"Am business-uri de mai mulți bani decât voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața”. Vlad Pascu, șoferul care a provocat tragedia din 2 Mai, afirmații șocante pe Internet. Cum se lăuda înainte de accident

 Radulescu Ruxandra
.

Acum ceva timp, Vlad Pascu, șoferul care a provocat tragedia din 2 Mai, făcea unele afirmații șocante pe Internet. Vlad Pascu, șoferul de 19 ani, care a cauzat accidentul din stațiunea 2 Mai, aflându-se la volan sub influența drogurilor, provine dintr-o familie foarte înstărită. Părinții săi ar avea mai multe proprietăți în zona Herăstrău, iar tatăl lui Vlad Pascu ar locui într-o vilă de lux din zona Presei Libere. Aceste proprietăți ar fi fost însă obținute prin cămătărie și alte escrocherii. De asemenea, pe platforma Reddit, circulă un clip șoccant, în care Vlad Pascu se laudă cu proprietățile pe care le-ar deține.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vlad Pascu, șoferul care a provocat tragedia din 2 Mai, afirmații șocante pe Internet. Accidentul din 2 Mai, în urma căruia doi tineri de 21, respectiv 22 de ani și-au pierdut viața, după ce un șofer în vârstă de 19 ani, aflat sub influența drogurilor, i-a lovit în plin, scoate la iveală detalii neașteptate despre familia ucigașului. Se pare că părinții lui Vlad Pascu, Pascu Claudiu Mihai și Pascu Miruna, ar deține zeci de apartemente, posedate ilegal prin activități de cămătărie și ar exista mai multe procese în desfășurare, din cauza acestei situații, notează spynews.ro.

Vlad Pascu, șoferul care a provocat tragedia din 2 Mai, afirmații șocante pe Internet

Părinții lui Vlad Pascu ar deține mai multe proprietăți în zona de nord a Bucureștiului, mai exact în Herăstrău. Pascu Claudiu Mihai, tatăl șoferului ucigaș, ar deține o vilă de lux, situată în spatele Casei Presei din București. Potrivit experților imobiliari, locuința s-ar ridica la suma de 3 milioane de euro. Părinții lui Vlad Pascu ar deține mai multe blocuri și apartamente exclusiviste, iar tatăl șoferului ar locui într-un mic asamblu rezidențial format din vile.

Citește și: „Crimă cu premeditare. A fost antrenat de părinți și aruncat între oameni ca un terorist sinucigaș”. Cristian Tudor Popescu, reacție dură către Vlad Pascu, șoferul care a omorât doi tineri, în accidentul de la 2 Mai

Citește și: Şoferul drogat, care a ucis doi tineri în 2 Mai, ar fi fost prins cu droguri şi la 13 ani. Dezvăluiri șocante despre Vlad Pascu

Mihaela Ciocea, o fostă judecătoare de la Curtea de Apel București, a dezvăluit mai multe detalii despre tatăl șoferul lui drogat. Aceasta susține că ar fi luat parte la în care a fost implicat Mihai Pascu, tatăl șoferului ucigaș, și susține că le-ar fi dat banii oamenilor cu camătă, iar mai apoi le lua casele. Omul de afaceri i-ar fi executat silit pe cei cărora nu le dădea chitanță, deși aceștia îi dădeau banii.

'Prin anul 2000, pe când eram judecător începător la Judecătoria Sectorului 3 din București, acest „investitor imobiliar”, Mihai Pascu, era nelipsit din ședințele instanței . Avea zeci de litigii cu români cărora le imprumutase bani cu camătă și le luase apoi apartamentele cu care aceștia garantasera împrumutul. Nu pentru că oamenii nu își platisera datoriile, ci pentru că, în momentul când aceștia restituiau împrumutul sau ratele la împrumuturi, nu le mai dădea chitanță. Apoi, îi și executa silit.

Mihai Pascu avea avocați, dar era tot timpul prezent el însuși în instanță, deoarece se prevala și de aspectul lui de om serios, cu aspect de tip fin, înalt, cu plete, semănând mai mult a rocker decât a escroc.

În aceste condiții, credeți ca a avut vreo reținere să plătească la DIICOT sau să recurgă la traficul de influență, pentru ca aceasta structură să renunțe la urmarirea penală a fiului său ?

Cine își mai amintește că înșelarea oamenilor de către cămătari a fost în anii 90 și la începutul anilor 2000 un fenomen de masă, căruia i-au căzut victime sute de mii de oameni?', este o parte scris de mesajul scris de Mihaela Ciocea, pe Facebook.

Ce spune Vlad Pascu într-un clip șocant pe social-media

Un alt aspect șocant în ceea ce privește comportamentul lui Vlad Pascu este prezentat chiar într-un clip scurt de pe platforma de socializare Reddit. În filmulețul respectiv, Vlad Pascu apare alături de o prietență. Cei doi se laudă ca fiind consumatori de  benzodiazepine și oxicodonă. Șoferul ucigaș se lăuda și cu banii pe care i-ar avea. Filmarea poate fi vizionată AICI.

Țin să fac dovada că pe numele meu am business-uri de mai mulți bani decât faceți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața', spune Vlad Pascu.

Potrivit HotNews.ro pe numele lui Vlad Pascu nu există vreo firmă, însă, conform termene.ro, Vlad Pascu nu deține nicio afacere pe numele său.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton