Vlad Pascu și părinții lui, Miruna și Mihail, au fost trimiși în judecată de către procurorii DIICOT. Ce acuzații le sunt aduse celor trei

 Oana Pantazi
.

După ce el a omorât doi tineri în accidentul de la 2 Mai, Vlad Pascu și părinții lui au fost trimiși în judecată. Tânărul care s-a urcat drogat la volan a distrus mai multe vieți, inclusiv pe cele ale părinților săi, Miruna și Mihail Pascu. Iată pentru ce au fost trimiși toți trei în judecată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlad Pascu și părinții lui, Miruna și Mihail, au fost trimiși în judecată. Pe 19 august, Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani s-a urcat drogat la volanul mașinii sale și a intrat într-un grup de 8 tineri, în localitatea 2 Mai. Din nefericire, doi dintre tineri au fost ucisi pe loc. Acum, atât tânărul, cât și părinții săi se confruntă cu o serie de acuzații grave – trafic de droguri, influențarea martorilor și muniție deținută ilegal.

accident-2-mai-masinaaccident-2-mai-masina

Vlad Pascu și părinții lui, Miruna și Mihail, au fost trimiși în judecată

Vlad Pascu se află în arest preventiv din 20 august, la o zi după ce a ucis doi tineri. Acesta era drogat în momentul accidentului. De altfel, analizele de sânge recoltate au confirmat prezența unui cocktail de substanțe narcotice în organismul lui Vlad Pascu înainte de a se urca la volan. Mai mult, deși el a declarat altceva, pe camerele de supraveghere se poate observa că tânărul circula haotic și cu viteză.

Citește și: Cine este Maru, tânărul care îi vindea droguri lui Vlad Pascu. A intrat în Spitalul Floreasca și a distrus mai multe bunuri: „Sunt rupt în gură și beat. Mă duc să fur niște droguri…'

Citește și:Vlad Pascu, adus în cătuşe de la Constanţa la DIICOT Bucureşti. Primele declarații ale șoferului drogat din 2 Mai: „Nu pot da timpul înapoi!'

Citește și:Rudele victimelor ucise de Vlad Pascu la 2 Mai cer reîncadrarea faptei din ucidere din culpă în omor calificat: „Au fost audiați și ceilalți doi tineri care au fost răniți. Situația…'

„În fapt, la data de 06.09.2023, a fost înregistrat la DIICOT, Structura Centrală, denunţul formulat de numitele (…), prin care sesizau faptul că în urmă cu trei luni, numitul Vlad Pascu, cu domiciliul în Bucureşti, str. Tipografilor, organiza la domiciliul său petreceri unde punea la dispoziţia participanţilor diferite droguri de risc (cannabis şi xanax) şi de mare risc (de exemplu cocaină), iar o parte din aceste droguri erau furnizate de mama numitului Vlad Pascu', se arată în documentul procurorilor.

Vlad Pascu este arestat în dosarul în care este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa substanţelor interzise şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, după ce, drogat fiind, a ucis doi studenți la 2 Mai. Tânărul este cercetat, de asemenea, de DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc și punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri.

Ce acuzații i se aduc Mirunei Pascu

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, a fost și ea arestată preventiv pentru 30 de zile. Femeia este acuzată că a încercat să o șantajeze pe fosta iubită a fiului ei după accident. De asemenea, mama tânărului este suspectă că i-a furnizat droguri lui Vlad Pascu. Miruna Pascu este acuzată de infracțiuni contra înfăptuirii justitiei, fiind suspectată că ar fi încercat să șantajeze martori din dosarul în care este cercetat fiul său.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în mod conștient și deliberat, inculpata a exercitat presiuni de natură să constrângă moral o persoană, pentru a o determina să nu dea declarații de martor sau să facă declarații mincinoase, într-o cauză instrumentată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța privind infracțiunile de deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu', nota DIICOT.

Ce acuzații i se aduc lui Mihail Pascu

Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul în jurnaliști, la ieșirea din sediul DIICOT. Chemat la audierile de la DIICOT în calitate de martor, pe data de 14 septembrie, Mihai Pascu a avut o ieșire nervoasă în încercarea de a scăpa mai repede de întrebările jurnaliștilor și a lovit doi cameramani. Nu a fost un accident, ci un gest intenționat pentru că tatăl lui Vlad Pascu a accelerat în mijlocul jurnaliștilor, fără a ține cont că îi va lovi pe oameni.

Mihai Pascu a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce la percheziţiile făcute la locuinţa sa a fost găsită muniţie deţinută ilegal.

Ulterior, Poliția Capitalei a anunțat că Mihai Pascu este cercetat și pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton