Vlad Pascu, autorul accidentului mortal de la 2 Mai, și-a recunoscut toate faptele. Cu cât i se vor reduce limitele de pedeapsă

 Radulescu Ruxandra
.

Vlad Pascu, autorul accidentului mortal de la 2 Mai, a recunoscut toate faptele. Vlad Pascu s-a prezentat azi, 14 martie, prin videoconferință la procesul de la Judecătoria Mangalia în care este acuzat că, în august anul trecut, a ucis doi tineri și a rănit alți trei, într-un accident cu maşina, lângă 2 Mai. Pascu și-a recunoscut faptele, motiv pentru care pedeapsa se va reduce.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vlad Pascu, șoferul drogat, care a accidentat mortal doi tineri în august anul trecut, în zona 2 Mai, și-a recunoscut toate faptele, în cadrul unui nou termen din proces, ce a avut loc la Judecătoria Mangalia. Vlad Pascu a anunțat instanța că recunoaște toate faptele de care e acuzat și a cerut să fie judecat în procedură simplificată. În urma recunoașterii, limitele de pedeapsă i se reduc cu o treime.

151060757_460090592001564_7914963211742661619_n-e1692542738374-1024×717-1151060757_460090592001564_7914963211742661619_n-e1692542738374-1024×717-1

Vlad Pascu, autorul accidentului mortal de la 2 Mai, a recunoscut toate faptele

La termenul de azi, Vlad Pascu și-a recunoscut toate faptele de care este acuzat, după ce, în luna august a anului trecut, a condus sub influența drogurilor, accidentând mortal doi tineri și rănind alți trei. Inculpatul a asistat la ședința de judecată prin videoconferinţă, din Penitenciarul Poarta Albă. Aflat în arest preventiv din 19 august anul trecut, el cere periodic să fie lăsat în arest la domiciliu, ca să se poată pregăti pentru admiterea la facultate. Solicitarea i-a fost respinsă, până acum, de judecători, notează Libertatea.

Citește și: Ce a declarat Vlad Pascu la Tribunal, după ce a accidentat mortal doi tineri: „Am reflectat asupra vieții mele! Vreau să mă schimb!' / Autorul tragediei de la 2 Mai cere o pedeapsă mai blândă

Citește și: Părinții tinerilor morți la 2 Mai cer ca Vlad Pascu să fie acuzat de omor: „Vrem pedeapsă mai aspră. Din moment ce te-ai urcat drogat la volan, ți-ai asumat'

La procesul lui Vlad Pascu, judecătoarea a întrebat dacă este prezent studentul ucis

Astăzi, 22 februarie, a avut loc primul termen din procesul lui Vlad Pascu. Totul a început la 12.30, cu o întârziere de trei ore și jumătate, pentru că în tot acest timp el a fost dus la Tribunalul Constanța, unde i-a fost prelungită arestarea preventivă. Într-un final, Vlad Pascu a intrat prin videoconferință, din Penitenciarul Poarta Alba, iar lângă el era Sorina Stoica, unul dintre avocații angajați de familie. După ce a făcut prezența părților din dosar, judecătoarea a întrebat: Olariu Sebastian Andrei e prezent?‘.

Cei din sala nu au putut rămâne imuni, astfel că văzând reacțiile lor, judecătoarea a întrebat mirată: A decedat o victimă?‘. Indignați de situația creată, o voce din sală a răspuns răspicat: Au decedat două„.

Părinții lui Sebastian Olariu: „Nu am văzut în viața mea un asemenea judecător'

Cu lacrimi în ochi și multă durere în suflet, tatăl lui Sebastian Olariu nu a putut să nu își arate indignarea față de cele petrecute în sala de judecată, mai ales privind gafa făcută de către judecătoare, atunci când l-a strigat pe fiul său.

Nu am văzut în viața mea un asemenea judecător‘, a declarat tatăl lui Sebastian Olariu, încă cu lacrimi în ochi, la ieșirea din judecătorie.

Nici tatăl celei de a doua victime nu a putut să nu reacționeze la cele întâmplat, mai ales după gafa făcută de judecătoare.

Nu vedeți că e circ, totul e făcătură! Ce i-au făcut familiei Olariu, că au întrebat dacă e prezent fiul în sala de judecată, e strigător la cer. Totul e o făcătură, totu e un circ, iar Pascu e foarte încrezător pe ce decizii se vor lua aici,’, a spus și tatăl Robertei Dragomir.

FOTO: Instagram Libertatea



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton