TOP 5 zodii narcisiste. Ce ascund sub chipul frumos

 Dumitrache Laura
.

TOP 5 zodii narcisiste. Narcisismul este un subiect dezbătut peste tot, iar fiecare dintre noi este mai mult sau mai puțin narcisist. Persoanele narcisiste au foarte multă încredere în sine și nu acceptă părerea celor din jur. De asemenea, acestea se consideră superioare, cred că pot domina cu ajutorul calităților pe care le au și se pot detașa foarte repede de alte persoane.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În horoscop există cinci zodii care pot cădea în patima egoismului și care se gândesc în mod exagerat la propria persoană. Acestea nu-și pot lua ochii din oglinda și care nu iubesc pe nimeni mai mult decât se iubesc pe ele însele.

TOP 5 zodii narcisiste. Berbec

Nativii născuți în zodia Berbec sunt lideri înnăscuți și au tendința de a-i ghida pe ceilalți. Cu toate astea, controlul pe care îl au asupra oamenilor din jur poate fi exagerat, iar scopul pentru care fac aceasta reprezintă un bine personal.

Mândria poate accentua tendința Berbecului de a rezista într-o direcție anumie, chiar dacă a constat că nu este tocmai cea mai bună. Cu toate astea astea, nativii berbec se pot bucura de relații sănătoase, având în vedere că sunt o zodie carismatică.

Citește și: 4 zodii care critică oamenii prea mult

Citește și: Cele 4 zodii norocoase pe plan amoros

Citește și: Un om de afaceri rus oferă o recompensă de 1 milion de dolari pentru prinderea lui Putin:”Căutat: viu sau mort”

Citește și: Oase, despre participarea la Dancing on Ice:„Eu am înnebunit, nu m-am așteptat'

Taur

Persoanele născute în zodia Taur sunt focusate mai mult spre valorile materiale, spre artă, spre o viață bună, plină de confort și securitate. Dacă sunt puși în fața riscului de a pierde confortul și bogăția, pot deveni egoiști, gata să facă tot ce le stă în putere pentru a-și apăra statutul.

Nativii Taur au multă încredere în ei și sunt încăpățânați. Întotdeauna vor încerca să se pună pe ei într-o lumină favorabilă.

Leu

Nativii Leu au multă încredere în propria persoană, iar uneori se pot simți superiori celor din jur. Totodată au nevoie de atenția acestora, iar uneori pot face alegeri greșite care să îi arunce în sfera egoismului.

Se pot folosi de șarmul lor pentru a-i manipula pe cei din jur , în așa fel încât să obțină scopul dorit.Pot cere fără să ofere nimic în schimb, lăsând o mare dezamăgire între ei și ceilalți.

Capricorn

Persoanele născute în zodia Capricorn sunt inteligente și foarte bine organizate. Chiar și așa, acestea pot urmări cu atâta ardoare un scop, încât nu vor mai fi atente la nevoile celorlalți. Pot încerca să înlăture alte persoane competente care încearcă să ajungă la același scop, dar nu întotdeauna aleg să facă acest lucru în mod corect. Capricornii sunt persoane altruiste, implicate în acțiuni cu valori etice.

Pești – top zodii narcististe

Nativii Pești pot citi adevărul evident, dar și cel ascuns în umbrele sufletului unui om. Peștii pot vedea riscuri pe care alții le ignoră, iar drumul pe care îl aleg pentru rezolvarea unei probleme este just și curat.

Chiar și așa, pot cădea în capcana plăcerilor și serviciilor. Acestora le place ca cineva să își asume ceva în locul lor. Pot profita de cei din jur care sunt prea buni cu ei, prea serviabili. În anumite situații, pit deveni egoiști și manipulatori.

Sursa: Kudika

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton