepotului lui și-au pierdut viața

Mikhail Pichugin a supraviețuit mai mult de două luni plutind pe o barcă gonflabilă, dar în expediție și-au pierdut viața fratele și nepotului lui adolescent. Rusul pare că a reușit să se salveze datorită formei sale fizice, el cântărea 100 de kilograme când a plecat în aventură, iar când a revenit avea pe jumătate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Când a fost găsit, Mikhail Pichugin cântărea doar 50 de kilograme și avea o cu totul altă imagine. Pichugin a fost descoperit zilele trecute, în timp ce plutea pe o barcă de pescuit în Marea Ohotsk, la aproximativ 1.000 km de punctul de plecare și la 66 de zile după ce a pornit în ceea ce părea expediția vieții lui.

Mikhail Pichugin a reușit să își salveze viața printr-un miracol

Pichugin, fratele său și nepotul său în vârstă de 15 ani au pornit spre insula Sahalin din estul îndepărtat al regiunii Khabarovsk pe 9 august, pe un catamaran gonflabil, conform The Guardian.

Un videoclip postat de procurori arată un bărbat cu barbă, îmbrăcat într-o vestă de salvare, care strigă la pescari: „Nu prea am putere'. În cele din urmă, el reușește să prindă o frânghie.

Corpul fratelui său, Serghei, în vârstă de 49 de ani, și al nepotului, Ilya, în vârstă de 15 ani, se aflau încă pe barcă. Salvatorii i-au căutat cu un elicopter și cu un avion, la câteva zile după ce aceștia au dispărut, bănuind că barca a fost transportată de curenți spre Kamchatka. Soția lui Pichugin, Yekaterina, a declarat pentru RIA Novosti: „Este un miracol'. Ea a povestit că bărbații au luat mâncare și apă pentru a rezista doar două săptămâni.

Citește și: Un influencer de 26 de ani a murit, după ce a încercat să facă fotografii spectaculoase pentru Instagram. Tânărul a căzut în gol de la 50 de metri, de pe un pod

Citește și: Mirabela Dauer, despre prima întâlnire cu Dan Spătaru: 'Oamenii puneau paltoane pe jos, ca să calce el. Iar eu stăteam ascunsă pe acolo…' Cum s-a comportat regretatul artist cu ea / EXCLUSIV

Citește și: Halit Özgür Sarı și Simay Barlas, protagoniștii serialului Inimă rebelă', s-au despărțit. Își confirmaseră relația anul trecut

Citește și: Cum și-a cunoscut Florin Dumitrescu soția și care e secretul căsniciei lor: „Familia este ceva sfânt, iar divorțul nu e răspunsul. Orice se poate discuta și remedia. Am făcut o promisiune…'. Ce au făcut la prima întâlnire / EXCLUSIV

Citește și: Alocațiile pentru copii cresc de la 1 ianuarie 2025. Care sunt noile sume anunțate de ministrul Muncii

Cum și-a pierdut Mikhail Pichugin fratele și nepotul

Pichugin le-a spus pescarilor că nepotul său a murit la începutul lunii septembrie, după care frații au petrecut aproximativ trei săptămâni împreună pe barcă.

Au început să le apară escare pentru că stătuseră prea mult jos, iar fratele lui Pichugin a încercat să se spele și a căzut în apa înghețată. Pichugin l-a recuperat, dar acesta a murit la scurt timp după acel episod.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton