Aida Parascan, fosta câștigătoare MasterChef, s-a trezit din anestezie în timp ce era operată de medici: „Eu începeam să simt durere. Auzeam vocile...”

 Ifrim Georgiana
.

Aida Parascan a trecut prin clipe de coșmar, după ce s-a trezit din anestezie, în timp ce se afla pe masa de operație. Fosta câștigătoarea MasterChef a ajuns de urgență, la spital, după o perioadă stresantă și haotică, iar medicii au diagnosticat-o cu apendicită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aida Parascan a fost desemnată câștigătoarea MasterChef, în 2013. Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, tânăra a povestit un moment marcant din viața ei. În timp ce era operată de apendicită, aceasta s-a trezit din anestezie, cu dureri cumplite, și auzea vocile medicilor. În 2021, concurenta show-ului culinar trecut print-o mare suferință, după ce a pierdut o sarcină.

aid9aid9

Citește și: „Par de neînlocuit, dar ar fi bine să nu uităm că…”. Ce spune Aida Parascan, fosta câștigătoare Masterchef, despre demisia juraților Chefi la Cuțite

Citește și: „Ne-am rostogolit de trei ori. Dacă nu mergea cu 50 la oră aș fi murit”. Aida Parascan a fost implicată într-un grav accident auto / În ce stare se află acum

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, aspru criticați că le-au cumpărat fiicelor tablete, de Moș Nicolae: „Miroase a laudă aici! Sunt foarte multi copilași sărmani care s-ar bucura la o ciocolată'

Citește și: Miruna Pascu, mama șoferului drogat care a ucis doi tineri în accidentul de la 2 Mai, scapă de arestul la domiciliu. Femeia va fi plasată sub control judiciar

Aida Parascan, fosta câștigătoare MasterChef, s-a trezit din anestezie, în timpul operației

Aida Parascan trecut prin clipe grele, în urmă cu câțiva ani, după ce a fost diagnosticată cu apendicită. În timpul operației, câștigătoarea MasterChef s-a trezit din anestezie, cu mari dureri și auzind medicii din jurul ei. Tânăra spune că urgența medicală a survenit în urma unui stil de viață haotic și stresant.

„Eram într-o perioadă solicitantă a vieții mele. Dormeam foarte puțin, fumam de la două pachete de țigări în sus, pe zi. Am ajuns la spital, mă simțeam foate rău, aveam amețeli. Mi-au zis că intrăm în operație de urgență, pentru apendicită.

Pe masa de operație, după ce mi-au făcut anestezie, auzeam vocile medicilor și ceea ce vorbeau între ei. Eu începeam să mă trezesc și să simt durere. Noroc că era asistenta lângă mine, pentru că eu voiam să pun mâna în locul unde mă durea', a povestit Aida, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Aida Parascan a pierdut o sarcină

În 2021, Aida Parascan a trecut printr-o mare cumpănă, după ce a pierdut o sarcină. Câștigătoarea MasterChef era gravidă în 5 luni și urma să devină mamă pentru prima oară. Pe atunci, a transmis un mesaj plin de durere pe rețele de socializare.

„Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe. În ultima săptămână însă am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea și la propriu, și la figurat. Inima „îngerașului' a încetat să bată. Sufletelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. A facut și va face parte mereu din familia noastră. Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte, mă rog să pot înțelege sensul a tot ce s-a întâmplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care mă iubesc', a fost mesajul Aidei Parascan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton