Vlad Pascu, declaraţii din închisoare după tragedia din 2 Mai: „Eu ştiu cine sunt eu. Am făcut greşit, am pierdut nişte timp”. Ce spune despre tatăl unuia dintre tinerii pe care i-a omorât în accident

 Dumba Gabriela
.

Vlad Pascu, declaraţii din închisoare după tragedia din 2 Mai. Vlad Pascu a făcut primele declarații vizavi de tragedia din localitatea 2 Mai, atunci când a condus drogat și a accidentat mortal doi tineri care mergeau pe marginea drumului. Vlad Pascu recunoaşte că îi pare rău, că ar vrea să dea timpul înapoi şi că îşi asumă faptele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, 9 aprilie, toată familia Pascu este citată la tribunal. Miruna Pascu este acuzată că ar fi încercat să şantajeze martorii din dosarul fiului său, Vlad Pascu, iar Mihai Pascu, tatăl tânărului care a urcat drogat la volan, este judecat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

14bb374b-67b7-40ab-b1fe-65dd4b66ad4a-114bb374b-67b7-40ab-b1fe-65dd4b66ad4a-1

Vlad Pascu, declaraţii din închisoare după tragedia din 2 Mai

Vlad Pascu susține că și-ar dori să dea timpul înapoi și să-și facă o cu totul altă viață decât a avut până în momentul tragediei.

Tânărul și-a petrecut ultimele șapte luni în arest, iar acum vorbește pentru prima dată despre cumplitul accident în care a fost implicat, dar și despre afirmațiile tatălui uneia dintre victime, care spune că își va face singur dreptate dacă Vlad Pascu nu primește pedeapsa maximă de închisoare.

Protestatarul Marian Moroșanu, zis și revoluționarul „Ceaușescu', a publicat pe rețelele de socializare o convorbire telefonică care pare să fie făcută cu Vlad Pascu, discuția făcându-se de pe telefonului tatălui tânărului de 19 ani.

„Am o grămadă de remușcări. Aş porni pe o altă cale cu totul şi mi-aş face o altă viaţă, în sensul în care ce am făcut până acum, pentru că ştiu că am făcut greşit şi am pierdut nişte timp, s-a întâmplat şi tragedia aceasta cu acei doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă în momentul de faţă, aş da orice să pot să dau timpul înapoi, să pot să fac lucrurile cu totul diferit.

Sunt şi nişte imagini care s-au creat pe baza unor informaţii. Eu ştiu cine sunt eu şi ştiu că tot ce se televizează îmi arată decât partea neagră a mea, nu arată nimic şi din lucrurile pe care eu le-am făcut bune în viaţa aceasta.

Îmi asum fapta respectivă şi încerc să merg mai departe şi sper să pot să aduc plus valoare la un moment dat şi să reuşesc măcar 10% să fac înapoi ceea ce am stricat.

Este într-o suferinţă de care eu nu am cum să-mi dau seama, nu am cum să mă pun în locul lui, dar clar, suferă foarte mult şi pot să înţeleg şi să-mi asum”, a declarat Vlad Pascu.

Citește și: Ce a declarat Vlad Pascu la Tribunal, după ce a accidentat mortal doi tineri: „Am reflectat asupra vieții mele! Vreau să mă schimb! / Autorul tragediei de la 2 Mai cere o pedeapsă mai blândă

Citește și: Părinții tinerilor morți la 2 Mai cer ca Vlad Pascu să fie acuzat de omor: „Vrem pedeapsă mai aspră. Din moment ce te-ai urcat drogat la volan, ți-ai asumat

Citește și: Ce i s-a întâmplat lui Florin Piersic la Mormântul lui Iisus: ‘Pentru mine a fost un semn divin…’ A fost de 45 de ori la Ierusalim / EXCLUSIV

Citește și: Vlad Pascu, o primă victorie în instanță: va fi judecat pentru ucidere din culpă, nu pentru omor. Mamei lui Sebastian, tânărul ucis de şoferul drogat, i s-a făcut rău în sala de judecată

Avocatul lui Vlad Pascu dă vina pe victime, în cazul tragediei din 2 Mai

Apărătorul lui Vlad Pascu, avocatul Adrian Bendeac, a declarat jurnaliştilor la ieşirea din sediul Judecătoriei Mangalia că victimele accidentului de la 2 Mai circulau neregulamentar.

„În raportul de expertiză auto sunt concluziile tuturor experţilor, în sensul în care participanţii la trafic au creat o stare de pericol pasiv în sensul în care se deplasau neregulamentar.  E o culpă comună', a afirmat Adrian Bendeac.

Familiile tinerilor accidentați mortal de Vlad Pascu au cerut schimbarea încadrării juridice. După o oră de dezbateri, Judecătoria Mangalia a respins această solicitare.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în luna octombrie, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, iar la termenul din 14 martie a fost admisă solicitarea lui Vlad Pascu de judecare în procedură simplificată, prin care pedeapsa este redusă cu o treime.

Pe 19 august 2023, la ora 5.20 dimineața, Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de tineri care mergeau pe marginea șoselei, din Vama Veche spre 2 Mai. În urma impactului, trei tineri au fost răniţi, iar doi au murit. Testat pentru droguri, Pascu a ieşit pozitiv la cocaină, amfetamine, metamfetamine şi ecstasy.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton