Unde a fost găsită Sara Melinda, fata de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației, și de ce ar fi încercat să se sinucidă. Un bărbat de 34 de ani este acuzat că a bătut-o și că a violat-o

 Dumba Gabriela
.

Sara Melinda, fata de 13 ani, dispărută în Sighetu Marmației, a fost găsită de polițiști în casa unui bărbat de 34 de ani, care ar fi șantajat-o cu poze compromițătoare. Din primele informații, tânăra este în stare bună și ar fi fost găsită de polițiștii locali într-o casă insalubră din Sighetu Marmației. Potrivit surselor, Melinda ar fi încercat să se sinucidă după ce a fugit de acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ieri dimineață, un tânăr s-ar fi prezentat la sediul Poliției, unde ar fi anunțat că știe unde se află tânăra. Acesta ar fi fost cel care i-ar fi trimis pe polițiști către o locuință socială de pe strada Ioan Mihaly de Apșa, din Municipiul Sighetu Marmației, unde adolescenta a fost găsită.

Primele informații despre bărbatul în casa căruia a fost găsită Sara Melinda

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, în casa căruia a fost găsită Sara Melinda, ar fi șantajat-o pe fată cu poze compromițătoare, potrivit surselor judiciare citate de Antena 3. Individul în casa căruia copila de 13 ani din Sighetul Marmației a fost găsită de un polițist local a fost reținut, iar astăzi va afla dacă va fi arestat preventiv.

Bărbatul, cunoscut sub numele de „Mănuşa Albă”, este acuzat de act sexual cu un minor.

Sara Melinda a fost descoperită pe o saltea, într-o încăpere mizerabilă. Nu se ştie cum a ajuns acolo, dacă a fost răpită sau ce i s-a întâmplat în cele 7 zile, întrucât copila ar avea mai multe răni pe mâini. 

Conform unor surse judiciare, polițiștii verifică și o informație conform căreia fata ar fi trimis fotografii indecente bărbatului care este audiat acum de polițiști. Se pare că acesta ar fi șantajat-o că le va publica pe rețelele de socializare.

Melinda fost dusă la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru investigații medicale de specialitate și va rămâne în grija asistenților sociali.

Citește și: Irinel Columbeanu, supravegheat în permanență la azil: „Avem amplasate 32 de camere video. Dacă i se face rău…’ / Unde își petrece sărbătorile de iarnă fostul milionar

Citește și: Zanni susține că i s-au furat toți banii pe care i-a câștigat în ultimii doi ani: „E vorba de peste 100.000 de euro, au profitat de mine…'

Sara Melinda ar fi încercat să se sinucidă înainte de dispariție

Potrivit surselor, urmele de agresiune de la nivelul mâinilor Melindei ar fi fost cauzate de o tentativă de suicid a fetei.

Bărbatul de 34 de ani, 'Mănușa Albă', este anchetat pentru act sexual cu o minoră și urmează ca cei de la medicină legală să confirme sau să infirme această acuzație.

Sursele spun că nu au fost prelevate probe de urină pentru a vedea dacă fata a consumat droguri (voluntar sau nu). Fata ar fi declarat că a plecat de bună voie de acasă, după o ceartă în familie. A mers spre Parcul Grădina Morii cu intenția de a-și pune capăt zilelor.

Acolo, suspectul ar fi convins-o să nu își facă rău, potrivit declarațiilor Melindei, dezvăluite pentru Antena 3 CNN de surse judiciare. 

De acolo, Sara Melinda ar fi plecat împreună cu 'Mănușa Albă' spre locuința insalubră a acestuia. De asemenea, fata nu ar fi fost atât de murdară în momentul în care polițistul local a găsit-o.

Potrivit unor membri ai familiei, apropiații fetei se întreabă cum e posibil ca, fără apă, după șapte zile să nu fii atât de murdar. Acesta ar fi motivul pentru care se bănuiește că Melinda ar fi fost adusă acolo din altă parte după ce familia a anunțat că oferă o recompensă de 10.000 de euro. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton