Vlad Pascu va fi internat într-o clinică din Constanța. Autorul accidentului din 2 Mai susține că are nevoie și de psihiatru: "E chiar mai greu decat în regim închis"

 Dumba Gabriela
.

Vlad Pascu a obținut de la judecători acceptul pentru a fi dus la spital pentru investigații medicale, la mai bine de un an de la tragicul accident din 2 Mai, în care a accidentat mortal doi tineri. Avocații lui Vlad Pascu susțin că acuzatul are probleme de sănătate și a cerut și ajutorul unui psihiatru pentru a putea rezista în detenție.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Vlad Pascu nu a fost adus, marți, la termenul de la Tribunalul Constanța. Nu a putut fi audiat nici prin videoconferință, deoarece, spun apărătorii săi, a fost o problemă tehnică la sistemul Penitenciarului Poarta Albă. El a fost reprezentat însă de avocați.

accident-2-Mai-accident-2-Mai-

Vlad Pascu, transferat din penitenciar într-o clinică din Constanța

Vlad Pascu va fi dus la unul din spitalele constănțene pentru investigațiile medicale pe care le-a cerut, dar după termenul de judecată pe fond din 20 septembrie. Deși părinții ar fi vrut ca acesta să fie investigat la o clinică în București, ei bine, nu este posibil, el va fi internat la Constanța.

„În ceea ce privește cererile de control medical, în parte au început să fie soluționate și în sens pozitiv astfel că urmează o procedură de internare în afara penitenciarului pentru consultații, în special problemele clinice cu care s-a născut respectiv la inimă și la rinichi„, a declarat avocata Sorina Stoica, potrivit ZIUA de Constanța.

Autorul tragicului accident de la 2 Mai a afirmat că are nevoie și de un psihiatru, căci nu mai poate îndura regimul strict din închisoare.

„Nu pot să fac nimic nici în speța cu educația în penitenciar, până când o persoană nu e condamnată. E chiar mai greu decat în regim închis! Am încercat să aduc profesori, s-a respins acest lucru. Pentru mine e un timp care se scurge fără sens. Aș putea face lucruri benefice pentru mine dacă aș fi lăsat la domiciliu. Sunt conștient. Tot ce îmi doresc este să-mi văd din nou familia, să ii iau în brațe, am avut vizite doar la geam. Să mai fiu lângă familie o lună, două, de zile până îmi ispășesc pedeapsa. Mi-o asum. În speța de sustragere sau… că m-aș apuca din nou de droguri… având în vedere presiunea mediatică… că de la 13 ani mă droghez, sunt lucruri exagerate. Am avut o adicție. E mult exagerată în presă! Nu are legătură cu situația mea reală', a declarat Vlad Pascu.

Citește și: Adrian Nartea a povestit cum a decis să facă echipă cu nepotul Monicăi Davidescu, Cosmin Vîjeu, la Asia Express: „Participarea nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape 8 luni' / EXCLUSIV

Citește și: Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…' Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Avocații lui Vlad Pascu dau vina pe tinerii uciși în accidentul din 2 Mai și susțin că aceștia erau beți

Avocații lui Vlad Pascu dau vina pe victimele acestuia și susțin că cei doi tineri uciși în stațiunea 2 Mai au consumat cantități mari de alcool înaintea tragediei.

Pentru prima dată, avocatul Alin Trandafirescu susține că în rapoartele necropsiei victimelor ar apărea valori care indică un consum de alcool.

„În corpul persoanelor decedate s-a găsit alcool în sânge și în urină, cantități destul de mari în sensul de 0,7 spre 1 la mie. Cred că acest element pe care îl regăsim în raportul de necropsie, care este probă în dosarul penal, ar trebui analizat strict ca circumstanță de comitere a infracțiunii, cum ne spune de altfel textul legal pe care îl invocăm la momentul înlocuirii arestului preventiv cu cel la domiciliu”, a declarat avocatul.

Pe 19 august 2023, Vlad Pascu a intrat cu maşina într-un grup de pietoni în apropiere de 2 Mai. În urma impactului, doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi.
 
Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului şi a fost găsit apoi de poliţişti în Vama Veche. Anchetatorii au stabilit că el se afla sub influenţa mai multor substanţe interzise, printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină.
 
El a fost trimis în judecată, în luna octombrie, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton