Zelenski i-a trimis un bilet scris de mână lui Vladimir Putin. Ce a răspuns liderul de la Kremlin

 Dumitrache Laura
.

Zelenski i-a trimis un bilet scris de mână președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Liderul Ucrainei ar fi trimis mesajul prin Ramon Abramovici, care încearcă să oprească războiul, după ce a fost sancționat pe Occident. Patronul Chelsea a zburat între Istanbul, Moscova și Kiev pentru a transmite mesajul lui Volodimir Zelenski.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Negocierile dintre Rusia și Ucraina continuă. Delegațiile ucraineană și rusă s-au întâlnit la Istanbul încă de luni, 28 martie, până miercuri, 30 martie pentru o nouă rundă de negocieri. Volodimir Zelenski a afirmat într-un interviu acordat jurnaliștilor ruși independenți, că Ucraina este pregătită să accepte „garanţiile de securitate şi neutralitate și statutul denuclearizat' cerute de Rusia.

volodimir zelenskivolodimir zelenski

Roman Abramovici ar fi fost mesagerul biletului pe care Volodimir Zelenski i l-a scris lui Vladimir Putin. Patronul lui Chelsea încearcă să-l convingă pe liderul de la Kremlin să oprească atacul asupra Ucrainei, după ce a fost sancționat de Occident.

Citește și: Totul despre Volodimir Zelenski! Cum a ajuns din comediant președinte și cum a devenit inamicul nr. 1 al Rusiei:„Make love not war!

Citește și: Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu Zelenski despre situația critică din Ucraina:„România va continua să aibă grijă de fiecare cetățean care sosește în țara noastră'

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească 10 kilograme, fără dietă:„Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!'

Citește și; Cum arată iubita lui Pepe, însărcinată în 5 luni:„Am vrut să văd cum îți stă cu burtică și cu băiat'

Zelenski i-a trimis un bilet scris de mână lui Vladimir Putin

Volodimir Zelenski i-ar trimis un bilet scris de mână lui Vladimir Putin. Conform The Times, președintele ucrainean i-a înmânat mesajul lui Roman Abramovici, pentru a i-l înmâna lui Putin. Conform sursei citate mai sus, președintele echipei de fotbal Chelsea ar fi plecat săptămâna trecută în Rusia cu un avion privat Hawker 800XP, de pe aeroportul Ataturk din Istanbul.

Același avion a plecat în aceeași seară de pe aeroportul Vnukovo din Moscova și s-a întors la Istanbul, timp în care Abramovici s-ar fi întâlnit în secret cu Putin. Acesta i-ar fi dat biletul scris de mână de Zelesnki, care descrie poziția Ucrainei în condițiile de pace.

Ce răspuns i-a dat Vladimir Putin lui Zelenski

Potrivit sursei de mai sus, când i-a înmânat lui Putin mesajul președintelui ucrainean, liderul de la Kremlin s-ar fi enervat. Răspunsul acestuia la mesajul lui Zelenski ar fi fost: „Spune-le, îi voi distruge”.  Abramovici a fost sancționat de Occident, odată cu invadarea Rusiei în Ucraina. Roman Abramovici se află în cercul de apropiați ai lui Vladimir Putin, iar activele sale au fost înghețate în Marea Britanie.

O nouă rundă de negocieri

Delegațiile rusă și ucraineană se vor întâlnit astăzi față în față în Turcia, pentru o nouă rundă de negocieri. Ultimele negocieri au avut loc în format fizic în Antalya, pe 10 martie. A fost organizată o reuniune între miniștrii de externe rus și ucrainean, Serghei Lavrov și Dmitrio Kuleba. Negocierile ruso-ucrainene se desfășoară cu mare dificultate. Lavrov a acuzat Kievul că își schimbă poziția constant.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton