"Mă doare în cot de părerea lumii". Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, convorbire șocantă cu mama lui, în arest. Femeia plănuia să-l scoată din închisoare pe motive medicale

 Dumitrache Laura
.

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a condus sub influenta drogurilor și a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai, a avut o convorbire șocantă cu mama lui, în timpul arestului. Mama acestuia avea în plan să își scoată fiul din închisoare pe motive medicale. Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru că a șantajat martori din dosarul în care e cercetat fiul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, convorbire șocantă cu mama lui, în arest. Vlad Pascu a fost arestat, după ce a ucis doi tineri, lovindu-i cu mașina, la 2 Mai, în timp ce conducea drogat. Ulterior, mama sa, Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru șantaj. Procurorii au interceptat convorbiri telefonice pe care Miruna Pascu le-a avut cu fiul ei, Vlad Pascu.

miruna pascu arestatmiruna pascu arestat

Câteva dintre interceptări au fost publicate de Antena 3. În convorbira pe care Vlad Pascu a avut cu mama lui, acesta declara că nu îi pasă de gurla lumii. Mai mult, Miruna Pascu plănuia să îi dacă un dosar medical fiului ei pentru a-l scoate din închisoare.

Citește și: Percheziții acasă la familia și prietenii lui Vlad Pascu. Mama tânărului care a provocat tragedia de la 2 Mai a încercat să șantajeze martori din dosarul accidentului

Citește și:Tânăra care a denunțat-o la DIICOT pe mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, declarații șocante: „M-a amenințat cu…”/ Miruna Pascu și-a recunoscut vina

Citește și:„Lasă, că dau un telefon cuiva. O să-și ceară scuze polițistul ăla”. Dialog halucinant între Vlad Pascu și tatăl lui, în noaptea accidentului de la 2 Mai

Citește și:Tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat din 2 Mai, a intrat cu scuterul în jurnaliști, la ieșirea de la DIICOT. A lovit doi cameramani

Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, convorbire șocantă cu mama lui, în arest

Vlad Pascu s-a urcat drogat la volanul mașinii sale și a intrat într-un grup de opt tineri, omorând doi dintre ei, la intrare în localitatea 2 Mai. Tânărul de 19 ani se află în arest preventiv și este acuzat de ucidere din culpă, vătămare din culpă, fugă de la locul faptei și conducerea unui vehicul sub influenta substantelor interzise.

De asemenea, Vlad Pascu este urmărit penal pentru detinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri și punerea la dispoziție a locuintei pentru consumul ilicit de droguri. Mama lui Vlad Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce a încercat să șantajeze martori din dosar. Recent, a apărut o convorbire halucinantă între Vlad Pascu și mama lui. Tânărul de 19 ani îi spune mamei sale cum se simte la închisoare, cu cine stă în celulă, dar și ce planuri de viitor are. De asemenea, Vlad îi spune mamei sale că nu îl interesează ce crede lumea despre el. Miruna Pascu îi spune fiului că plănuiește să îi facă dosar medical pentru a-l scoate din închisoare.

„MIRUNA PASCU: Vedem. Ți-am zis, eu vreau să-ți fac dosar medical să te trimită la Rahova. Să te trimită pe aici, pe Rahova. Vedem…

VLAD: Pe Rahova?

MIRUNA PASCU: Da. Este centru de tratare de dependențe, dar vedem, ți-am zis că n-am.

VLAD: Cu dependențe și cu o boală, pe caz de boală să mă țină pe spital.

MIRUNA PASCU: E cel mai bun centru. Adică cel mai curat, și așa, e cel pe care-l prezintă ăștia când vin oficial de afară. Dar îți repet, eu nu am prea multe relații în domeniul ăsta și nici prea multe cunoștințe. M-a ferit Dumnezeu.

VLAD: Mmm.. bine!

MIRUNA PASCU: Primul lucru pe care trebui să-l fac e să fac dosar medical. Cu siguranță trebuie să-ți fac în primul rând dosar medical și după aia, încet, încet… Tu cu cine mai ești acum în camera aia?

VLAD: Ah, e ok acum. Mai sunt doar cu băiatul ăla de care ți-am zis că nu avea de mâncare și astea. Am stat, a fost super caraghios chiar. Și ne-a mai băgat pe încă un domn care e comisar la garda de mediu, e în vârstă, are aproape șaizeci de ani, e la locul lui

MIRUNA PASCU: Eh, asta e și ideea. Așa trebuie și tu să fii de acum încolo, nu să fii cu nebuni.

MIRUNA PASCU: Crede-mă că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din asta. Și nu le fac gratis. Înțelegi? Niște pretenții de nu-ți mai povestesc, dar încerc orice să fac, dar nu mai veni cu… Deci nu știu.

VLAD: Crede-mă că mă doare așa de puțin de părerea la toată lumea.

MIRUNA PASCU: Dar nu e vorba de părere. E vorba de faptul că astea au niște repercusiuni legale. Eu despre părerea lor, mă doare și pe mine tot în cot.

VLAD: În situația în care sunt acum mă interesează foarte puțin că se uită lumea urât la mine pe stradă, în viitor.'

Miruna Pascu a avut probleme cu legea și în trecut

Miruna, mama lui Vlad Pascu, a avut probleme cu legea și în trecut. Pe 2 octombrie 2020, aceasta a fost dată în judecată de o firmă care efectuase mai multe lucrări la instalațiile sanitare termice și de ventilație la unul din blocurile pe care familia Pascu le detine în București. Conform datelor publicate pe portalul instantelor de judecată,reclamantul a solicitat obligarea Mirunei Pascu la plata sumei de 9.389,10 lei, contravaloarea serviciilor prestate, dar și la plata dobânzii contractuale de 1% din suma datorată pentru fiecare zi de întârziere, începând cu data de 06.07.2018 și până la data plăţii efective a debitului, conform contractului ce fusese semnat între părți.În fața judecătorilor, Miruna Pascu a specificat că devizul nu este semnat și însușit de ea, neexistând un acord al său pentru realizarea acestor lucrări și nici pentru valoarea acestora. 

Reamintim că, la data de 19 august 2023, Vlad Pascu a provocat un accident mortal, în localitatea 2 Mai. Tânărul s-a urcat la volanul masinii sale, aflându-se sub influenta substantelor interzise și a intrat într-un grup de tineri. Din păcate, Roberta și Sebastian au murit pe loc în urma impactului, lăsând in urmă multă durere. Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de autorități după putin timp. În prezent, Vlad Pascu este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton