Vlad Obu, un apropiat al fraților Tate, a fost ridicat de DIICOT, într-un dosar de trafic de persoane: "7 persoane au fost exploatate sexual"

 Radulescu Ruxandra
.

Vlad Obu, un apropiat al fraților Tate, a fost ridicat de DIICOT, într-un dosar de trafic de persoane. În urma perchezițiilor efectuate de procurorii DIICOT, marți dimineață, 13 iunie, percheziții în București, Cluj-Napoca și Ilfov într-un dosar trafic de persoane, în care principalul suspect era Vlad Obu, un apropiat al fraților Tate, mascații l-au ridicat pe acesta și alte 30 de persoane, pentru a fi duși la audieri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vlad Obu, un apropiat al fraților Tate, a fost ridicat de DIICOT, într-un dosar de trafic de persoane. DIICOT a decins la mai multe locații din București, Cluj- Napoca și Ilfov, în dimineața zilei de 13 iunie, într-un dosar de trafic de persoane, în care principalul vizat este Vlad Obu, un apropiat al fraților Tate. Oamenii legii au ridicat în total 31 de suspecți, inclusiv pe Vlad Obu, care au fost duși la audieri. Victimele erau recrutate prin metoda loverboy și forțate, prin violență fizică, să producă materiale video cu conţinut sexual explicit.

Vlad Obu, un apropiat al fraților Tate, a fost ridicat de DIICOT, într-un dosar de trafic de persoane

Vlad Obu și alte 30 de persoane au fost duse la audieri, într-un dosar de trafic și exploatare sexuală. Potrivit anchetatorilor, în 2021, trei persoane ar fi constituit un grup infracţional organizat, în vederea comiterii infracţiunii de trafic de persoane.

„Până în prezent au fost identificate 7 persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracțional organizat. La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Serviciul Teritorial Cluj sunt conduse, în vederea audierii, 31 de persoane', a transmis DIICOT.

Cine este Vlad Obu, „imitația fraților Tate”

Potrivit surselor judiciare, citate de news.ro, capul grupării ar fi Vlad Obu, pe numele real Vlad Cristian Obuzic. Bărbatul are 30 de ani şi mai este numit în mediul online ca „imitația fraților Tate', deoarece împărtășea discursurile misogine ale celor doi britanici, pe contul personal de Twitter.

Asemenea „idolilor” săi, frații Tate, românul Vlad Obu și-ar fi înființat şi el o „academie de făcut bani'. După modelul britanicilor, fetele din anturajul lui Obu aveau tatuat pe corp numele lui, iar într-un filmuleţ se laudă cu vânătăile de pe corpul iubitei lui.

Vlad Obu a intrat în vizorul oamenilor legii, după ce s-ar fi înregistrat când le cerea unor femei să-și omoare copiii, scrie Digi 24.

Cum ar fi acționat gruparea infracțională a lui Vlad Obu, apropiatul fraților Tate

Persoanele reținute de DIICOT au creat un sistem prin care au recrutat mai multe persoane, prin inducere în eroare cu privire la intenția de a întemeia o relație de căsătorie/concubinaj și existența unor sentimente de iubire, potrivit DIICOT.

Ulterior, victimele au fost obligate, inclusiv prin acte de violență, să producă materiale cu conținut sexual explicit pentru o platformă online dedicată adulților și/sau să producă materiale pornografice prin videochat. Banii astfel obținuți erau aproape integral luați de către suspecți. De asemenea, în vederea fidelizării persoanelor vătămate și pentru a se asigura că acestea vor desfășura activitățile strict în beneficiul membrilor grupului, li s-a impus tatuarea numelui și/sau chipului membrului din grup care se ocupa de exploatarea sa, notează Libertatea.ro.


Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton