Wizz Air mută unele zboruri din România, începând cu 24 septembrie 2023. Anunțul făcut de compania aeriană

.

Începând cu 24 septembrie 2023, Wizz Air a anunțat că va muta unele zboruri din România. În ultimele luni, compania aeriană a avut mai multe întârzieri sau anulări imprevizibile, care au perturbat planurile de călătorie ale pasagerilor. Iată ce schimbări au fost anunțate pentru sfârșitul acestei luni!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, sute de cetățeni români și-au exprimat nemulțimirile referitoare la compania aeriană Wizz Air, pe fondul zborurilor anulate sau întârziate. Începând de la sfârșitul acestei luni, se pare că mai multe curse vor fi mutate, după cum au anunțat reprezentanții companiei.

Citește și: „Gestul tău este o prostie și o blasfemie”. Mariana Moculescu, mesaj dur pentru Loredana Groza, după ce a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu

Citește și: Cine este Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, ce măsoară 62 de centimetri. Reacția juraților Chefi la cuțite când au văzut-o în platou: „Sunt șocat. Nu, nu e păpușă…'

Citește și: Irisha a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident grav: „Am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și ascuțit, în zona creierului mic”

Citește și: Cum arată mama lui Răzvan Botezatu. A serbat-o la munte, pe banii iubitului său: „Am adus-o acasă, din Germania, pentru că…'/ EXCLUSIV

Wizz Air mută mai multe zboruri din România

Wizz Air va muta, începând din 24 septembrie 2023, zborurile de pe Aeroportul Internațional Transilvania din Târgu Mureș către Dortmund la Aeroportul Koln – Bonn.

Zborurile vor fi operate cu o frecvenţă de două zile pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică, iar începând cu 29 octombrie zborurile vor fi efectuate în zilele de joi şi duminică.

Oraşele Koln şi Dortmund se află la o distanţă de aproximativ 90 de kilometri, fiind parte a aceluiaşi land: Renania.

Aeroportul Koln-Bonn este un aeroport internațional situat în rezervația naturală Wahner Heide, la 15 km sud-est de centrul orașului Koln și la 16 km nord-est de Bonn.

Unde pot depune plângere clienții Wizz Air

În cazul zborurilor anulate sau întârziate, cetăţenii români pot depune sesizări pe site-ul Centrului European al Consumatorilor România pentru rezolvarea problemelor cu compania Wizz Air.

„Acest site este pus la dispoziţia consumatorilor români de Uniunea Europenă, pentru rezolvarea problemelor şi recuperarea prejudiciilor. Este important de reţinut că Protecţia Consumatorului – ANPC nu poate interveni şi nu poate aplica amenzi în acest caz, deoarece Wizz Air nu are reprezentanţă în România”, se menţionează într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Ministerului Economiei.

Sursa foto: facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton