Un influencer de 26 de ani a murit, după ce a încercat să facă fotografii spectaculoase pentru Instagram. Tânărul a căzut în gol de la 50 de metri, de pe un pod

Un influencer de 26 de ani a murit, după ce a încercat să facă fotografii spectaculoase pentru Instagram. Tragedia s-a produs în Spania, după ce băiatul, englez de origine, a căzut pe podul Castilia-La Macha, al doilea ca înălțime din Europa. Acesta încerca să filmeze o cascadorie pe rețelele de socializare, moment în care a alunecat și a plonjat în gol de la aproximativ 50 de metri.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Tragedia a avut loc în dimineața zilei de duminică, 13 octombrie 2024. Un influencer britanic a avut parte de un sfârșit tragic, în timp ce escalada podul Castilia-La Macha, cel mai înalt pod din Spania, situat la aproximativ 100 km de Madrid. Podul este al doilea ca mărime din Europa și e considerat o atracție turistică celebră, vizitată de milioane oameni anual. Tânărul în vârstă de 26 de ani a urcat pe el în încercarea de a crea conținut pentru rețelele sociale, dar, la un moment dat, a alunecat și a căzut în gol.

În timp ce escalada podul Castilia-La macha, lucru interzis de autoritățile din Spania, influencerul britanic s-ar fi dezechilibrat și a plonjat în gol de o înălțime uriașă, mai exact de la 40-50 de metri, aceasta reprezentând doar aproximativ un sfert din înălțimea totală a podului. Atât el, cât și celălalt tânăr care îl însoțea, ar fi urcat pe pod fără să aibă hamuri de protecție sau alte mijloace de protecție.

Citește și: Un bărbat a murit la maratonul din București. A făcut infarct după ce a trecut linia de sosire

Citește și: Alocațiile pentru copii cresc de la 1 ianuarie 2025. Care sunt noile sume anunțate de ministrul Muncii

Citește și: Salariul minim pe economie va ajunge la suma de 4.100 de lei. De când intră în vigoare noua creștere

Citește și: Imagini cu momentul în care o mașină este „înghiţită' de strada surpată în Sectorul 6 din București. În autoturism se afla un copil de 5 ani

Un influencer de 26 de ani a murit, după ce a încercat să facă fotografii spectaculoase pentru Instagram

Podul Castilia-La macha a fost inaugurat în anul 2011 și e construit din 152 de cabluri metalice. Aceste cabluri oferă o priveliște de ansamblu impresionantă. Însă, atunci când a fost ridicat, podul a fost considerat o risipă de bani (a costat 74 de milioane de euro) de către presa locală și națională. De altfel, din cauză că traficul pe pod era redus, oamenii l-au numit „podul spre nicăieri'.

În urma tragediei în care tânărul de 26 de ani și-a pierdut viața, poliția națională și pompierii angajați ai primăriei locale au ajuns de urgență la fața locului, împreună cu paramedicii. Din păcate, însă, nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva pe influencer. Un purtător de cuvânt al centrului de coordonare a situațiilor de urgență administrat de guvernul regional a confirmat decesul acestuia, dar nu i-a menționat însă numele britanicului.

În prezent se așteaptă ca anchetatorii să analizeze posibilitatea ca vremea rea să fi influențat cele întâmplate, pentru că se crede că a plouat abundent în zonă înainte de tragedie, fapt ce ar fi făcut totul mai alunecos decât ar fi fost în mod normal.

Tânărul a căzut în gol de la 50 de metri, de pe un pod, în Spania

„Am primit primul apel astăzi la ora 7.14 dimineața, spunând că un tânăr a căzut în timp ce urca pe podul Castilla-La Mancha. Din câte am putut afla, ei veniseră la Talavera pentru a urca pe pod și a crea conținut pentru rețelele sociale, ceea ce a dus la acest dezastruos și trist rezultat.

Era un englez în vârstă de 26 de ani care a căzut în timp ce escalada podul menționat anterior, lucru pe care consilierul l-a precizat că este total interzis și pe care l-am reiterat în numeroase ocazii că nu poate fi făcut în niciun caz. Tânărul era însoțit de un alt englez în vârstă de 24 de ani', a declarat Macarena Muñoz, consilier municipal pentru securitate publică din Talavera, scrie thelocal.es.

Alți tineri s-au aventurat pe podul Castilia-La macha din Spania

Nu este pentru prima dată când oamenii se aventurează pe podul Castilia-La Macha din Spania. Anul trecut, poliția locală a prins doi tineri bloggeri în timp ce escaladau podul fără nicio protecție și au urcat apoi clip-urile video pe rețelele de socializare.

De asemenea, în 2016, alți doi tineri au fost surprinși în timp ce făceau aceeași cascadorie.

Sursă foto: Pixabay (Foto Simbol)

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton