Când are loc următoarea minivacanță pentru români. Bugetarii se vor bucura de 5 zile libere

 Calin Maria Bianca
.

Când are loc următoarea minivacanță pentru români. Bugetarii se vor bucura de 5 zile libere. Nici bine nu a trecut minivacanța de 1 mai, iar mulți deja au planuri pentru următoarea, mai ales că acum s-a încălzit afară și ar fi păcat să n profităm de zilele pline de soare și căldură. Ei bine, dacă nici tu nu știi când este perioada în care o să profiți, din nou, la maximum de zilele libere, noi îți dăm momentan un indiciu și îți spunem că aceea perioadă este în mai puțin de lună, dar mai bine rămâi și citește articolul până la capăt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Zilele libere sunt, bineînțeles, preferatele tutuor. Cui nu-i place să nu se ducă la muncă și să stea liniștit să își savureze cafeaua acasă într-o zi de vineri, de exemplu? Sau cine nu are vrea ca vineri în loc să meargă spre job, să fie în drum spre mare, iar patru zile să nu-i strice nimeni liniștea? Suntem sigur că toți ne dorim aceste lucruri, așa că este timpul să ne facem planurile pentru următoarea minivacanță.

Citește și: Cum au petrecut vedetele minivacanţa de 1 iunie şi de Rusalii

Citește și: 2 decembrie va fi zi liberă. Ce angajați au parte de o minivacanță de 5 zile

Citește și: Survivor România 2023. Cine a câștigat Jocul de Imunitate. Doi concurenți sunt propuși spre eliminare

Citește și: Alina Pușcaș s-a fotografiat pe patul de spital: 'Urați-mi noroc'. La ce intervenție apelează prezentatoarea TV

Când are loc următoarea minivacanță pentru români

Nu, nu este departe, ci chiar aproape minivacanța următoare, bineînțeles, pentru bugetari. Mai concret, fiindcă 1 iunie este o zi liberă, iar mai apoi urmează și 4 și 5 iunie, care la fel, sunt libere de la stat, s-a votat încă din luna decembrie a anului trecut ca și ziua de 2 iunie, care pică într-o vineri, să fie zi de distracție și petrecere anul acesta. Prin urmare, în intervalul 1 iunie, care este joi, și până pe 5 iunie, luni, este o nouă minivacanță pentru românii care muncesc în instituții de stat.

De asemenea, nu doar bugetarii se vor bucura la cote maxime, ci și elevii și profesorii, care și ei vor avea liber de la școală. Decizia nu este luată recent, ci încă de mai bine de jumătate de an, având în vedere că ziua de 2 iunie se situează între zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează, conform Codului Muncii.

Calendar zilele libere legale în 2023

Ei bine, și pentru a nu mai exista loc de dubii cu privire la următoarele zile libere libere, noi am atașat aici toate zilele legale în care nu se muncește. De acum înainte, poți arunca o privire la noi pe site și apoi să-ți planifici plecările și, de ce nu, vacanțele pe litoral.

  • 1 ianuarie – duminică – Anul Nou
  • 2 ianuarie – luni – A doua zi după Anul Nou
  • 24 ianuarie – marți – Ziua Unirii Principatelor României
  • 14 aprilie – vineri – Vinerea Mare
  • 16 aprilie – duminică – Paște ortodox
  • 17 aprilie – luni – A doua zi de Paște ortodox
  • 1 mai – luni – Ziua Muncii 
  • 1 iunie – joi – Ziua Copilului
  • 4 iunie – duminică – Rusalii
  • 5 iunie – luni – a doua zi de Rusalii
  • 15 august – marți – Adormirea Maicii Domnnului
  • 30 noiembrie – joi – Sfântul Andrei
  • 1 decembrie – vineri – Ziua Marii Uniri
  • 25 decembrie – luni – Crăciunul
  • 26 decembrie – marți – A doua zi de Crăciun

Sursă fot: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton