Vago Ferenc, consulul Ungariei în România, a murit într-un grav accident rutier pe A1. Mașina sa a fost strivită de un camion

 Dumba Gabriela
.

Consulul Ungariei în România a murit într-un grav accident care a avut loc pe autostrada A1, între Timişoara şi Lugoj, după ce un camion care transporta lemne a intrat pe contrasens. Ambasada Ungariei a confirmat că bărbatul decedat este Vago Ferenc pentru că, inițial, s-a crezut că persoana care a murit era șoferul consulului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Accidentul s-a petrecut pe autostrada care leagă Timișoara de Lugoj la km 463. Un TIR încălcat cu lemne a rupt parapetele care desparte cele două sensuri de mers ale autostrăzii, a intrat pe contrasens și a lovit în plin mașina corpului diplomatic, care aparține Consulatului Ungariei la București.

Vago Ferenc, consulul Ungariei în România, a murit pe loc

Camionul încărcat cu lemne a lovit două maşini, dintre care una aparţinea Consulatului Ungariei la Bucureşti. Consulul Ungariei la Bucureşti, în vârstă de 60 de ani, care se afla la volan, a murit pe loc.

Potrivit autorităților, TIR-ul a pătruns pe contrasens după ce unul dintre pneuri ar fi făcut explozie. 

„La data de 29 august 2024, un TIR încărcat cu lemne circula pe A1 Deva-Nădlac dinspre Timişoara spre Lugoj, iar la un moment dat unul dintre pneuri ar fi facut explozie, fapt pentru care TIR-ul a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, ulterior TIR-ul intrând în coliziune cu alte două autovehicule. În urma impactului, conducătorul auto, de 60 de ani, a decedat. Poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă', a transmis IPJ Timiş.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și: Fotbalistul Juan Izquierdo a murit, la doar 27 de ani, după ce s-a prăbușit pe teren, în timpul meciului. Devenise tată cu doar 15 zile înainte de tragedie

Citește și: Alin Gălățescu are o nouă iubită, la 7 ani de la divorț: „Este producător TV. Ea și fiica mea se cunosc foarte bine, sunt foarte bune prietene' / Cum s-au afișat împreună

Citește și: Cătălin Oprișan prezintă emisiunea de la PRO TV în locul lui Cătălin Măruță. Prezentatorul este în doliu, după ce tatăl lui a murit

Vago Ferenc nu a avut nicio șansă să supraviețuiească impactului cu tirul

Șoferul tirului a pierdut controlul vehiculului și a intrat pe sensul opus, unde a lovit autoturismul cu numere de corp diplomatic, în care se afla doar șoferul. Ulterior, tirul a lovit alte două autoturisme aflate în trafic regulamentar și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

Autoturismul cu numere de corp diplomatic era înmatriculat în Ungaria. La locul accidentului au intervenit echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe, însă personalul medical nu a mai putut salva viața victimei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton