Un bărbat de 72 de ani din București a mers la Poliție și a anunțat că a ucis-o pe angajata fiicei sale. Individul o acuza că fura din gestiune

 Dumitrache Laura
.

Un bărbat în vârstă de 72 de ani din București, a mers joi, la Poliție și a anunțat că a ucis-o pe angajata fiicei sale. Bărbatul a susținut că aceasta ar fi furat din gestiune, motiv pentru care a decis să o ucidă. Polițiștii și anchetatorii au deschis o anchetă, iar trupul femeii a fost dus la INML.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Un bărbat din București, în vârstă de 72 de ani, i-a șocat pe polițiștii. În cursul zilei de joi, bărbatul a mers la Poliție și a declarat că a omorat-o pe angajata fiicei sale, după ce aceasta ar fi furat din gestiune. După ce a comis fapta oribilă, septuagenarul a mers la Poliție pentru a-și mărturisit fapta.

La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție, dar și medicale, iar acestea au constatat decesul victimei. La acest moment, bărbatul în vârstă de 72 de ani se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri-DGPMB.

Citește și:„Crimă cu premeditare. A fost antrenat de părinți și aruncat între oameni ca un terorist sinucigaș”. Cristian Tudor Popescu, reacție dură către Vlad Pascu, șoferul care a omorât doi tineri, în accidentul de la 2 Mai

Citește și:Tânăra care și-a omorât prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a recunoscut crima. A fost reținută pentru 24 de ore

Citește și:Crimă la o bază sportivă din Mamaia. Ucigașul a fost prins și a făcut dezvăluiri șocante

Citește și:Cum se simte tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Zeci de oameni donează sânge pentru Emi / Olguța Vasilescu, revoltată după crima care a șocat orașul

Un bărbat în vârstă de 72 de ani din București a mers la Poliție și a anunțat că a ucis-o pe angajata fiicei sale

În urmă cu câteva ore, un bărbat în vârstă de 72 de ani din București a mers la Poliție și a dezvăluit că a ucis-o pe angajata fiicei sale. Bărbatul a mărturisit că aceasta ar fi furat din gestiune, iar după ce a ucis-o a mers să se predea. Ulterior, oamenii legii au mers la locul faptei, alături de un echipaj medical, care a confirmat decesul victimei.

'La data de 07 decembrie 2023, în jurul orei 10.15, la Secţia 12 Poliţie s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 72 de ani, care a declarat că este administratorul unui complex de locuinţe, din Sectorul 3. De asemenea, a afirmat că fiica sa este administrator al unei societăţi comerciale, cu punct de lucru în incinta complexului respectiv. Din primele informaţii s-a stabilit faptul că, în această dimineaţă, în jurul orei 09.00, pe fondul unor discuţii anterioare, pe care bărbatul le-a avut cu angajata societăţii administrate de fiica sa, legate de diferite presupuse furturi din gestiune, bărbatul ar fi ucis angajata cu un obiect tăietor-înţepător.', a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Bărbatul în vârstă de 72 de ani a fost reținut de polițiști

Septuagenarul din Capitală ar fi avut discuții în contradictoriu cu angajata fiicei lui, legate de diferite presupuse furturi din gestiune, iar bărbatul ar fi ucis-o cu un obiect tăietor-înțepător. Din păcate, femeia a decedat în urma rănilor suferite. Polițiștii ajunși la fața locului au confirmat fapta, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri-DGPMB. Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la INML, iar bărbatul se află în prezent, în custodia autorităților.

â'În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri – DGPMB. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei', au mai autoritatile.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton