Vlad Pascu susține că are nevoie de psihiatru și cere să fie eliberat din arest. Părinții victimelor se revoltă: "Dispare din țară! Instantaneu! În secunda 2, da? Pentru că știm cine este familia Pascu!"

 Dumba Gabriela
.

Vlad Pascu ar vrea să scape de arestul preventiv la aproape un an după ce a ucis doi tineri în staţiunea 2 Mai și motivează cerința prin nevoia de a merge la psihiatru. Părinții Robertei, tânăra ucisă de șoferul drogat, se revoltă la o astfel de situație și sunt convinși că Vlad Pascu va dispărea din țară, imediat ce va fi repus în libertate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Judecătoria Mangalia a amânat miercuri pentru 20 septembrie judecarea în procesul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a accidentat mortal doi tineri şi a rănit alţi trei, anul trecut în localitatea 2 Mai. Pe de altă parte, părinții tinerilor uciși sunt convinși că acesta va fugi din țară dacă este eliberat din arestul preventiv.

ce-a-aparut-la-mormantul-lui-sebastian-olariu-tanarul-ucis-de-vlad-pascu-in-statiunea-2-maice-a-aparut-la-mormantul-lui-sebastian-olariu-tanarul-ucis-de-vlad-pascu-in-statiunea-2-mai

Vlad Pascu vrea la psihiatru pentru că nu mai suportă arestul preventiv

Vlad Pascu a susținut în fața instanței că are recomandări de la patru medici, printre care și un psihiatru, și trebuie să meargă la psihiatru şi la dezintoxicare pentru a-şi urma tratamentul.

El şi-a început pledoaria prin a-şi cere scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. A spus că e pe deplin conştient de ce a făcut şi că tot acest timp petrecut în spatele gratiilor l-a făcut să-şi reevalueze ideile şi că îşi doreşte să devină un om mai bun. Vrea, însă, să fie condamnat cât mai repede, dar ar vrea să fie, totuşi, trimis în arest la domiciliu pentru că, spune el, nu a mai putut să-şi îmbrăţişeze familia.

Avocaţii lui au mai spus că are grave probleme de sănătate, iar în penitenciar nu poate beneficia de tratamente. „Este o persoană care s-a născut cu un singur rinichi, deci asta este afecțiunea. A solicitat anumite controale în afara rețelei de penitenciar, lucru care i-a fost respins', susține Alin Trandafirescu, avocatul lui Vlad Pascu.

Între timp, o decizie în acest dosar a fost amânată pentru 20 septembrie.

Decizia de amânare a fost dispusă de instanţă din cauza faptului că nu au fost finalizate expertizele medico-legale pentru persoanele rănite în urma accidentului, făcute la solicitarea avocatului acestora. Expertizele sunt efectuate la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) Bucureşti şi, în funcţie de concluzia medicilor legişti, ar putea fi schimbată încadrarea juridică în cazul lui Pascu, din vătămare corporală, în vătămare corporală cu circumstanţe agravante.

Citește și: Vica Blochina a pierdut un nou proces, după ce a fost dată în judecată de asociația blocului în care locuiește. Ce acuzații i se aduc și ce sumă mare trebuie să achite

Citește și: „Nadia, Hagi și Ilie Năstase nu fac la un loc cât el, din punct de vedere intelectual. Este un exemplu extraordinar și pe plan mondial’. CTP l-a comparat pe David Popovici, la 19 ani, cu legendele sportului românesc

Părinții tinerilor uciși de Vlas Pascu sunt revoltați

Mama Robertei Dragomir, tânăra ucisă în accident, a declarat, despre noua cerere a lui Vlad Pascu, că „este învățat ce să spună de avocații lui' și că „nu e sincer'.

„M-a mirat cererea lui, vrea să fie eliberat să își îmbrățișeze părinții, dar până acum de ce nu i-a îmbrățișat cât a fost în libertate. Roberta și Sebi nu se mai întorc acasă, ca noi, părinții lor, să-i îmbrățișăm. Dacă se va da în arest la domiciliu, poate dispărea. Îmi spune mie să-l credem pe cuvânt. Nu-l credem pe cuvânt. Vrea tratament… da, este suferind, vrea tratament.

Pe copiii noștri nu-i mai doare nimic. De ce părinții lui nu s-au îngrijit când trebuia de el, atunci trebuia să aibă grijă de el, să-l supravegheze. Acum vrea să învețe, probabil în octombrie începe facultatea și de asta vrea la domiciliu, să învețe, mai are puțin și începe facultatea. Nu mi s-a părut sincer. Este învățat ce să spună de avocații lui.', a declarat mama Robertei, potrivit Antena 3.

„Dispare din țară! Instantaneu! În secunda 2, da? Pentru că știm cine este familia Pascu! Ai fost capabil să deschizi ușa? Ai fost capabil să pornești motorul? Ai fost capabil să pornești de pe loc cu mașina? Ești responsabil! A făcut-o, să o tragă, da?', a completat tatăl Robertei.

„Lipsesc două rapoarte de expertiză, prin care să se determine cu exactitate ce vătămări au suferit Ionescu și cealaltă persoană vătămată.', a declarat Gabriel Hozoiu, avocatul familiei Dragomir.

Rezultatul expertizelor va cântări mult în stabilirea daunelor morale pe care le vor primi victimele și i-ar putea aduce lui Vlad Pascu 6 luni în plus la pedeapsă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton