Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai, rămâne în arest. Solicitase o măsură mai blândă

 Dumba Gabriela
.

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care, drogat fiind, a intrat cu mașina în două grupuri de opt tineri la 2 Mai, iar doi studenți au murit, rămâne în arest preventiv, conform deciziei definitive luate marți de Tribunalul Constanța. Vlad Pascu solicitase revocarea măsurii arestării preventive și înlocuirea cu o altă măsură, una mai blândă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cursul dimineții de marți, Vlad Pascu a ajuns la Tribunalul Constanța, unde a așteptat să apară în fața completului de judecată. El a contestat măsura arestării preventive și cere ca aceasta să-i fie înlocuită cu o măsură mai puțin restrictivă. În prima instanță, Judecătoria Mangalia i-a respins această cerere, contestația ca fiind nefondată, însă Vlad Pascu a făcut recurs.

73a41dcd4dbdf4d82111a743f6163b9873a41dcd4dbdf4d82111a743f6163b98

Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai, rămâne în arest

În 28 decembrie, Judecătoria Mangalia a menținut decizia de arestare preventivă a lui Vlad Pascu, cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Vlad Pascu a atacat decizia Judecătoriei, iar Tribunalul Constanţa i-a respins ca nefondată contestaţia.

Decizia luată miercuri de Tribunalul Constanța este definitivă.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au dispus trimiterea în judecată a lui Vlad Pascu pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. În ce ipostaze romantice s-au afișat împreună, în America: „Nu se putea altfel

Citește și: „Mă întrețin singură de la 20 de ani și mi-am întreținut și bărbatul aproape 10 ani. Oana Roman continuă atacul la adresa lui Marius Elisei

Citește și: Cum s-au cunoscut și s-au împrietenit Georgiana Lobonț și Andreea Bănică: „Știi că rămâi sora mea pe veci…. De ce a izbucnit în lacrimi pe scenă artista de muzică populară / EXCLUSIV

În tragedia din stațiunea 2 Mai au murit doi tineri, din cauza lui Vlad Pascu

Accidentul a avut loc în 19 august, pe DN 39, în apropierea localităţii Vama Veche, după ce Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de opt tineri care mergeau pe marginea drumului.

Roberta Marina Dragomir (20 de ani) și Sebastian Andrei Olariu (21 de ani), ambii fiind studenți la Facultatea de Geografie a Universității București, au murit pe loc. Alți trei tineri au fost răniți.

La zece zile de la accident, șeful Poliției Române, Benone Matei, a avut prima ieșire publică, la Constanța, pentru instalarea unei noi conduceri a Poliției Județene. El a vorbit despre mai multe „erori impardonabile' în acest caz, spunând că „100% accidentul putea fi evitat'.

Revoltător este că procurorii susțin că de vină nu ar fi numai Vlad Pascu pentru tragedia care a avut loc la 2 Mai, ci și pietonii, pentru că 'deplasarea necorespunzătoare a pietonilor a făcut astfel ca un cumul de factori să ducă la producerea acestei tragedii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton